Pridruzujem se i ja k vama :)
Sto se tice pokreta bebe,meni kad je tek krenulo znalo je proc 2 dana da nis ne osjetim pa onda se javi. Ako je posteljica naprijed,onda se pokreti kasnije osjete(cca20.tjedan)-nije pravilo,al tako kazu ginici. I da,u pocetku sam osjetila samo kad bi lezala mirno par minuta i to skroz ispruzena na ledjima. Da vas pitam, da li ikako spavate na ledjima,posto je meni to jedini polozaj u kojem mogu po noci lezat. Sve mi utrne kad sam na boku.. i jos nesto,da li imate problem sa zacepljenim nosom?
Cure jel ima koja sa u 18. tjednu jos nije osjetila bebu? Ja vec lagano postajem paranoicna, nista ne osjetim 😕
jel ti prva beba? ja sam prvog malca osjetila tek s 21tt.
Sto se tice pokreta bebe,meni kad je tek krenulo znalo je proc 2 dana da nis ne osjetim pa onda se javi. Ako je posteljica naprijed,onda se pokreti kasnije osjete(cca20.tjedan)-nije pravilo,al tako kazu ginici. I da,u pocetku sam osjetila samo kad bi lezala mirno par minuta i to skroz ispruzena na ledjima. Da vas pitam, da li ikako spavate na ledjima,posto je meni to jedini polozaj u kojem mogu po noci lezat. Sve mi utrne kad sam na boku.. i jos nesto,da li imate problem sa zacepljenim nosom?
pozdrav!
ja nikako ne mogu na ledima, tip sam koj inace spava na trbuhu, pa sad spavam na boku, i jednu nogu skvrcim prema gore, drugacije ne mogu nikako! ja nemam problem s nosom, ako mi malo je zacepljen, bio je u par navrata, onda sam se inhalirala kamilicom i cesnjakom, i svaki jutro malo fizioloske nakapam pa ispusem! :)
pozdrav!
ja nikako ne mogu na ledima, tip sam koj inace spava na trbuhu, pa sad spavam na boku, i jednu nogu skvrcim prema gore, drugacije ne mogu nikako! ja nemam problem s nosom, ako mi malo je zacepljen, bio je u par navrata, onda sam se inhalirala kamilicom i cesnjakom, i svaki jutro malo fizioloske nakapam pa ispusem! :)
E tako i ja kad sam na boku se nekak namjestim,al vrlo brzo mi pocne trnut bok i noga i svasta nesto. Pa se vrtim sa jedne strane na drugu,a usput se zadrzim malo na ledjima i to mi je ko par minuta raja😂. Ja s nosom muku mucim. Neki kazu da mogu djecji sprej?drugi da ne..a ne pomazu mi ispiranja. Pogotovo cim legnem,potpuna blokada
Ja sam prvo osjećala mjehuriće, a sad već mogu reći da osjećam migoljenje... Ležim i čekam da osjetim, pojedem nešto slatko i onda se javi... 😍
Magic baby vam opet ima popuste...
Mi ćemo vjv ići po madrac 😊
Zgodan mi je ovaj BABY ART, ali je skupa to dosta... Ali lijepo je imati otiske bebinih nogica i rukica... Sigurno se da nečim improvizirati... Jel koja iskusna mama radila to za uspomenu? 🙂
Ja ju osjecam vec neko vrijeme dok je on samo par puta cim stavi ruku ona se smiri, kad makne odmah pocne lupat🤣pa me zeza da je to moja curka jer em ce bit blizanac ko ja em ga vec sad ne slusa ko ni mati🤣🤣🤣kaze da je nadrapo s nama 😁
Semy i ja sam blizanac, vidjet cemo hoce li beba otici u blizance jer je termin 20.05. 😂
Ja rodena 31.5a termin 4.6 a mama kaže da se ja trebala tada rodit 🤗
uuu bome je živo na ovom topicu!! navikla sam pratiti forum svakih 24 sata cca, ali ću morat malo učestalije otvoriti forum jer ne stignem popratiti tok poruka :)
ja za sada nemam mučnina niti posebnih simptoma trudnoće osim što mi se jaaaaakoo spava!! ne sjećam se više kako mi je bilo u prošlim trudnoćama.
nisam još bila niti na pregledu, naručila me je dr. slijedeći tjedan - to će biti 7. tjedan trudnoće.
Kada ste vi bile na prvom pregledu?
Čitam da vas ima dosta koje ste doma (na komplikacijama/nezaposlene) - ima li mama trudnica koje rade?
Ja radim i ne planiram još objaviti vijest - bojim se kako će reagirati s obzirom da mi je to 3. trudnoća u prethodnih 6 godina ...
Smiješ sinomarin hipertoničnu otopinu, sterimar sprej ili običnu fiziološku. Uglavnom sve te slane otopine smiješ.
Smiješ sinomarin hipertoničnu otopinu, sterimar sprej ili običnu fiziološku. Uglavnom sve te slane otopine smiješ.
To mi nis ne pomaze:(( koristim i fiziolosku i aqua maris svaki dan po nekoliko puta,al ne odcepljuje. Imam devijaciju septuma pa sigurno to otezava stvar
Sortiraj odgovore
Najstariji