Ms samo se ne nerviraj previse pa da utices na bebu time, ne mogu sve bebe biti iste, ja sam rodjena duga 59 a teska 4550, neke bebe se radjaju u terminu sa 2500, dok se sve razvija kako treba, srce kuca i beba se mrda nema mjesta za brigu
Bulbi91ja idem na tecaj pocetkom 3.mjesec tad cu biti oko 30.tog tjedna. 😊
Gdje ides u bolnicu ili dz?
Drago mi je da je sve u redu! 🙏🥰
Pitanje- jucer sam primijetila da su mi se na bradavicama napravile ko neke male, male bradavice ili koža koja se onako malo odvojila. Ne boli nit smeta, nit je puno.. normalno ili ne? S obzirom da nam se apsolutno sve na i u tijelu mijenja, ne mogu vise razlucit sto je normalno, a sto nije?! 😅
Drago mi je da je sve u redu! 🙏🥰
Pitanje- jucer sam primijetila da su mi se na bradavicama napravile ko neke male, male bradavice ili koža koja se onako malo odvojila. Ne boli nit smeta, nit je puno.. normalno ili ne? S obzirom da nam se apsolutno sve na i u tijelu mijenja, ne mogu vise razlucit sto je normalno, a sto nije?! 😅
To je meni znalo bit i tad su me pekle bradavice pa sam mazala kremicom.. proslo je...mislim da nemas razloga za brigu😊
Evo cure, ja već par dana mislim se ocu li se pojadati tu, ali s obzirom da mi je sad trudnoća u pitanju, moram. Dakle dijete mi je bolesno, malac ima pravu gripu, užas jedan, jednu cijelu noć smo neki dan bili u bolnici jer mu nismo mogli skinuti temp s 40,5. I još je bio klonuo, tresao se, gorio, brzo disao, rekli nam da dođemo na hitnu...sad je malo bolje, temp je pod kontrolom ali i ja i muž i moja mama, dakle svi koji smo bili s njime smo od jutros loše. Sad ćemo vidjeti kako će se to razvijati, ali posto je u pitanju gripa a ja trudna 13 tjedana bojim se ko vrag. Napeta sam ko puška. Moguće da će mene blaže lupiti, ali svejedno. Njega maloga i osobu od koje je dobio je pokosilo. Ne znam šta ću od brige. Nisam imala gripu 15 godina, kud bas sad. Pazite se žene i ako ne morate bas u gužve velike probajte neko vrijeme ne jer je sezona luda.
Ja kad moram doktoru ili u 🏥 stavim masku.
Ja sam mislila ovaj mj ic na tecaj u dz jer u Petrovu 🏥 otac mora imati potvrdu. Jucer sam vidjela slike soba u Petrovoj bolnici,,sobe su renovirane i odlično izgledaju. Imaju svoje kupaone, ormare. Bebe ako zelite mozete dati sestrama preko noći da se na spavate.
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Malo me brine to jer je na svakom uzvu dosta manja, gestacijska dob je za 5-7 dana manja od ZM i mjere su za tu dob male 😣 iako mama puno jede i deblja se ona bas i ne 😂 vjerujem da je ona uredu samo ce biti mrva mala 😍😍
Ja sam prosječne visine i težine, muž je Hercegovac, dakle visok i ima ga...dobila sam 16kg u trudnoći, a rodila djetešce od 2870, toliko o tome. A to što su mjere manje, može biti jednostavno to da si začela kasnije od onog školskog principa kako oni računaju. Meni ti je jedno vrijeme, tj. mom prvom bebaču, FL (bedrena kost) bila 14 dana manja od termina po ZM, a glava 7 dana veća. Ali te mjere stvarno ništa ne znače, jer su to samo procjene. A jesu ti mjerili broj žila, tj prokrvljenost pupčane vrpce? Meni je na anomaly scanu recimo vidjela da su u pupčanoj vrpci 3 žile.
Semy to ti je onaj iat test,ja sam ga nedavno radila…pokazuje je li se tvoja krvna plazma slucajno pomijesala s bebinom(to bas nije dobro)…kod mene je hvala Bogu negativan nalaz🙏💕…ako si rh - morat ces ga svakako jos bar 1 ponavljati…
Ja sutra opet radim briseve,a u pon idemo na uzv😍🙏💕…
Cure ,jel koja razmislja o tecaju za trudnice?
Kad je to najbolje ici?
Ja sam 0+ to imam papir od prosle trudnoce. Hvala ti😊 ja sad jedva dosla iz petrove križa su me copila jedva hodam, kako vi s leđima meni su križa inace boljka al ovo ke sad prvi put da ovoliko bole. I valjda kako nocas nisam spavala zima me trese sad pod deku i caj i spavanac jedino mi je zao sto mi uz nije radio😣
Semy to ti je onaj iat test,ja sam ga nedavno radila…pokazuje je li se tvoja krvna plazma slucajno pomijesala s bebinom(to bas nije dobro)…kod mene je hvala Bogu negativan nalaz🙏💕…ako si rh - morat ces ga svakako jos bar 1 ponavljati…
Ja sutra opet radim briseve,a u pon idemo na uzv😍🙏💕…
Cure ,jel koja razmislja o tecaju za trudnice?
Kad je to najbolje ici?
Ja sam 0+ to imam papir od prosle trudnoce. Hvala ti😊 ja sad jedva dosla iz petrove križa su me copila jedva hodam, kako vi s leđima meni su križa inace boljka al ovo ke sad prvi put da ovoliko bole. I valjda kako nocas nisam spavala zima me trese sad pod deku i caj i spavanac jedino mi je zao sto mi uz nije radio😣
Ma nista,to je cesce kod rh neg majki tako da bi trebalo sve biti ok🙏💕...
Mene bole kriza i leđa nezz vise kako lec ni sjest,kad stojim i hodam jos je dobro🙈...
Ja sad iscekujem pon,radimo anomaly scan😍...
Sortiraj odgovore
Najstariji