ove dvije stranice super imaju sve opisano :) iako uvijek ces se sjetiti nekih stvari i sama dodati ili kojima ne mozes odoliti :Dhttps://miss7mama.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/popis-stvari-koje-treba-vase-novorodence-5618
https://bebimil.hr/savjetovaliste/moja-beba/veliki-popis-malu-bebu-sve-sto-vam-doista-treba-novorodence-72/
Sada iskreno ima bas dosta popusta i akcija i biti ce ih sve vise pogotovo nakon Bozica, a i valja se polako pripremati.
Hvala ti,to sam i mislila sada ove dane oko Bozica i poslije polako krenuti..magic baby ima sada 20%popust..ja neznam gdje da trazim te popuste osim tih baby trg..ja cu uzeti komodu za presvlačenje,da imam mu gdje robicu sloziti,da nije s nama u ormaru..
Mi imamo kunertova 3u1 kolica .kosaru smo do nekih 8 mjeseci koristili. Znala je preko dana puno puta u njoj odspavati. Dobra su jer su velika veliki tockovi idu svagdje. Mana im je sto su glomazna i teska. Nakraju smo uzeli imkisobran kolica za u auto
Bas mi je moja kuma veceras pricala da joj je ta komoda super.. jer joj je sve na jednom mjestu.
Tenci nisam se mogla suzdrzati. Koga god sam srela ili se sjetila rekla sam mu ili napisala poruku da cekamo curicu. Moj dragi je htio decka, iako to nece priznati. Al sad kaze da je osjecao da ce biti curica. Malo sam se razocarala, jer sam mu preko telefona to rekla, pa sam osjecala da bas nije odusevljen iako je rekao da je. Odmah su mi zasuzile oci. Ali znam da ce voljeti curicu najvise na svijetu. On je dosta po prirodi njezan, a i ja sam jako osjecajna i curica ce nam bas dobro pristajati. Ja sam onda plakala od srece stalno, cijelim putem kuci. Svekar mi nesto prica, ja placem i reko mu ne obazirite se na menebas me to danas emocionalno dotaklo. Nadam se da je curka i da ce ostati tako do iduceg pregleda
Čestitke na curiciii 😘😘🤗🤗🤗 jel ispalo tocno po testu sa sodom😂😂😂?
lavandicacestitam na curici. Bas mi je drago da si sretna i sigurna sam da ce i tvoj muz biti ocaran vasom curicom, kazu da uvijek tata i kcerka imaju posebnu povezanost
meni je iduci uzv tek 7.1., a zadnji je bio 2.11. Ja bas nekako imam osjecaj da je curica i svi mi govore da je curica, iako bi ja bila jednako sretna i da je decko, samo neka je bebica ziva i zdrava
lavandicacestitam na curici. Bas mi je drago da si sretna i sigurna sam da ce i tvoj muz biti ocaran vasom curicom, kazu da uvijek tata i kcerka imaju posebnu povezanost
meni je iduci uzv tek 7.1., a zadnji je bio 2.11. Ja bas nekako imam osjecaj da je curica i svi mi govore da je curica, iako bi ja bila jednako sretna i da je decko, samo neka je bebica ziva i zdrava
Po cemu osjecas da je curica? Zanima me jer I ja imam taj osjecaj heh
the pa ne znam kako objasniti, ali neki osjecaj/instikt. I kada sam rekla svima da sam trudna svi su odmah rekli curica sto posto 😂 a i neki kazu da mame to jednostavno osjete i znaju na neki nacin, pa sad vidjet cemo 🙈🤷🏼♀️
thepa ne znam kako objasniti, ali neki osjecaj/instikt. I kada sam rekla svima da sam trudna svi su odmah rekli curica sto posto 😂 a i neki kazu da mame to jednostavno osjete i znaju na neki nacin, pa sad vidjet cemo 🙈🤷🏼♀️
Kada imas pregled? Jel ti dokt vec natuknuo sto bi moglo biti ili samo instinkt? Moj instinkt mi kaze da bi mogla opet cura 😀
marinica29 inace zivim u Irskoj i ovdje nema tako puno uzv kao kod nas. Tako da mi je iduci uzv 7.1. Tad cu biti 23 tj., a zadnji sam imala u 12.tj 😫😫 je i doktorica je rekla zbog simptoma da bi mogla biti cura, a sad vidit cemo 😊
Oko mene su svi mislili i govorili da je djecak, sve bapske price su pokazale da je djecak, ja sam imala osjecaj da je djecak i s muzem osmislila ime, onda su dva razlicita doktora na dva ultrazvuka rekli da je curka i to 100% bez nagadjanja.
Ja cu 2 u 1 kolica, jaje i sportski dio koji ustvari odgovara za novorodjence jer ide u 0 polozaj, to mi je sasvim dovoljno, kosara mi ne djeluje toliko potrebno. Gnijezdo isto ne zelim jer bih rado da beba spava u kreveticu.
Sortiraj odgovore
Najstariji