Ja od cipseva priznajem samo iz lidla onaj sa sirom i vrhnjem, iako se trudim izbjegavat ga.😂
cure jedno pitanje, znaci danas cijeli dan, otkad sam se ustala ne osjetim bebicu da se mice i to mi je jako cudno jer je ona inace jako aktivna. Sinoc je isto bila aktivna, bas su moji komentirali bit ce to gimnasticarkadanas evo od 8 ujutro nista, bas se brinem
sad planiram jesti pa leci na bok i cekati ta dva sata da vidim hoce li se javiti, ako ne onda sam mislila zvati bolnicu.. Da li mislite da panicarim i nema veze zvati doktora? znam da kazu, da ima dana kada su bebe mirnije. Ona je inace jako aktivna i sada apsolutno nista..
Joj kad se sjetim prošle trudnoće, stalno sam o tome brinula tako da znam kako ti je. Pojedi malo čokolade i legni na lijevi bok pa vidi. Bebe ionako nekih 18h provedu spavajući, možda ju je sinoćnja gimnastika umorila ;)
cure jedno pitanje, znaci danas cijeli dan, otkad sam se ustala ne osjetim bebicu da se mice i to mi je jako cudno jer je ona inace jako aktivna. Sinoc je isto bila aktivna, bas su moji komentirali bit ce to gimnasticarkadanas evo od 8 ujutro nista, bas se brinem
sad planiram jesti pa leci na bok i cekati ta dva sata da vidim hoce li se javiti, ako ne onda sam mislila zvati bolnicu.. Da li mislite da panicarim i nema veze zvati doktora? znam da kazu, da ima dana kada su bebe mirnije. Ona je inace jako aktivna i sada apsolutno nista..
Jel imas mozda baby watcher da provjeris srceko?
Probaj pojesti nesto slatko,ili npr sok od narance i malo lezi😊...ako si zabrinuta svakako zovi ginica....
Hvala vam cure, sok od narannce smo probali i nista. Sad cemo rucati pa pojesti cokolade i leci, pa cemo vidjeti. 😊
nazalost nemam baby watcher 😞
Trebamo poslati mail u Ledo da osmisle neki ljetni mix za nas trudnice 😂
Sinoc sam u 18tt povracala nakon dugo vremena pauze. Bili cijeli dan u gostima a skoro svi puse pa mi se bas smucilo. Cim smo dosli kuci povracala 🙈. Jel se vama dogadjalo tako
Sinoc sam u 18tt povracala nakon dugo vremena pauze. Bili cijeli dan u gostima a skoro svi puse pa mi se bas smucilo. Cim smo dosli kuci povracala 🙈. Jel se vama dogadjalo tako
Ja ne kužim takav odnos prema trudnicama. Oprosti, da sam ja ti, ja bih se digla i otišla od tih gostiju i još bih napomenula da mi se smučilo od cigareta, pa da se malo osjete krivim. Prestrašno.
ms_3197 probaj samo zasecerenu vodu, to ce mozda najbrze doci do bebe
Andreaam slazem se
Je. Meni tak povremeno dođe. Iako nisam prvo tromjesečje povraćala, sad znam kad mi nešto ne paše. Neki dan tako nakon jutarnje kave koju inače obožavam.
N8sam jos bila u toj situaciji.. Kod nas vise nitko ne dolazi jer se ne smije pusiti 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji