Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina-39.Zg
    25. Prosinac 2018. 11:57
    Svim mamicama..u grupi od srca zelim Sretan I Blagoslovljen Bozic..Provedite ga u miru Sa svojim najdrazima..
    Svim mamicama..u grupi od srca zelim Sretan I Blagoslovljen Bozic..Provedite ga u miru Sa svojim najdrazima..

25. Prosinac 2018. 12:09

norules
    EFW (Estimated Fetal Weight), znači procijenjena težina fetusa, 
    FL – duljina bebine bedrene kosti
    AC – opseg bebinog abdomena – trbuha, pomoću čega se procjenjuje rast ploda i tjelesna težina bebe
    samo ne znam zašto je to tu sad na sličici jer se te mjere uzimaju tek kasnije u trudnoći, meni sad na ovom pregledu mjerio bedrenu kost, opseg glavice, abdomena i ostale mjere je uzimao.
    a i ako je trudnoća bila 9+0 kak piše i kak je određeno prema dužini bebe, ove mjere nikak ne stoje jer je ovo skoro 2 kg, a tolko ima beba nakon 30 tt. ja sam sad u 18+5 i beba je jučer imala 272g i veća je za tjedan dana, znači to odgovara 19+5 negdje. beba bi sa 9 tt trebala imati oko 2 g, naravno postoje odstupanja. 

25. Prosinac 2018. 12:16

Hvala Tenci ma ni meni nije bilo jasno,mozda su ostali podaci od neke druge trudnice jer prerano je da da se mjere te stvari.

lena.5
    25. Prosinac 2018. 17:37

Norules, ma doslo je do neke greskice. U tim tjednima samo mozes cut CRL,odnosno duzinu od glave do guze,i nista vise. 

Bulbi91
    25. Prosinac 2018. 18:24

Cure drage od ❤ Sretan Božić vama i vašim najmilijima!!!😘😘

mjehuric
    25. Prosinac 2018. 22:23

Sretan Božic trudnice moje 😘😘😘vama i vasim najmilijima ❤❤❤

• Semyzg31
    25. Prosinac 2018. 23:10

Želim vam svima sretan Božić🎄🎄❤️😘

lena.5
    26. Prosinac 2018. 12:44

Cure,ja trebala na pregled sljedeci tjedan ali zbog praznika doktorica nece bit tu, pa smo pomjerile na petak, radit cu 4d i muz ide sa mnom. Javit cu vam kako je proslo. ❤️

26. Prosinac 2018. 13:12

joj super lena, baš me zanimaju dojmovi sa 4D. čekam da bebica još malo poraste pa se onda budem i ja naručila na 4D, sad skupljam informacije samo!

zadranka86
    26. Prosinac 2018. 13:40

Ljetne bebice i njihove mamice Sretan vam Bozic..par put san i kod vas upala ko padobranac pa reko da i ode cestitam..Mi smojos u komadu..brojimo skrozz sitno..ali malac nece bass nece i gotovo....fino papajte provedite ove dan u drustvu naj milijih i u toplini doma...pozdrav ljetnice..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.