andreaam a kod mene obrnuto ja jedina cura u familiji i isto godinama nije bilo curica sve decki i evo sad ja nosim curicu. Malo je rec da su svi u transu 😂 ja sam isto dobila robice i cak smo dosta toga probrali jer je dosta bodija bijelo ili zuto tako da odgovara, a opet dosta smo i kupili tesko je odoliti. 🙈
Hejj zene!! Pomoc... povracam danas cijeli dan, sta god pojela izbacim iz sebe... zanima me da li bi trebala na infuziju ili je to normalno.. danas sam usla u 12 ti tjedan :)
Hejj zene!! Pomoc… povracam danas cijeli dan, sta god pojela izbacim iz sebe… zanima me da li bi trebala na infuziju ili je to normalno.. danas sam usla u 12 ti tjedan :)
Ja sam ti imala periodia kad sam povracala sta god stavila u zube al drzi me jedan dan pa drugi bude dobro moja preporuka da pricekas dpricekas do sutra ako i sutra bude tak otidji nista ti nece naskoditi infuzija :)
Ja sam robu kupovala u nekim ovdje njihovim trgovinama i na internetu, tako da nisam bas od pomoci. Znam da su cure govorile da tu u h&m-u ima stvari za trudnice.
Ja sam uzela dva grudnjaka za dojenje sad u Lidlu kad je bio tjedan za bebe. Uzela sam za broj veci jer ce mi narasti grudi jos kada mlijeko nadode. Mislim da su imali do E kosarica tamo i stvarno su dobri i fini 😄 ali mora biti i u drug trgovinama, h&m-ovi grudnjaci su isto za svaku preporuku.
Hvala za svjete da inace cekam sad da lidl opet ima tjedan za bebe i trudnice pa da si nakupujem tamo stvari i grudnjake to me nekako najvise brine kad mi trebaju veci brojevi :)
Hvalaa na infoo :D
dorica94q mi smo poceli kupovati s nekih 20tj 😄
Onda imam jos vremena al onako citam svi kupuje nesto ja nista pa bolje da pitam.
Imam jos pitanje di ste si robu kupile? Di je najbolje? Ako mozete mi dati savjete di bi se najbolje nasli grudnjaci meni trebaju malo (puno) veci haha :)
Grudnjake probaj u mulleru,robica pepco veliki izbor I povoljne cjene, lidl cesto ima djecji program I robu za trudnice,cak I grudnjake,h&m...
dorica94q mi smo poceli kupovati s nekih 20tj 😄
Onda imam jos vremena al onako citam svi kupuje nesto ja nista pa bolje da pitam.
Imam jos pitanje di ste si robu kupile? Di je najbolje? Ako mozete mi dati savjete di bi se najbolje nasli grudnjaci meni trebaju malo (puno) veci haha :)
Grudnjake probaj u mulleru,robica pepco veliki izbor I povoljne cjene, lidl cesto ima djecji program I robu za trudnice,cak I grudnjake,h&m…
Joj mullera se nisam ni sjetila hehe hvala punoo
Da i mislila sam za robicu u Pepcu
Nekako se najbolje osjecam u tajcama i tunikama tu bi si to htjela naci
Kristina, bas kako kazes, kad ugledas nesto na snizenju kupis jer ne steti da stoji neko vrijeme ako je vec dobra prilika.
Onda je moj ginekolog stvarno prolupao,ili da mu ispadne iz saka.Radio mi je uzv preko stomaka i kaze gestacijski mjehur odgovara 6+5 (23 mm)sa naznakama embriona.I stvarno na slicici se vidi extra gedtacijski mjehur pravilnog oblika,i unutra neka mrljica kao kroz maglu,ja mislim da bi se to sve bolje vidjelo da je radio vaginalno.Cak je nekud zurio,ndko je zvao da udje bez narudjbe.I da rekao dodji ponovi za 15 dana,sve je ovo ok.
Medjutim narucena sam kod druge doktorice jer njega nece biti tad,pa nadam se da ce ona biti detaljna.I reci cu joj da mi je radjen uzv preko stomaka.
Onda je moj ginekolog stvarno prolupao,ili da mu ispadne iz saka.Radio mi je uzv preko stomaka i kaze gestacijski mjehur odgovara 6+5 (23 mm)sa naznakama embriona.I stvarno na slicici se vidi extra gedtacijski mjehur pravilnog oblika,i unutra neka mrljica kao kroz maglu,ja mislim da bi se to sve bolje vidjelo da je radio vaginalno.Cak je nekud zurio,ndko je zvao da udje bez narudjbe.I da rekao dodji ponovi za 15 dana,sve je ovo ok.
Medjutim narucena sam kod druge doktorice jer njega nece biti tad,pa nadam se da ce ona biti detaljna.I reci cu joj da mi je radjen uzv preko stomaka.
Svasta. Iskreno mislila sam sa nista ne moze da se vidi tako rano ali tko zna mozda on ima neki super uredjaj. U svakom slucaju je bolje da te sto manje dole cackaju
Lidlova robica za bebe je super, pamuk je jako mekan. Takoder H&M robica za bebe.
Meni rade uzv preko trbuha od 12.tog tjedna. Prije toga sam imala dva vaginalna uzv u 6 i 7 tjednu.
Sortiraj odgovore
Najstariji