i da, umirile ste me malo sad s ovim spavanjem, onda budem i dalje spavala normalno, a dok dođe vrijeme za to tijelo ne bude samo moglo i podnosilo biti na leđima!
Ja se isto ne opterecujem previse sa spavanjem samo na lijevom boku. Spavam i na lijevom i na desnom, tu i tamo se prebacim na leda, ali mi vise nekako i ne pase. S obzirom kako se stalno budim po noci sto zbog bolova u ledima, sto zbog pisanaj budem sretna samo da spavam bilo to na lijevom ili desnom boku 😂
Mene je sinoc uhvatila tako ostra bol s desne strane ispod rebara. Uzasna ostra bol, nisam disat mogla. To me drzalo jedno 10 minuta, vec sam bila spremna ici na hitnu. Doslo iz cista mira i smirilo se poslije i evo danas me malo boli, nije strasno.
Da li nesto zna sto bi to moglo biti? I trebam li ici doktoru? Znam da beba jos nije toliko visoko i ne moze biti da beba nesto pritisce 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Na internetu se bojim i citat sta bi moglo biti jer svasta pise..
Tenci, dobro si ti to odradila, i ja bi u prvoj trudnoći komotno mogla čekati do 15 tjedana, ali sad me to kako
I kad reci počelo toliko opterećivati da mislim da je bolje riješiti to ranije. Iako ne znam koliko je pametno.
Ja se isto ne opterecujem previse sa spavanjem samo na lijevom boku. Spavam i na lijevom i na desnom, tu i tamo se prebacim na leda, ali mi vise nekako i ne pase. S obzirom kako se stalno budim po noci sto zbog bolova u ledima, sto zbog pisanaj budem sretna samo da spavam bilo to na lijevom ili desnom boku 😂
Mene je sinoc uhvatila tako ostra bol s desne strane ispod rebara. Uzasna ostra bol, nisam disat mogla. To me drzalo jedno 10 minuta, vec sam bila spremna ici na hitnu. Doslo iz cista mira i smirilo se poslije i evo danas me malo boli, nije strasno.
Da li nesto zna sto bi to moglo biti? I trebam li ici doktoru? Znam da beba jos nije toliko visoko i ne moze biti da beba nesto pritisce 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Na internetu se bojim i citat sta bi moglo biti jer svasta pise..
Za užasno oštru bol od koje ne možeš disati ja bih barem nazvala doktora. Ili odmah otišla. Pa će te on uputiti, od interneta nemaš ništa.
A znam da, a opet ne volim ni ici i zivkati za svaki sitnicu, iako mislim da cu morati nazvati popodne. Bas uzasna bol, nisam nikad nist tako osjetila..
i danas me drzi cijeli dan pomalo, tu i tamo se javlja ta bol.
Prije sam imala problema s jetrom pa me znalo presjec, al nikad ovako jako..
ms_3197 tako je i mene bolilo desno ispod rebara i to dosta dugo. Ja sam pitala ginekologa na pregledu zasto me to boli, a on mi je rekao da sam u drugom stanju i da se ne mogu osjecati (tjelesno) ko da sam u prvom stanju. Pa sam kontala da je to valjda normalno 🤷♀️ Al kad smo vec kod toga, mene je jucer od jutra pa sve do navecer probadali desno pokraj pupka, tek se smirili kad sam navecer legla i to na desni bok. A evo, od jutros opet ista stvar.. pregled mi he u pon tek.. da se brinem ili je i to drugo stanhe??! 🤦♀️🤷♀️😒
Pa zato i ja ne volim trcat doktoru radi svake boli pogotovo kada mi tako odgovore bas se onda osjecam glupavo.
Mene je ovo sinoc bas jako uhvatilo, mislim da cu ih ipak nazvati, pa makar mi rekao da zovem zbog gluposti..
Cure, ja sam trenutno u dilemi kad i kako reci ljudima na poslu. Trudna sam 10 tjedana, ali kako mi se pomalo vidi, osim kad se strateški obučem, već sam nervozna oko toga. Ne bih htjela još, ali mi se čini da od odgađanja nema bas puno smisla. K tome sam jako uplašena oko toga kako to reci sefu! Pa možda bolje da to ranije odradim ?
Ja sam rekla s 11tt. Srce mi je lupalo u grlu i ušima, sama sam čula odzvanjanje svog glasa u glavi, kao da to već jednom nisam prošla. Nabaci smješak jer ti si glavna...reci da imaš jednu vijest, da si trudna i da si ga htjela eto već sad o tome obavijestiti. (Meni je moj čestitao, rekao: Jako lijepa vijest, to je bilo i očekivano, treba imati djecu dok si mlad) Rekla sam i da sam mu to htjela otvoreno reći već sada, ali da sam na poslu do daljnjeg, nemam u planu rani odlazak, jedino ne daj Bože komplikacija. Super je prošlo...moram ti i reći da iako sam u javnoj službi, nas je baš malo ovdje gdje radim, i nemam baš adekvatnu zamjenu, jedan kolega me pokriva recimo 60%, ali snaći će se i raspodijeliti posao kao i prvi put kad sam otišla roditi. Mislim da je ključ u korektnosti i otvorenosti, sa smiješkom mu reci kako stvari stoje, nemoj se opravdavati, to su sve normalne stvari. Lud čovjek to ne bi očekivao.
Nekaj te uštekalo...sad se svi živci i mišići stišću u malom prostoru. Ja već evo treći dan hodam uklještena...sve je dobro dok ne dobiješ trudnički išijas, tek je onda kuku-lele. Ako normalno dišeš sad, nije ti nizak ili visok tlak, imaš normalne otkucaje srca, ja se ne bi brinula...samo prati signale tijela.
A znam da, a opet ne volim ni ici i zivkati za svaki sitnicu, iako mislim da cu morati nazvati popodne. Bas uzasna bol, nisam nikad nist tako osjetila..
i danas me drzi cijeli dan pomalo, tu i tamo se javlja ta bol.
Prije sam imala problema s jetrom pa me znalo presjec, al nikad ovako jako..
Jedino ak imaš problema s jetrom, bolje da nazoveš dotora da se umiriš...i ako se ta bol konstantno vraća i drži te danas kroz dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji