Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinica29
    04. Veljača 2019. 13:18

Merkur cestitke 😀 stvarno izgledas woow😀
    Sto se tice posjeta kad sam rodila muz profestao dok sam bila u bolnici. Kad sam dosla kuci samo moji,njegovi i sestra bili. O kuhanju nisam morala voditi brigu mama se brinula za to,jer da nije neznam kako bi posto cura po danu Max 15 Nin spavala po par puta. Gosti su mi krenuli dolaziti nakon tjedan dana'i cura bi tad manje vise spavala pa ju nisu nabasali,a i nisam ju stavljala u jastuk pa se bojali ju nositi 😁
    Jedino me zivciral kad bi netko dodao navecer. Onda sam samo se pozdravila i pokupila bi sobu. Pa jbte imas cijeli dan da dodjes a dodjes navecer. U Setnju sam isla nakon neka 3 tjedna dok sam se malo oporavila od carskog. Zakon su mi one mreze za kolica protiv komaraca. To bi stavila i nitko ne bi mogao dirati bebu dok setamo 😀 bilo je komentara baba selskih kako mogu Ici u Setnju a dijete nije krsteno jos😂 kad se samo sjetim...haha.. ako sve je to proslo

• marinica29
    04. Veljača 2019. 13:19

Koliko tipfelera od samoispravljanja

Hipo
    04. Veljača 2019. 13:24

andreaam

Hipo

Malo cu uletit s ovim pitanjem 🙂 Jede li vam se neka posebna hrana? Meni se od pocetka jede lubenica, a nema je nigdje za kupiti. Mislim da bi mogla zivit od lubenica, a ne mogu naci 😥 Inace ih uopce ne volim, vise dinju jedem

Isto mi je sanjam lubenicu nocima 😂. Cak sam trazila neke bombone sa okusom lubenice ali ih nema 😢

Ima tik tak zvakace s okusom lubenice 😂 meni muz nasao. Naravno, nema veze s tim okusom, ali eto, svejedno ih zvacem

Mom_to_be22
    04. Veljača 2019. 13:38

I ja sanjam lubenicu!😂😂 

• alejandra67
    04. Veljača 2019. 13:41

Bok žena trudna sam po četvrti put malo me je strah posto sam treće djete rodila teško i namucila sam se sad me vata mala panika zanima me žene koje su rodile četvrto dijete kako im je proša porod 😘😘😘

Nina187
    04. Veljača 2019. 13:42

Merkur13, čestitam, prekrasna si ☺️

Hipo
    04. Veljača 2019. 13:43

Mom_to_be22

I ja sanjam lubenicu!😂😂

platila bi koliko god treba samo da mi ju netko donese

04. Veljača 2019. 13:44

meni se užasno jede sladoled, i jedem ga  od ostale hrane, ništ posebno, sve jedem kak sam i prije, samo više, naravno 

Mom_to_be22
    04. Veljača 2019. 13:50

Hipo kuzimo se😂😉

Tenci ja i nisam neki ljubitelj sladoleda, ali kesten pire obozavam😍

sissi
    04. Veljača 2019. 13:58

Galaxy

Wow, Merkur, jako si zgidna! Čestitam i uopće ne izgledaš trudno😊

Potpisujem! 👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.