Hvala vam cure!😘😘 Ma najvaznije da su nase bebice zive i zdrave!🙏💕
OhSoBoho mi se onda pratimo s terminom😍🙏💕...
ms_3197 Samo budi pozitivna i cuvaj se i bit ce to sve ok🙏💕...meni srecom nisu morali raditi biopsije,samo kolposkopiju...tocno se sjecam da mi je moj dr.rekao vidjet cete da ce se to sve samo regenerirat i tako je i bilo hvala Bogu🙏💕...
Moja sestra isto imala CIN II koji je isao prema III tako je bila kolposkopija pokazala,ali isto nije rađena biopsija...i htjeli su dr.silom radit neki zahvat,ona se nije dala nagovorit vec je pokusala alternativom(bildanjem imuniteta i biljnim vaginaletama)i nakon nekih 2,5 g sve cisto Bogu hvala🙏💕...ne kuzim dr.koji odmah forsiraju invazivne metode😏...
Super zbog pregleda i zbog dečkića bulbi!
E-građanin možete korisiti najnormalnije i preko tokena nekih banaka, ja preko Zaba tokena koji imam od 2009. Sve obavljam bez da sam morala ista dodatni instalirati/nabaviti. I da, po novome i sve vezano za prijavu djeteta;)
Odmah mi je lakse kad vidim da je to ocito normalno sa dahom! 😅
Cestitam curkama na deckicima! 🤗 ja jos ne znam spol, ali imam neki prejaki osjecaj da ce i moja bebica bit deckic ☺️
Čestitke na dečkićima 👶mi jos nismo sigurni znat cemo na idućoj kontroli u 2mjesecu al dokt misli da je curka. Termin nam je 4.6.❤️
Drage moje buduce mamice. Trebam jedan savjet. Mozda cak nije za ovu temu ali nemam koga pitati jer su svi oko mene subjektivni...
Dakle, umire mi jedna jako bliska osoba. Vjerojatno vise nisu u pitanju ni dani, vec sati. Ta je osoba svjesna svoje okoline, vidjele smo se prije 15-ak dana, zivi u drugom gradu, 2 sata putovanja... vjerojtno bi me zeljela vidjeti, a ja nisam sigurna da zelim nju vidjeti u tom stanju, zapravo, ne da ne zelim nego ne znam mogu li... drugi clanovi obitelji mi govore da ce me peci savjest ako sutra ne odem, a muz kaze da sama odlucim ali da je on protiv da se izlazem takvom stresu jer sam nedavno izgubila trudnocu i sada nam je Bog dao novu priliku da imamo bebu. Uzasno se osjecam...
Cure zna li koja da li se linex forte koristi kao probiotik protiv gljivica tj za prevenciju uz antibiotik ?
Mislim da su mi u lljekarni to dali i da mogu trudnice a sad čitam upute i vidim da se to koristi kod proljeva i crijevnih problema i da se ne preporuca trudnicama pa mi sad vise nije jasno jesam ja fulala. Mislila sam da je to isto kao lactogyn...
Bulbi cestitke na deckicu! ☺️ Nama je danas 15+0 i u cetvrtak idemo na pregled. Isto mi je test sa sofom pokazao curicu i zivo me zanima dal je imalo
tocan.
Ribica219 zao mi je jako sto prolazis trenutno tu situaciju. To je veliki stres sam po sebi, a kamoli u trudnoci. Sumnjam da ti itko od nas moze reci pravi odgovor sto trebas napraviti, ali sama znas da si sad mama i da je beba na prvom mjestu. Vjerujem da sto god odlucila bude dobro za bebu. Napravi ono sto mislis da je najbolje i drzi se!
Bulbi cestitam na deckicu! 😊
Ribice jedino bitno pitanje je zelis li i mozes li ti to. Ako mislis da zelis i mozes odi, ako je na bilo sto od toga odgovor ne ne obaziri se na ista sto drugi govore.
Embarasada, linex forte je za probavni sustav, linex lady je vise za prevenciju gljivica. Nisu isti.
Ribica, znam da je delikatna tema i da je samo na tebi da odlučiš, ali ja bi išla. Mislim da u normalnoj trudnoći 2 sata putovanja i žalost koju ces proživjeti ne može naštetiti bebi. Bebice u trbuhu prežive i puno gore stresove. A mislim da se trudnoće gube zbog nekih drugih razloga. To je samo moje mišljenje naravno, ja sam tko trudnice koja pokušava maksimalno živjeti kako bih živjela i da nisam trudna.
Također, sjetila sam se još jednog primjera koji potvrđuje kako je sve individualno. Ja sam u prvoj trudnoći polagala jedan vrlo teški ispit koji neki ni za zovu glavu ne bi u trudnoći, jer meni to nije ni približno stresno ko ostalima (premda cijelu noć pred ispit nisam spavala), ali na poslu koji sam radila prije nego sam ostala trudna i dala otkaz ne bi ni dala ostala trudna jer stres mobinga kojem sam bila izložena je tako na mene utjecao da to nije dobro ni za koga, tada sam i dobila hipotireozu. Sve ovisi o tome sto tebe pogađa i uznemiruje i u kojoj mjeri. I kakvu vrstu osjećaja izaziva. Nije isto osjećati žalost ili strah, duboku tjeskobu i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji