Dobro jutro… Opet se ja dugo ne javljamturbo sam pogon iako sam na komplikacijama…
Najprije cestitke novim trudnicama….
Mi smo dobro l guramo dan po dan… Od trudnickih tegoba me samo muci povremena ostra bol s lijeve ili desne donje strane trbuha i bol tj pritisak na zdjelicu… Ali cujem i citam da je to normalno pa se ne brinem…
U cetvrtak mi je pregled pa cu uzet doznake… Valjda mi ih moze dati prije 31. Onda moram odnjeti prosijek placa iz firme i kopiju osobne i tekuceg na HZZO… I sad do kad je to rok i treba li jos sto nosit?
Doznake ti se daju poslje 20tog u mjesecu (zavisi od ginekologa do ginekologa) do 5dana u mjesecu ih mozes odnjet u hzzo, tamo ces ispunit papir za otvaranje komplikacija i poneses sve to sta si napisala i netrebas nista..jedna doznaka u firmu druga hzzu :)
Hvala... Davno je bilo prije 6 godina😂😂
Pozdrav cure, želim vam ugodnu i zdravu trudnoću😊 ja sam sa Zimsko proljetnih ali vas nekad čitam da se pridjetim početka hehe 😁
Htjela sam te pitat koje tablete piješ za hiper? Ja sam na Athyrazolu trenutno četrvtina čablete. Imam još jedan pregled do pred porod kod doktorice za štitnjaču pa ću baš pitat to za dojenje, nisam znala za to.
Hej Tonka ,ja pijem isto Athyrazol,pola tablete svaki dan..pitaj pa mi javi Bas me zanima sta ce ti reci..😐😐😐 znam da postoji jos jedan lijek na p,koji inace se koristi u trudnoci pa neznam zasto nam njega ne daju 😐😐😐
Hellooo😊😊😊 evo danas bila na pregledu posto inace patim od hipera(stitnjaca ubrzana) koja je bila ok godinu dana bez terapije,i sada se opet aktivirala u trudnoci😐😐🙈🙈🙈 stavili su me pod ljekove,pola tablete na dan,nisam bas zadovoljna ali jbga..gin mi je rekao da ih slusam i pijem tako..ugl,rekla mi je dr.danas da ako pijem tablete ne emijem dojiti uopce,i ja sam tako zalosna..nadam se da ce se popraviti stanje do 5 mj.do poroda..ugl.pitati cu gin u ponedjeljak,imamo prvi veliki uzv,i md ide samnom..🤗🤗
Hej Tonka ,ja pijem isto Athyrazol,pola tablete svaki dan..pitaj pa mi javi Bas me zanima sta ce ti reci..😐😐😐 znam da postoji jos jedan lijek na p,koji inace se koristi u trudnoci pa neznam zasto nam njega ne daju 😐😐😐
I ja sam na Athyrazolu trenutno na pola svaki drugi dan. Ja sam od specijaliste dobila informaciju da su i A. i taj drugi lijek potpuno jednaki i da imaju iste moguce nuspojave tako da.. :/ a gin mi nije apsolutno nista rekao na tu terapiju samo da nastavim s njom… :/ :)
Da, propiltiouracil mislim da se tako zove neda neda mi se sad tražit ga po kući😁
A šta ja znam valjda postoji razlog zašto sam njega morala pit do određenog tjedna. Inače više manje su svi na eutyroxu sa hipo, ne znam nikog sa hiper. Ma samo se kontrolirajte i bit će sve ok😉
Ajme nadam se da neću zaboravit jjavit ode nakon pregleda šta je rekla doktorica😥 poozz ccure 😘
Cure mi smo danas tocno 20 tjedana kako ste vi danas?
U potpunosti se slazem s vama da svako od nas ima pravo i treba donijeti sve odluke u vezi djeteta. Ostali mogu posavjetovati, ali to je sve. Ja sam osobno planirala da bude s nama u sobi i koristi cu onaj chicco next to me krevetic sto se spoji s krevetom. Za poslije cemo onda vidjeti..
bulbi - ja isto pokusavam spavati na boku, ali prebacujem se s lijevog na desni jer me leda i kukovi uzasno bole tokom noci. Prije sam samo na ledima spavala pa mi je ovo bilo tesko za priviknuti se.
Joj pa to je super tek jednu kilu, ja sam vec 4-5 dobila
Mi smo danas uzeli chicco baby hug 4 u 1. Mislim da ce biti super prakticna i moze se koristiti do djetetove 3-4 godine ovisno o tezini. Sluzi kao krevetic za spavanje, lezaljka, hranilica i kao stolica.
Bulbi, isto pokusavam na boku spavati, al probudim se svaki put na ledima. Uvijek spavam na ledima i sad mi je ovo uzas kaj ne smijem vise
Znam da je nasa odluka sve to i da budemo napravili po svojem, pogotovo ja jer sam sve radila po svojem u zvotu,ali bas me to malo pokolebalo... Mi budemo sigurno uredili djecju sobu jer imamo prostora dovoljno, a onda nakon par mjeseci lako kinderbet preselimo u njegovu sobu ako vec bude na pocetku s nama...
Ms, cestitam!!! Tocno na pola, predivno! Mi smo danas 18 tt tocno, ide vrijeme brzo
Jutro curke, kod mene ovo povracanje bas postalo redovno :/ ne znam otkud sad nakon toliko sedmica o. O
A sto se tice priprema,sobice,krevetici,kolica,robica, to je meni najljepsi dio trudnoce, toliko me je opustalo to uredjivanje, biranje, i jedva cekam ponovo. I ne dajte da neko utjece na vas s tim, vi najbolje znate kako cete. Ako uredite sobicu pa beba s vama, nista... pa sve se rjesava u hodu, a nekad ce se ta sobica iskoristiti. Samo da je beba ziva i zdrava s nama
Spavanje, oooj kako sam bolesna ne znam sta je spavanje :'(
pokusavam na boku uz jastuk, ali se probudim na ledjima.
Moja starija je bolesna ima temperaturu.Sad ako na mene pređe uf
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Jutro cure🤗...
Cestitke na punim tjednima😍...
MS ma ja sam sretna i zbog te 1 kilice🙈😊 jer se inace na mene slabo kile lijepe,ocito zbog problema sa stitnom i secerom...ali bar ce ppslije bit manje za skidat🙈😅....
Mene kukovi i koljena bole ko neka bakica sam,kad ustanem iz kreveta sve nesto pucketaju kosti🙈😂😂...
P.s.ako nekom zatreba recept protiv zatvora otkrila sam toplu vodu i to doslovno🙈😂...uj sam se napila tople vode i ni za sat vremena sam isla na wc🙈...
Cure koje ste bolesne puno caja,meda i limuna..sad nema druge...i bit ce to sve ok...😘😘
Ja pokusava isto na boku spavati,ali nekako uvijek ili na ledjima ili na trbuhu zavrsim. Ali kad sam na ledjima kad se zelim okrenut boli me donji dio ledja. I bez jastuka izmedju nogu na boku nemogu biti.
Sortiraj odgovore
Najstariji