Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom_to_be22
    04. Veljača 2019. 15:06

Ja od cipseva priznajem samo iz lidla onaj sa sirom i vrhnjem, iako se trudim izbjegavat ga.😂

OhSoBoho
    04. Veljača 2019. 15:08

ms_3197

cure jedno pitanje, znaci danas cijeli dan, otkad sam se ustala ne osjetim bebicu da se mice i to mi je jako cudno jer je ona inace jako aktivna. Sinoc je isto bila aktivna, bas su moji komentirali bit ce to gimnasticarkadanas evo od 8 ujutro nista, bas se brinemsad planiram jesti pa leci na bok i cekati ta dva sata da vidim hoce li se javiti, ako ne onda sam mislila zvati bolnicu.. Da li mislite da panicarim i nema veze zvati doktora? znam da kazu, da ima dana kada su bebe mirnije. Ona je inace jako aktivna i sada apsolutno nista..

Joj kad se sjetim prošle trudnoće, stalno sam o tome brinula tako da znam kako ti je. Pojedi malo čokolade i legni na lijevi bok pa vidi. Bebe ionako nekih 18h provedu spavajući, možda ju je sinoćnja gimnastika umorila ;) 

Bulbi91
    04. Veljača 2019. 15:10

ms_3197

cure jedno pitanje, znaci danas cijeli dan, otkad sam se ustala ne osjetim bebicu da se mice i to mi je jako cudno jer je ona inace jako aktivna. Sinoc je isto bila aktivna, bas su moji komentirali bit ce to gimnasticarkadanas evo od 8 ujutro nista, bas se brinemsad planiram jesti pa leci na bok i cekati ta dva sata da vidim hoce li se javiti, ako ne onda sam mislila zvati bolnicu.. Da li mislite da panicarim i nema veze zvati doktora? znam da kazu, da ima dana kada su bebe mirnije. Ona je inace jako aktivna i sada apsolutno nista..

Jel imas mozda baby watcher da provjeris srceko?
    Probaj pojesti nesto slatko,ili npr sok od narance i malo lezi😊...ako si zabrinuta svakako zovi ginica....

ms_3197
    04. Veljača 2019. 15:20

Hvala vam cure, sok od narannce smo probali i nista. Sad cemo rucati pa pojesti cokolade i leci, pa cemo vidjeti. 😊 
    nazalost nemam baby watcher 😞 

andreaam
    04. Veljača 2019. 15:27

Trebamo poslati mail u Ledo da osmisle neki ljetni mix za nas trudnice 😂

andreaam
    04. Veljača 2019. 15:36

Sinoc sam u 18tt povracala nakon dugo vremena pauze. Bili cijeli dan u gostima a skoro svi puse pa mi se bas smucilo. Cim smo dosli kuci povracala 🙈. Jel se vama dogadjalo tako 

Ofnica
    04. Veljača 2019. 15:38

andreaam

Sinoc sam u 18tt povracala nakon dugo vremena pauze. Bili cijeli dan u gostima a skoro svi puse pa mi se bas smucilo. Cim smo dosli kuci povracala 🙈. Jel se vama dogadjalo tako

Ja ne kužim takav odnos prema trudnicama. Oprosti, da sam ja ti, ja bih se digla i otišla od tih gostiju i još bih napomenula da mi se smučilo od cigareta, pa da se malo osjete krivim. Prestrašno.

Hipo
    04. Veljača 2019. 15:39

ms_3197 probaj samo zasecerenu vodu, to ce mozda najbrze doci do bebe
    Andreaam slazem se

OhSoBoho
    04. Veljača 2019. 15:40

andreaam

Je. Meni tak povremeno dođe. Iako nisam prvo tromjesečje povraćala, sad znam kad mi nešto ne paše. Neki dan tako nakon jutarnje kave koju inače obožavam. 

Hipo
    04. Veljača 2019. 15:41

andreaam

N8sam jos bila u toj situaciji.. Kod nas vise nitko ne dolazi jer se ne smije pusiti 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.