Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lilli
    07. Veljača 2019. 11:24

Pridruzujem se i ja k vama :)
    Sto se tice pokreta bebe,meni kad je tek krenulo znalo je proc 2 dana da nis ne osjetim pa onda se javi. Ako je posteljica naprijed,onda se pokreti kasnije osjete(cca20.tjedan)-nije pravilo,al tako kazu ginici. I da,u pocetku sam osjetila samo kad bi lezala mirno par minuta i to skroz ispruzena na ledjima. Da vas pitam, da li ikako spavate na ledjima,posto je meni to jedini polozaj u kojem mogu po noci lezat. Sve mi utrne kad sam na boku.. i jos nesto,da li imate problem sa zacepljenim nosom?

Ofnica
    07. Veljača 2019. 11:27

Buby90

Cure jel ima koja sa u 18. tjednu jos nije osjetila bebu? Ja vec lagano postajem paranoicna, nista ne osjetim 😕

jel ti prva beba? ja sam prvog malca osjetila tek s 21tt.

MaPeJu
    07. Veljača 2019. 11:30

Lilli

Sto se tice pokreta bebe,meni kad je tek krenulo znalo je proc 2 dana da nis ne osjetim pa onda se javi. Ako je posteljica naprijed,onda se pokreti kasnije osjete(cca20.tjedan)-nije pravilo,al tako kazu ginici. I da,u pocetku sam osjetila samo kad bi lezala mirno par minuta i to skroz ispruzena na ledjima. Da vas pitam, da li ikako spavate na ledjima,posto je meni to jedini polozaj u kojem mogu po noci lezat. Sve mi utrne kad sam na boku.. i jos nesto,da li imate problem sa zacepljenim nosom?

pozdrav!
    ja nikako ne mogu na ledima, tip sam koj inace spava na trbuhu, pa sad spavam na boku, i jednu nogu skvrcim prema gore, drugacije ne mogu nikako! ja nemam problem s nosom, ako mi malo je zacepljen, bio je u par navrata, onda sam se inhalirala kamilicom i cesnjakom, i svaki jutro malo fizioloske nakapam pa ispusem! :)

• Lilli
    07. Veljača 2019. 11:34

petra123i

Lilli

pozdrav!
    ja nikako ne mogu na ledima, tip sam koj inace spava na trbuhu, pa sad spavam na boku, i jednu nogu skvrcim prema gore, drugacije ne mogu nikako! ja nemam problem s nosom, ako mi malo je zacepljen, bio je u par navrata, onda sam se inhalirala kamilicom i cesnjakom, i svaki jutro malo fizioloske nakapam pa ispusem! :)

E tako i ja kad sam na boku se nekak namjestim,al vrlo brzo mi pocne trnut bok i noga i svasta nesto. Pa se vrtim sa jedne strane na drugu,a usput se zadrzim malo na ledjima i to mi je ko par minuta raja😂. Ja s nosom muku mucim. Neki kazu da mogu djecji sprej?drugi da ne..a ne pomazu mi ispiranja. Pogotovo cim legnem,potpuna blokada

07. Veljača 2019. 11:37

Ja sam prvo osjećala mjehuriće, a sad već mogu reći da osjećam migoljenje... Ležim i čekam da osjetim, pojedem nešto slatko i onda se javi... 😍 

07. Veljača 2019. 11:42

Magic baby vam opet ima popuste... 
    Mi ćemo vjv ići po madrac 😊
    Zgodan mi je ovaj BABY ART, ali je skupa to dosta... Ali lijepo je imati otiske bebinih nogica i rukica... Sigurno se da nečim improvizirati... Jel koja iskusna mama radila to za uspomenu? 🙂

• Semyzg31
    07. Veljača 2019. 11:58

lena.5

Semyzg31

Ja ju osjecam vec neko vrijeme dok je on samo par puta cim stavi ruku ona se smiri, kad makne odmah pocne lupat🤣pa me zeza da je to moja curka jer em ce bit blizanac ko ja em ga vec sad ne slusa ko ni mati🤣🤣🤣kaze da je nadrapo s nama 😁

Semy i ja sam blizanac, vidjet cemo hoce li beba otici u blizance jer je termin 20.05. 😂

Ja rodena 31.5a termin 4.6 a mama kaže da se ja trebala tada rodit 🤗

• baMAMA
    07. Veljača 2019. 12:02

uuu bome je živo na ovom topicu!! navikla sam pratiti forum svakih 24 sata cca, ali ću morat malo učestalije otvoriti forum jer ne stignem popratiti tok poruka :)

ja za sada nemam mučnina niti posebnih simptoma trudnoće osim što mi se jaaaaakoo spava!! ne sjećam se više kako mi je bilo u prošlim trudnoćama.
    nisam još bila niti na pregledu, naručila me je dr. slijedeći tjedan - to će biti 7. tjedan trudnoće.
    Kada ste vi bile na prvom pregledu?
    Čitam da vas ima dosta koje ste doma (na komplikacijama/nezaposlene) - ima li mama trudnica koje rade?
    Ja radim i ne planiram još objaviti vijest - bojim se kako će reagirati s obzirom da mi je to 3. trudnoća u prethodnih 6 godina ...

Ofnica
    07. Veljača 2019. 12:03

Smiješ sinomarin hipertoničnu otopinu, sterimar sprej ili običnu fiziološku. Uglavnom sve te slane otopine smiješ.

• Lilli
    07. Veljača 2019. 12:07

Ofnica

Smiješ sinomarin hipertoničnu otopinu, sterimar sprej ili običnu fiziološku. Uglavnom sve te slane otopine smiješ.

To mi nis ne pomaze:(( koristim i fiziolosku i aqua maris svaki dan po nekoliko puta,al ne odcepljuje. Imam devijaciju septuma pa sigurno to otezava stvar

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.