Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyq
    15. Siječanj 2019. 07:17

Cemo dalje s pregledima u svezi streptokoka.

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

Fairies
    15. Siječanj 2019. 07:26

Jel koja od vas pila antibiotike u trudnoci ? Sta mislite o tome 
    Sad dala urin za urinokulturu. Strah me nalaza

• babyq
    15. Siječanj 2019. 07:51

Ja sam upravi završila s antibioticima zbog streptokoka u urinu.

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

lena.5
    15. Siječanj 2019. 08:10

Semyzg31

Joj mene rastura dolje bas
    Sam skuzila kak se sve vise gegam sta ce bit do kraja tek 🤣🤣kotrljati ću se 🙄

Kako vrijeme prolazi geganje se sve vise vidi a noge se ne mogu sastaviti nikako, bas se pitam kako se hoda u devetom mjesecu, kao patka ili bas kotrljanje hihi
    Danas mi muz kaze, ja tebe ne vidim jedan dan i tebi se stomak udupla. Cini mi se da bas je tako, odjednom sam puno puno veca 😂

• Lanchi_Zg
    15. Siječanj 2019. 08:35

Za antibiotike je neko opće pravilo da se piju ako je veca šteta od nepijenja nego pijenja. Nakon prve trudnoće, mislim da je strah od antibiotika prevelik, sve to danas prolazi stroge kontrole. Inače, ja od subote (točno 9 tjedana) nemam nikakve mučnine, ko rukom su odnesene, tako da idem sutra na UZV da vidim je li sve u redu. Znam da nema pravila i da to ne mora ništa značiti,  ali jednostavno mi treba to da se smirim. Nakon toga ću početi ljudima govorit da sam trudna jer mi se već vidi. Imam sad stomacic ko u prvoj trudnoći s 16-17 tjedana. 

15. Siječanj 2019. 08:55

cure, sretno danas na pregledima! javite kak je prošlo i uživajte gledajući bebice!  ja imam pregled u ponedjeljak nakon 4 tjedna i već sam nestrpljiva jako!
    što se tiče geganja, meni još nije teško hodati, kućanski poslovi da, usisavanje me umori ko kopanje po najvećem suncu, ali hodam još uvijek ko i prije, i dosta brzo! svaki dan sam s pesekom u šetnji i nisam primijetila da mi je teže. sad dok me pokosi preko noći i ne budem mogla nikud 

Ofnica
    15. Siječanj 2019. 09:14

Lanchi_Zg

Pridodani trudovi bez dripova nisu neizdrživi, dapače kao da ti daju neki adrenalin. Šta se vrtića tiče, i meni e čini da bi moj mogao krenuti oko Nove godine, termin mi je sredinom kolovoza, samo sto u gradskim vrtićima navodno nema cuvanja mjesta, a i privatni u ZG znaju biti popunjeni. Vidjet ćemo.

Mislila sam na "čuvanje" mjesta u smislu plaćanja, ja bih normalno plaćala svaki mjesec, a moja je stvar hoće li ići 1 dan u mjesecu ili svih 20 dana, zar ne? Možda netko zna nešto više o tome? 

Ofnica
    15. Siječanj 2019. 09:17

sissi

Uf, al ste se raspisale 😂 bome sam imala sto za procitat od jutra 😅
    Iskreno, kad citam vasa iskustva poroda sve me ulovi panika jer ja ni ne znam jos sta bi. Ja bi prirodno sve, naravno, ali ako ce mi bol bit neizdrziva, pa bi rado epiduralnu, drip-iskreno, nisam ni uspjela do kraja shvatit sto je to… 😬

Drip je hormon oksitocin koji se daje mami da se brže otvori, to je zapavo hormon koji izaziva umjetne trudove. I navodno boli za popi**** jer su trudovi kao stalno na max, a kod prirodnih ti trud raste, dosegne vrhunac, pa popušta, i tako u krug. Možda još neke mame koje su dobile drip mogu podijeliti svoje iskustvo?

• Lanchi_Zg
    15. Siječanj 2019. 09:17

Pa mislila sam da se ne može niti uz plaćanje. 

• Lanchi_Zg
    15. Siječanj 2019. 09:18

Radi se o tome da iako plaćaš, uzimaš mjesto djetetu koje bi išlo cijeli mjesec jer je stvarno u potrebi, i naravno plaćalo. Mislim da je u tome razlog.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.