ovo je dobra ideja, da ga počnemo odvikavati od kreveta već sad, makar čim malo zatopli vani, više ne dolazi k nama... i ja se duboko nadam da bude dobro prihvatio bebu i da ne bude problema.
joj, vidi je, ko pahuljica neka je
Ofnice i ksilofon, hvala na savjetima. Mene muci da li čekati još dva tjedna tih 12 tjedna jer bi do tad već ljudi mogli nešto skužiti i da li reci prvo kolegama (i to samo nekima) pa tek onda sefu jer on realno ne bi primijetio do osmog mjeseca da sam trudna 😂😂
Ja sam rekla prvoj šefici ujutro u 9...i onda oko 11 otišla do big bossa. A onda sam rekla kolegama, tj. pročulo se...dežurne tračare su već svima obznanile
Ofnice, e ovo za tračare mi je super. Nas je dosta u firmi, a ni s kime nisam bas posebno bliska tako da planiram strateški odabrati par ljudi da dobro odrade posao i da ne moram ja okolo govoriti 😂😂
Ofnice, e ovo za tračare mi je super. Nas je dosta u firmi, a ni s kime nisam bas posebno bliska tako da planiram strateški odabrati par ljudi da dobro odrade posao i da ne moram ja okolo govoriti 😂😂
Hehe, super ti je plan! Babe tračerajke uvijek odrade svoj zadatak!
Hehe, super ti je plan! Babe tračerajke uvijek odrade svoj zadatak!
bas ste me nasmijale
Cao,nova sam ovdje nadam se da me primate u klub :)
Da li su ovdje trudnice samo iz Hrvatske,i da li ja mogu biti tu iako sam iz BiH :)
Zna li neka koliko kosta Duphaston ?
samy_lo naravno si da dobrodosla, mislim da ima jos par cura iz BIH. Cestitam na trudnoci😘 a za cijenu nemam pojma nadam se da ce netko drugi moci pomoci..
Lavandice cestitaaam 😘
Ima li kakvog napretka po pitanju gljivica ili te i dalje jednako gnjave?
Sortiraj odgovore
Najstariji