Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andreaam
    04. Veljača 2019. 15:45

Grozno. Izlazila sam vani par puta a oni eto kao otvorit cemo malo prozor a unutra se sve bijeli od dima. Srecom vise im necemo ici u goste bar do kraja trudnoce sigurno

andreaam
    04. Veljača 2019. 15:49

Danas cijeli dan mi je i dalje muka i nekako se bas lose osjecam. Sreca nalaz urinokulture sterilan pa sam malo odahnula. Sutra u podne na pregled jedva cekam i nadam se da je sa bebicom sve ok

Ofnica
    04. Veljača 2019. 15:50

Hipo

andreaam

Sinoc sam u 18tt povracala nakon dugo vremena pauze. Bili cijeli dan u gostima a skoro svi puse pa mi se bas smucilo. Cim smo dosli kuci povracala 🙈. Jel se vama dogadjalo tako

N8sam jos bila u toj situaciji.. Kod nas vise nitko ne dolazi jer se ne smije pusiti 😂

Kod mene se inače ne puši u stanu. Muž je prestao pušiti prije nekih 5godina, a i dok je pušio izlazio je na balkon. Kad mi netko dođe, puše vani na balkonu, a ne u stanu. Ali nije mi problem ni zamoliti da se izađe, ako vidim da bi netko pokušao zapaliti cigaretu unutra. Meni je to nepoštivanje domaćina, tim više ako imaš malo dijete. Svatko u svom prostoru nek radi što hoće...ali opet mi nije u redu da netko dobiva goste, trudnicu ili obitelj s malom djecom i ćikari u svom stanu/kući samo zato što se kod njih puši. Meni je to osobno nepoštivanje gosta. Možda sam ekstremna, ali u tome kod mene nema opravdanja. 

Hipo
    04. Veljača 2019. 15:56

Ofnica, slazem se. Kod nas se pusilo, ali otkad sam trudna doslo je nekako pod normalno da se vise ne pusi, mozda zato jer je meni jako smetao dim i povracalo mi se na njega. 

Bulbi91
    04. Veljača 2019. 15:59

Ofnica

andreaam

Sinoc sam u 18tt povracala nakon dugo vremena pauze. Bili cijeli dan u gostima a skoro svi puse pa mi se bas smucilo. Cim smo dosli kuci povracala 🙈. Jel se vama dogadjalo tako

Ja ne kužim takav odnos prema trudnicama. Oprosti, da sam ja ti, ja bih se digla i otišla od tih gostiju i još bih napomenula da mi se smučilo od cigareta, pa da se malo osjete krivim. Prestrašno.

Ofnice , u potpunosti se slazem!
    Misljenja sam ako netko ne moze popit kavu samnom il podruzit se bez cigarete,onda cu izbjegavat takvu kavu/druzenje..

• marinica29
    04. Veljača 2019. 16:07

Ms kakva je situacija?

04. Veljača 2019. 16:14

ms_3197, meni je tak bilo prekjučer, cijeli dan ga nisam osjetila i baš sam bila u brigi velikoj, jela čokoladu cijeli dan, ležala na boku i ništ, i onda sam navečer upalila baby watcher i odmah našla otkucaje. i samo sam mu rekla lijepo u trbuh da nek me ne zeza bezveze i nek se javi bar jednom! mislim da imaju bebe faze dok se javljaju više i one dok su mirne pa je tak vjerojatno i tebi! probaj to s čokoladom, možeš i čašu hladne vode popiti i onda lezi na lijevi bok i čekaj! 
    hipo, k nama isto nitko ne dolazi jer se ne puši  i baš mi je super to! 
    odrasla sam s cigaretama i ne smeta mi to toliko (osim odjeće koja onda smrdi po dimu) jer sam i sama pušila davno prije, ali sad u trudnoći nastojim izbjegavati prostore u kojima se baš stalno dimi, kafići npr., ovak kod starci dva puta tjedno po sat vremena dok oni popuše svaki dvije cigarete, ne dižem paniku jer se ne bude ništ desilo. a i ipak su oni u svojem stanu i ne mislim im diktirati kak da se ponašaju tamo, a uostalom puše samo u kuhinji, i nekad ako mi baš zasmeta, tih par minuta odem u dnevnu sobu i to je to.

• babyq
    04. Veljača 2019. 16:21

Ja sam bivsi pusac moj muz pusi ali kod nas u kuci se ne pusi. Znaci bilo ljeto zima ekipa ide van pustiti. 

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• Dagy1
    04. Veljača 2019. 16:35

Evo javljamo se sa 4D ultrazvuka i prijavljujem još jednu curicu 💝💝
    Prekrasan je taj 4D i svakako preporučam, sve smo vidjeli, od glavice do pete 😁

• Dagy1
    04. Veljača 2019. 16:44
    Ušli smo u 20-ti tjedan 😁
    Ušli smo u 20-ti tjedan 😁
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.