Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Siječanj 2019. 16:26

samy, dobro došla! mislim da nas ima i iz Hr, i BiH i Srb... samo se ti druži s nama  duphaston mi dobivamo na uputnicu i onda se još nadoplaćuje oko 30-ak kn dvije kutije, barem sam ja tako makar imam i dopunsko osiguranje...
    lavandica, čestitam ti na dečkiću!  mislim onako od oka da smo opet negdje izjednačeni u spolu! 
    jedva čekam da se napravi tablica da možemo pratiti i termine i spol bebica! 

ancy2010
    17. Siječanj 2019. 16:35
    Evo i moje mazilice..muskic maltezer
    Evo i moje mazilice..muskic maltezer

Ja isto ne znam kako ce bit kad stigne beba jer je strasno ljubomoran, a vidit cemo pa kako bude...😊
    Od prijatelja labrador je 10dana bija u depresiji, samo je spava, nista nije htio jest..vodili ga na sve pretrage mislili da se razbolija a on tugova jer vise nije bija u centru paznje..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

17. Siječanj 2019. 16:41

ancy2010

Ja isto ne znam kako ce bit kad stigne beba jer je strasno ljubomoran, a vidit cemo pa kako bude…😊
    Od prijatelja labrador je 10dana bija u depresiji, samo je spava, nista nije htio jest..vodili ga na sve pretrage mislili da se razbolija a on tugova jer vise nije bija u centru paznje..

o bože, jadni peso!  kaj je najgore, opće se ne bi čudila da i moj bude takav! prošle godine dok smo mm i ja išli na more, pesek je ostao kod svekrve i svekra, odnosno doma jer žive dvorište do našeg pa da bude ipak na domaćem terenu, oni ga hranili, šetali, pustili na dvorište, to je barem bio plan. prvi dan ništ nije jeo, malo pio vode, drugi dan ništ nije jeo ni pio, treći dan zvala svoju mamu da ode po njega nakon posla i da bude kod njih u stanu jer jadan tri dana nije jeo ni pio ništa od tuge... kod mojih bilo sve u redu jer je 4 godine živio s njima dok sam ja još bila kod njih...

Hipo
    17. Siječanj 2019. 16:45

ancy2010

Ja isto ne znam kako ce bit kad stigne beba jer je strasno ljubomoran, a vidit cemo pa kako bude…😊

A slatkis mali kako se sredio
    🤗

Hipo
    17. Siječanj 2019. 16:46

samy, dobro nam dosla..lavandica, cestitke 

• Semyzg31
    17. Siječanj 2019. 16:51

Samy dobrodošla, Lavandica čestitam na dečkiću, jesu tebi i zadnji put rekli da je dečko ili sad prvi put. Ja sam danas bila u lidlu i nisam mogla odoljeti kupila sam rozi ručnik mada nam nije potvrđeno da je cura ostalo je sve što sam uzela neutralano 😁😁

• Lanchi_Zg
    17. Siječanj 2019. 17:25

Dobrodošla Samy! Lavandice, čestitam na deckicu😊

lena.5
    17. Siječanj 2019. 17:33

Lavandice, cestitam na zdrabom deckixu.
    Sto se tice poslodovaca i trudnoca. Kada sam se tek vjencala, vlasnica vrtica me ppzvala na razgovor da sa mnom razgovara o trudnoci, da mi posao ne treba praviti nikakav stres, da necu biti prva trudnica u nasem vrticu, da imam njenu podrsku i da nimalo ne odlazem bebu radi posla jer ce me on cekati nakon poroda. To mi je puno znacilo pa sam joj za trudnocu rekla vec u petom tjednu, osjecala sam da treba znati,nisam se ni malo pokajala, zaista je divna prema meni od pocetka i pomaze mi ili salje pomoc za sve sto treba.

• Embarasada
    17. Siječanj 2019. 18:00

coolkiki

Kod muza u firmi zena otisla s posla roditi, dosla hitna po nju… pitam muza pa jel ti rekla da je trudna, kaze nije, pa jesi vidio stomak, pa nisam mislio sam da se malo udebljala i to je to… on vodi firmu 😄
    Tako da je bolje na vrijeme reci, jer sa ove strane "direktorske" muz se fkt osjeca glupo jer nije znao, a nije ni skontao :/

Ovo je stvarno čudna priča 😂😂😂

Nina187
    17. Siječanj 2019. 18:10

Samy, dobrodošla i želim ti urednu trudnoću! 😊
    Lavandica, čestitam na dečku 💙👶🏼
    Semyzg31, i ja sam danas kupila rozi ručnik, mada ja znam da je curica 💕 teško je odoliti tim malim stvarčicama ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.