Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    15. Siječanj 2019. 21:11

Cure😘😘...
    Ribice ja se nekako slazem s tvojim muzem...koliko god je teska situacija,smatram da je bolje da se klonis sad u ovom stanju tako stresnih situacija...eventualno mozda da nazoves tu osobu dostojno se pozdravis(ako je dovoljno prisebna)i ispricas se sto nisi mogla doci...
    Embarasada  krivi linex si kupila 🙈 postoji linex protiv probavnih smetnji i linex lady(one su za sprecavanje vaginalnih gljivica i sl)...tako su i mene jednom zeznuli u ljekarni dok nisam isla citat upute🙈...

• Lanchi_Zg
    15. Siječanj 2019. 21:11

Sorry na tipfelerima, ovaj moj autocorrect piše pogrešno :(

• Embarasada
    15. Siječanj 2019. 21:18

Bulbi91

Cure😘😘…
    Ribiceja se nekako slazem s tvojim muzem…koliko god je teska situacija,smatram da je bolje da se klonis sad u ovom stanju tako stresnih situacija…eventualno mozda da nazoves tu osobu dostojno se pozdravis(ako je dovoljno prisebna)i ispricas se sto nisi mogla doci…
    Embarasada krivi linex si kupila 🙈 postoji linex protiv probavnih smetnji i linex lady(one su za sprecavanje vaginalnih gljivica i sl)…tako su i mene jednom zeznuli u ljekarni dok nisam isla citat upute🙈…

I meni se čini :) dobro da sam išla čitati. 
    Popila sam već dva, valjda mi neće ništa bit :D

15. Siječanj 2019. 21:19

Ribice, zao mi je! Na tvojem mjestu bih vidjela tko je u pitanju, da se meni to desi i recimo da su u pitanju djedovi i bake, otisla bih sigurno jer smo jako vezani za njih, osjecala bih se uzasno lose da ne odem. A sad, ti sama procijeni mozes li to izdrzati i podnijeti..

andreaam
    15. Siječanj 2019. 21:33

Ribice ja bih nazvala ginekologa da sam na tvom mjestu i pitala smijem li popiti nesto za smirenje prije odlaska u posjetu. A otisla bi jer mislim da ces se cesto sjetiti kako se nisi uspjela pozdraviti sa tom osobom a druge prilike nece biti..

lena.5
    15. Siječanj 2019. 22:21

Curke, cestitam na deckicima i zdravim novim bebicama. Sve ostalo sto ste pisale kasnim komentarisati pa i necu 😂

Ofnica
    15. Siječanj 2019. 22:26

OhSoBoho

Ofnica

OhSoBoho

Da, ista nam je situacija, jedino kaj je moj malo teži, ono, već smo na 15kg. Trudim se paziti ali … Ja ga vozim u i iz vrtića, to ti je već brdo podizanja plus popodne kad dođe doma ne skida se s mene.. A još je premali da skuži zašto ga ne mogu nosit pa mi ga bude žao…
    Kad ti je termin?

Ajme, već ste na 15kg? Svaka čast! Pa na kojoj ste veličini? Mi smo 92 uglavnom… Moj je kod bake na čuvanju, ali od 9.mj kreće u vrtić. Termin mi je 8.6., a tebi?

Ofnice, nikako da dođem do foruma. Skrivam mob od maloga pa ni ja ne mogu ništa napraviti
    Veličina smo 104, baš je velik. A čak nije ni buco. Ali i ja sam 180cm pa valjda ne može ni on biti mini.
    Sad se bacam na čitanje svega što sam propustila zadnjih par dana. Vidim da je tema super aktivna ;)
    E da, termin 19.06. Spol još ne znam

Stvarno veliki decko, pa vi ste 2 velicine ispred nas, a ja jos mislim kak je moj veliki...covjece pa vi ste na razini od 3god po velicini, bravo!
    Meni je termin 8.6, a malog sam rodila 23.5...izgleda da ce klinci skupa slaviti rodendane. Dosta nas ima s cca 2god razlike izmedu klinaca.

• Lanchi_Zg
    15. Siječanj 2019. 22:34

Da, možemo kad radimo napraviti neku temu - kako preživjeti dvoje djece u dvije godine :( nama će biti čak malo manje od dvije. 

OhSoBoho
    16. Siječanj 2019. 08:23

Hahahaha, Lanchi, bome bi mogli... I nama će bit koji tjedan manje od 2 godine. Nadam se da će biti dobra ekipa :) 
    Ofnice, Lanchi, jel vam idu klinci u vrtić?

Ofnica
    16. Siječanj 2019. 09:20

OhSoBoho

Hahahaha, Lanchi, bome bi mogli… I nama će bit koji tjedan manje od 2 godine. Nadam se da će biti dobra ekipa :)
    Ofnice, Lanchi, jel vam idu klinci u vrtić?

Baš sam pisala par stranica unazad...ne ide još, planiram ga dati na jesen, zimu...za početak po 3-4 sata. Zasad ga baka čuva jer je taman u penziju otišla na ljeto kad sam ja počeka raditi. Tvoj ide koliko sam skužila...? Ma ja mislim da je super da već lagano stječu navike i da se pomalo socijaliziraju, makar vele do 3godine da nemaju preveliku međusobnu interakciju, evo nemam pojma...makar ja mislim da već itekako doživljavaju drugu djecu oko sebe. Kad rodim, budu uskakali isto baka i deda sa šetnjom i dnevnim aktivnostima, odlaskom u parkove, ali ne planiram ga tada kao i sad voditi baki na cjelodnevno čuvanje. Zapravo on ostaje sa mnom doma za mjesec dana, kad uzimam go i iza toga bolovanje, pa ostajem kući. 
    OhSoBoho i Lanchy do kad vi planirate raditi? Možda ste već i pisale pa nisam pohvatala... meni će biti 24tt kad uzmem GO...u prošloj trudnoći sam radila do 30tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.