Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andreaam
    15. Siječanj 2019. 18:38

Mom_to_be22

andreaam i meni je vjencanje vikend iza Uskrsa i takoder smo u par dana sve rijesili🤩😊

kike1311 ma ne zamaraj se sta ti ko kaze, nama su svi rekli kao mladi ste, al sve ce to bit super tako da ono stvarno nas podrzavaju. 😊

Jooj super znaci skupa se udajemo hehe 😊 ja sam onu tetu smorila pitanjem koliko se vjencanica moze prosiriti i jel mi garantira da cu moci stati u nju 😂😂😂

Bulbi91
    15. Siječanj 2019. 18:40

Cure imamo malog zivog i zdravog deckica🙏💕😍...sve je hvala Bogu ok🙏💕...
    P.S. soda je fulala spol🙈

Hipo
    15. Siječanj 2019. 18:45

Bulbi91

Cure imamo malog zivog i zdravog deckica🙏💕😍…sve je hvala Bogu ok🙏💕…

Jos jedan deckic.. Lijepooo.. Jos ljepse cut da je sve uredu.. Cure koje su bile danas na pregledu, bas mi lijepo procitat da je svima sve ok.. Meni tek 30.1. pregled, nikako docekat

sissi
    15. Siječanj 2019. 18:46

Hvala cure sto ste mi objasnile sto je drip. :)

Nego, sad cu upast mozda bezveze ko padobranac, ali da li koja ima ili je imala problem s dahom? Ja svako malo, pogotovo ako se penjem po stepenicama teze disem. to mi je ja mislim bio i prvi simptom trudnoce. Inace sam trcala po sat vremena skoro svaku vecer prije trudnoce, pa sam odmah skuzila da je nesto drugacije. Ali danas sam se jako pripala jer sam bas ostala bez zraka kad sam prala suđe, tako da sam mislila da cu se srusut, pa sam morala sjest. Tek nakon odprilike 45 min sam mogla opet normalno disati. Da li da se brinem?? 

Hipo
    15. Siječanj 2019. 18:49

sissi

Hvala cure sto ste mi objasnile sto je drip. :)

Nego, sad cu upast mozda bezveze ko padobranac, ali da li koja ima ili je imala problem s dahom? Ja svako malo, pogotovo ako se penjem po stepenicama teze disem. to mi je ja mislim bio i prvi simptom trudnoce. Inace sam trcala po sat vremena skoro svaku vecer prije trudnoce, pa sam odmah skuzila da je nesto drugacije. Ali danas sam se jako pripala jer sam bas ostala bez zraka kad sam prala suđe, tako da sam mislila da cu se srusut, pa sam morala sjest. Tek nakon odprilike 45 min sam mogla opet normalno disati. Da li da se brinem??

Ja dosta tesko disem, muz me stalno pita zasto tako pusem 😁 Uzela sam si da je to normalno u trudnoci. Par metara napravim i vec se uspusem

Mom_to_be22
    15. Siječanj 2019. 18:52

andreaam

Mom_to_be22

andreaam i meni je vjencanje vikend iza Uskrsa i takoder smo u par dana sve rijesili🤩😊

kike1311 ma ne zamaraj se sta ti ko kaze, nama su svi rekli kao mladi ste, al sve ce to bit super tako da ono stvarno nas podrzavaju. 😊

Jooj super znaci skupa se udajemo hehe 😊 ja sam onu tetu smorila pitanjem koliko se vjencanica moze prosiriti i jel mi garantira da cu moci stati u nju 😂😂😂

Tako sam i ja 😂😂 Doduse jos se dvoumim izmedu dvi, u petak iden jos jednom probat i onda cu odlucit, a rekla je da se moze sirit itekako pa se nadam da cu s kilama nastavit kao ovih 14 tt pa da necu bit ogromna! 🤗🤗

Mom_to_be22
    15. Siječanj 2019. 18:53

Bulbi91

Cure imamo malog zivog i zdravog deckica🙏💕😍…sve je hvala Bogu ok🙏💕…

Čestitke na dečkiću!🤩😍

• babyq
    15. Siječanj 2019. 19:04

Još jedan dečko. 😉

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

15. Siječanj 2019. 19:08

čestitam bulbi na dečkiću, još jedan u grupi, baš super 
    uf, ja vam imam jako problema s dahom, kod običnog ležanja ne mogu doći do daha kak spada, a dok radim nešto je katastrofa. muž zna komentirati da zakaj tak glasno dišem. valjda je sve to normalno u trudnoći!

OhSoBoho
    15. Siječanj 2019. 19:23

Ofnica

OhSoBoho

Da, ista nam je situacija, jedino kaj je moj malo teži, ono, već smo na 15kg. Trudim se paziti ali … Ja ga vozim u i iz vrtića, to ti je već brdo podizanja plus popodne kad dođe doma ne skida se s mene.. A još je premali da skuži zašto ga ne mogu nosit pa mi ga bude žao…
    Kad ti je termin?

Ajme, već ste na 15kg? Svaka čast! Pa na kojoj ste veličini? Mi smo 92 uglavnom… Moj je kod bake na čuvanju, ali od 9.mj kreće u vrtić. Termin mi je 8.6., a tebi?

Ofnice, nikako da dođem do foruma. Skrivam mob od maloga pa ni ja ne mogu ništa napraviti 
    Veličina smo 104, baš je velik. A čak nije ni buco. Ali i ja sam 180cm pa valjda ne može ni on biti mini.
    Sad se bacam na čitanje svega što sam propustila zadnjih par dana. Vidim da je tema super aktivna ;) 
    E da, termin 19.06. Spol još ne znam  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.