Bok cure! Mi smo danas 11tt 🤗 Zanima me kada ste saznale kojeg spola je bebac?😊😊 Zelim vam ugodne i sretne blagdane svima!🤩🎄🎆🎊💖
Cao drage buduce mame!!
Ja sam 18 sedmica tek sam usla u 5 mjesec. Termin je 22 maj i nosim djevojcicu 👗
Zanima me sta vi planirate kupovati vasim bebacama? Obzirom da je ljeto kada ce se roditi, da li kupovati bodice kratki rukav ili ??
Molim pomoc u tome ako ima iskusnih mama.
Mozda je glupo pitanje ali ja stvarno pojma nemam kako oblaciti bebu.
Poljubac 💋
Prva cura se rodila krajem 7 mjeseca. Bilo je vruće,ali je znalo biti i malo hladnijih dana. Tako da kupi i duge i kratke. Trebat Ce oboje
Ostale cure,kako ste? Borovi okiceni? Sve spremno? Ja sad dovrsila jos sa spremanjem,imam malo jos za oprglati i to bi bilo to nadam se. Vrijeme je nikakvo,kisa, juzina.
Zelim svima sretan i blagoslovljen Božić da ga provedete u miru sa svojim obiteljima
Pozdrav cure🤗,
Kod nas bor okicen jos sinoc🎄😊..jucer smo muz i ja sredili i stan,ja sam one laganije poslove obavila,a njega sam upregnula da sredi ostalo😆...
Dns sam skuhala samo rucak,ribicu naravno☺ i napravila svoju prvu samostalnu sirovu tortu,sudeci prema okusu kreme bit ce prefina🤭😍...
Kod nas jutros bila kisa i vjetar,a sad pici sunce🌞...
Svima zelim ugodan Badnjak i sretan Bozic,uzivajte sa svojima❤...ovi dani su nam jos posebniji sad s bebicama u trbuscicima🙏💕😍...
Svima sretan Božić.Fino mi se napapajte i uživajte.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
mi okitili bor još prije 2 tjedna, ja sam frik oko božića i volim tu atmosferu pa hoću da i dulje traje
spremila jesam, još sutra malo, ali ovih dana uopće ne jedemo doma pa se ne zamaram kuhanjem, čak ni kolače ne pečem jer nismo baš zainteresirani, ali uživam doma i baš mi je lijepo.
mom to be, ja sam saznala da je dečko u 12 tt, vidjelo se baš lijepo da je dečkić, čak je doktorica rekla da je 100% sigurna, a nakon 10 dana nam je nifty to i potvrdio.
mi bili danas na pregledu, beba je za 19+4 po svim mjerama, danas mi iskorigirao termin na 18+4 da ostavi još malo prostora, ali je rekao da za 4 tjedna bude vjerojatno morao opet korigirati termin na onaj koji budu mjere pokazale, a to je da je beba veća za 2 tjedna. kak, ne znam, doktor tvrdi da je ovulacija bila 2 tjedna prije, to znači da je trebala biti za vrijeme menstruacije, a nije sigurno, nego je bila 9 dc jer sam pratila i trakicama, i bazalnom temp i sluz, al dobro, bitno da beba napreduje kak treba. tak da mijenjam i lilypie
uživajte sve u ovim blagdanskim danima i fino papajte da bebice rastu
Ma tenci bitno da je beba dobro, a stici ce ona u vase rucice onda kad treba, ni prije ni kasnije, do tad opusteno i uzivaj.
Ma tenci bitno da je beba dobro, a stici ce ona u vase rucice onda kad treba, ni prije ni kasnije, do tad opusteno i uzivaj.
Slazem se, bitno da on napreduje dobro! A i ja jedem fino i puno pa nije cudno da je veci i deblji
Kazem muzu da beba ima 272 g, i spomenem da sam dobila 5 kg do sad, i on gleda u mene i kaze, super, od tih 5 kg, samo 300g je bebino, ostalo si ti nakupila
Tenci, na pregnancy+ ima tabelica,o kg u trudnoci, koliko dobijes na grudima, pa posteljica, masnoca i ostalo. Pokazi to muzu obavezno, i ja sam svom odavno haha.
Sortiraj odgovore
Najstariji