Imate li vi problema sa zubima u trudnoci ? Meni desni prokrvare pri svakom pranju iako pokusavam biti pazljiva i ponekad mi kad pusem nos bude malo krvi. Navodno je sve to normalno zbog vece prokrvljenosti.. Bokovi i guza su se naglo "napuhali" da su svi primjetili 😂
Daa, bila sam prosli tjedan na pregledu i imam upaljeno zubno meso. Uputa je ispiranje/muckanje cajem od kadulje i listerinom. Kad sam dosla doma vidim da ne smijem nijedno. Muckam vodom i nadam se najboljem.
Probaj pročitati upute za tantum verde. Znam da postoji tantum verde za bebe pa možda tu baby varijantu smiješ.
Netko je napisao da već ima spremna imena za bebe, ali mi još ništa. S prvim djetetom smo se dogovorili tek kad smo saznali spol. Tako će izgleda biti i ovaj put, muž je rekao da će tek razmišljati kad budemo znali imamo li dečka ili curicu. Prvi sinčić nam je Fabijan i za to ime smo se momentalno dogovorili.
Jeste li vi već smišljali imena i koja su vam na top listi?
Sissi ja sam povracala i imala uzasne mucnine, padanje u nesvijest zbog slabosti i tako sve do negdje 16tog tjedn, tada je sve stalo. Isto tako sve zivo mi se gadilo, jela sam samo stapice i krekere i tako stvari bez okusa. U ovih par tjedana sam sve to nadoknadila 😂😂 proci ce i to razdoblje.
Ofnica mi idemo danas na uzv pa cemo valjda saznati spol. Ako je decko biti ce David ili Ryan, a ako je curica Lejla ili Sara.
Imas li ti kakva imena spremna? 😄
ja osjecam skroz nisko ispod pupka i tak sam i promjetila na uvz da je beba tak tu negdje ..vecinom je osjetim kad se umirim navecer i to kad legnem na ledja...
ja za curicu imam spremno ime bit ce Ema, a za decka jos lutamo za sad Luka ili Liam al mozda uleti sasvim trece neko ..
I mi imamo vec sve spremno za bebicu doslovce bas bas sve neutralna je boja i roba i komodica i krevetic i kolica i hranilica i viper bas sve sve i za sebe za bolnicu :-)
spremna skroz
ja sam u prvoj trudnoci lezala u 23tj imala trudove pa sad sam spremna u koliko mi opet se dogodi slicno
Ja z ovoj trudnoći nemogu nista jest sta je slatko osim poneke voćke.Vim pojedem bude mi zlo.Dobijem zgaravicu.U grlu kao da mi gori vatra užas. Otkrila sam da mi kostica od bundave odgovara za zgaravicu.Spasila sam se.
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Ofnica mi idemo danas na uzv pa cemo valjda saznati spol. Ako je decko biti ce David ili Ryan, a ako je curica Lejla ili Sara.
Imas li ti kakva imena spremna? 😄
Muž misli da je dečko tako da ćemo o muškom imenu razgovarati ako stvarno bude dečko. A za curicu mi se sviđa Franka. Muž misli da nema šanse da bude curka, pa ako bude, mama je već odlučila hehe!
Ajde javi šta ste saznali danas na uzv!
bademi su dobri za zgaravicu meni spas ...zaletim se pa pojedem ljuto il nest tesko na zeludac recimo juce me pizza napatila al par kom badema i bolje bude
E da bebu sam počela osjetiti nisko lijevo.I to bas udarac. Onak lagani.Predivan osjevaj oko 16 tjedna.
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
E da bebu sam počela osjetiti nisko lijevo.I to bas udarac. Onak lagani.Predivan osjevaj oko 16 tjedna.
i ja sam na lijevoj strani prvi put osjetila :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji