Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Babyq
    22. Prosinac 2018. 15:19

Oba dvije cure imaju posebnu sobu od rođenja.Tako ce i ova beba

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Bulbi91
    22. Prosinac 2018. 15:32

Meni je iskreno trenutno nezamislivo da tako mala bebica bude sama u sobi🙈...
    Nakon toliko cekanja mislim da ce do skole spavat s nama u krevetu🙈😂😍....

lena.5
    22. Prosinac 2018. 16:08

Tenci, mi smo isplanirali da bude s nama dok je bebica radi budjenja,dojenja, presvlacenja i svega ostalog u toku noci, za kasnije cemo jos vidjeti.

• coolkiki
    22. Prosinac 2018. 16:40

Kod mene je prvih mjeseci bio u posebnoj sobi, lakse sam se osjecala da je u posebnoj sobi.  Kad je poceo da izlazi iz krevetica prebacila kod nas i spojila krevetic sa nasim, od druge godine spava sam ponovo.  Ali skoro svaku noc dodje kod nas u krevet :D

22. Prosinac 2018. 16:47

ma ne znam, ja sam planirala da bude u svojoj sobi, da mu sve lijepo tamo sredimo, al dok sam rekla to mami i sestri, sve su bile u nevjerici da kaj to govorim, da beba mora biti s nama, da kak budem spavala ja u jednoj sobi, a on u drugoj, mama rekla da smo mi bili s njima do 3. godine u sobi, bla, bla... ne znam uopće kaj da kažem sad na sve to. mislim, ja sam i dalje za to da ima svoju sobu, ali baš sam se glupo osjećala nakon toga razgovora, ispada da ne budemo dobi roditelji ako beba ne bude s nama u sobi.

22. Prosinac 2018. 16:48

a i s druge strane, ne znam kam bi stavili uopće njegov krevetić u našoj sobi, imamo stvarno veliku spavaću sobu, ali i ogroman krevet i još veći ormar i radni stol i sve je tak složeno da uopće ne znam kam bi nagurala još i kinderbet...

Babyq
    22. Prosinac 2018. 16:59

Ja smatram svakim savjetom dobronamjernim ali ja radim po svom. 

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

mjehuric
    22. Prosinac 2018. 17:20

Tonka185

mjehuric

Hellooo😊😊😊 evo danas bila na pregledu posto inace patim od hipera(stitnjaca ubrzana) koja je bila ok godinu dana bez terapije,i sada se opet aktivirala u trudnoci😐😐🙈🙈🙈 stavili su me pod ljekove,pola tablete na dan,nisam bas zadovoljna ali jbga..gin mi je rekao da ih slusam i pijem tako..ugl,rekla mi je dr.danas da ako pijem tablete ne emijem dojiti uopce,i ja sam tako zalosna..nadam se da ce se popraviti stanje do 5 mj.do poroda..ugl.pitati cu gin u ponedjeljak,imamo prvi veliki uzv,i md ide samnom..🤗🤗

Pozdrav cure, želim vam ugodnu i zdravu trudnoću😊 ja sam sa Zimsko proljetnih ali vas nekad čitam da se pridjetim početka hehe 😁
    Htjela sam te pitat koje tablete piješ za hiper? Ja sam na Athyrazolu trenutno četrvtina čablete. Imam još jedan pregled do pred porod kod doktorice za štitnjaču pa ću baš pitat to za dojenje, nisam znala za to.

Hej Tonka ,ja pijem isto Athyrazol,pola tablete svaki dan..pitaj pa mi javi Bas me zanima sta ce ti reci..😐😐😐 znam da postoji jos jedan lijek na p,koji inace se koristi u trudnoci pa neznam zasto nam njega ne daju 😐😐😐

• marinica29
    22. Prosinac 2018. 17:27

Cura je 17 mjeseci i jos spava sa nama u sobi ali u svom kreveticu. Kad dodje beba samo cemo jos jedan kinderbet ubaciti. Jednostavnije minje zasad tako jer zna se dosta cesto buditi po noci,ili plakati,pa samo ju prebacim u nas krevet nemoram daleko hodati. Ne znam,ja nebi mogla spavati da je ona u drugoj sobi ili beba. Ali to sam samo ja i moje misljenje. Svatko za sebe zna najbolje

• MissT
    22. Prosinac 2018. 18:32

mjehuric

Tonka185

mjehuric

Hellooo😊😊😊 evo danas bila na pregledu posto inace patim od hipera(stitnjaca ubrzana) koja je bila ok godinu dana bez terapije,i sada se opet aktivirala u trudnoci😐😐🙈🙈🙈 stavili su me pod ljekove,pola tablete na dan,nisam bas zadovoljna ali jbga..gin mi je rekao da ih slusam i pijem tako..ugl,rekla mi je dr.danas da ako pijem tablete ne emijem dojiti uopce,i ja sam tako zalosna..nadam se da ce se popraviti stanje do 5 mj.do poroda..ugl.pitati cu gin u ponedjeljak,imamo prvi veliki uzv,i md ide samnom..🤗🤗

Pozdrav cure, želim vam ugodnu i zdravu trudnoću😊 ja sam sa Zimsko proljetnih ali vas nekad čitam da se pridjetim početka hehe 😁
    Htjela sam te pitat koje tablete piješ za hiper? Ja sam na Athyrazolu trenutno četrvtina čablete. Imam još jedan pregled do pred porod kod doktorice za štitnjaču pa ću baš pitat to za dojenje, nisam znala za to.

Hej Tonka ,ja pijem isto Athyrazol,pola tablete svaki dan..pitaj pa mi javi Bas me zanima sta ce ti reci..😐😐😐 znam da postoji jos jedan lijek na p,koji inace se koristi u trudnoci pa neznam zasto nam njega ne daju 😐😐😐

I ja sam na Athyrazolu trenutno na pola svaki drugi dan. Ja sam od specijaliste dobila informaciju da su i A. i taj drugi lijek potpuno jednaki i da imaju iste moguce nuspojave tako da.. :/ a gin mi nije apsolutno nista rekao na tu terapiju samo da nastavim s njom... :/ :) 

MissT

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.