Ja sam rijesila grlobolju sa medom i limunom, limun ocjedila i med stavila unutra i to jela /pila sa zlicom, i na bozic muzu kuhala vrucu rakiju i ja popila dva guca i proslo je..to je jos ona stara metoda sa rakijom, u malu casicu i to samo pola casice i stavis zlicu secera i popijes..grlo ti prode kroz dva do tri dana ( metoda medicinske casne sestre) ..
Hvala ti 😘😘 nisam pametna,budem morala po te tablete za cuclanje..med i mlijeko sam si kuhala,cak sam i sol u toplu vodu i onak grgljala pa pljunula ..sam cula da je ok za grlo..a bas me muci😐😐i taj kasalj..stalno se trbuh napinke kada kasljem,neznam kako to utjrce na bebicu..😢😢
Potpisujem secer i mlijeko! Ja sam do prije 3 dana bila u virozi. Isto je tako pocelo. Grebe pecka grlo pa kasalj, pa me od tog kaslja zbao i trbuh zabolit od naprezanja. Otisla sam kod doktorice i dobila antibiotik koji ne smijem pit- tako mi je rekla, ali neka ga imam pri ruci ako dodje do alarmantnog stanja. Preporucila mi je secer i nlijeko i ako zivis na moru, kao ja, inhalirat s morem, a mozes i u vrucu vodu stavit soli i tako inhalirat i kupit si cistu fiziolosku i s time ispirat nos jer se navodno sve cjedi iz nosa prema grlu zato grebe i vodi na kasalj. Ja sam uz to pila i 100 cajeva dnevno s medom- limun ne jer mi je dodatno nadrazivao grlo, i nakon secera i mlijeka ko da nikad nisam bila bolesna. E da, i kupila sam caj u apoteci od korijena sljeza- njega smiju trudnice i dobar je za grlobolju. Nikakve pastile i sirupi- to je sve kemija koje vecinom trudnice nesmiju. Tako su bar meni rekli u 2 apoteke i doktorica! Sretno! 🤞
Hvala vam puno svima🤗🤗🤗😘😘😘idem opet ga si grijem mlijeko..a i onda sutra u apoteku po sljez..😍😍😍..bas muci to stanje,cak mi je i trbuh tezak pri dnu,neznam kako bi to opisala..hvala bogu pa je malac zivahan,i gurka svoju mamu,skace po mjehuru😂😂 barem sam tu mirna..❤..samo da njemu ne stetim,jer sam citala od kaslja i naprezanja da se i maternica stisce😢😢😐
Imam pitanje za one koji piju magnezij..naime uzela sam u ljekarni magnezij ali s njim je u sastavu i vitamin C i B6..
E sad.. pijem i ELEBABY koji vec ima 100%RDA u sebi za vitamin c i B6..i sad me strah to dvoje kombinirat...
Jel ima gdje za uzet cisti magnezij? Koji vi pijete?
Od Solgara magnezij u obliku tabletica mislim nema dodataka. A dobro je piti i Donat Mg, mislim da u 3 dcl imaš dnevnu dozu magnezija
Ja pijem od twinlaba magnezij, ali ne svaki dan
Stize nam Mihael ♡
Od Solgara magnezij u obliku tabletica mislim nema dodataka. A dobro je piti i Donat Mg, mislim da u 3 dcl imaš dnevnu dozu magnezija
Od donata sam dobila proljev 😳
Vezano uz vitamine u trudnoći... Realno, ginekolog ti nudi ono što tad nudi svima na prvu, što se propagira. Za vrijeme moje prve trudnoće je hit bio elevit pa ga je i meni propisao, meni bila strašna muka,da bi nakon surfanja primjetila da je puno njih muka i to je bilo ako se dobro sjećam jer je duplo doza željeza unutra ili tako nešto. Posavjetovala se s frendicama što one koriste i uzela prenatal centravit i eto nas, živi i zdravi. Vidim svi pijete (vecinom) prvo tromjesečje samo folnu pa onda vitamine dok "U moje vrijeme"😂 je bila preporuka vitamine od početka jer ionako sadrže dovoljno folne. Što ginekologa -dvjesto misljenja. Da me ne razumijete krivo,da meni nešto gin kaže naravno da bi ga poslusala ali hoću reć opustite se, svaka zna što joj paše nakon što proba a i netko je rekao sve je to vrlo slično (prenatali). Ja sam pila obične magnezij sumece tablete i sad ih pijem uz donat jer imam problema s probavom.
Cure nadam se da mi netko moze pomoci, znam da vas ima puno kojima ovo nije prva trudnoca..
Naime u zadnjih mozda 10-15 dana sam dobila 3kg, a ne jedem nista vise sada nego sto sam dosada, imam osjecaj da svaki puta kada stanem na vagu ona pokazu kilu vise 😫 s obzirom da je beba mala i sve, mislim da mi se kile stvarno gomilaju, a niti jedem slatko i bas pokusavam jesti puno voca i povrca. I krecem se dosta. Ne znam jel to sad normalno? I dali to ima neki period u trudnoci kada naglo skoci tezina. Dosad sam dobila 8 kg, a tek sam 22+4.
Cure nadam se da mi netko moze pomoci, znam da vas ima puno kojima ovo nije prva trudnoca..
Naime u zadnjih mozda 10-15 dana sam dobila 3kg, a ne jedem nista vise sada nego sto sam dosada, imam osjecaj da svaki puta kada stanem na vagu ona pokazu kilu vise 😫 s obzirom da je beba mala i sve, mislim da mi se kile stvarno gomilaju, a niti jedem slatko i bas pokusavam jesti puno voca i povrca. I krecem se dosta. Ne znam jel to sad normalno? I dali to ima neki period u trudnoci kada naglo skoci tezina. Dosad sam dobila 8 kg, a tek sam 22+4.
Ja sam isto u zadnjih 3tj dobila 3kg i dosla na 9kg u 21tt..sada cemo vidjeti u ponedjeljak kako stojim🙈🙈vec me strah svih blagdana da sam natukla garant..🙈🙈😢😢😢 al jbga,pokusavam se ne opterecivati s tim..koliko bude bude..😎
Sortiraj odgovore
Najstariji