Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kika28
    23. Srpanj 2019. 15:44

Nikolina95

Cure juce je na svijet dosao maleni Mateo 😀
    Porod super krenio ja se otvorila za 4 sata do kraja i malac se odlucio ne spustit i poceli otkucaji padat i hitno na carski. Sve u svemu super za zavrsilo 😀 malac ima 3300g i 52cm 😀

Čestitam i brz oporavak 😊😊😊💙

TonkicaPrrr
    23. Srpanj 2019. 16:11

Nikolina95

Porod super krenio ja se otvorila za 4 sata do kraja i malac se odlucio ne spustit i poceli otkucaji padat i hitno na carski. Sve u svemu super za zavrsilo 😀 malac ima 3300g i 52cm 😀

Mateo, dobrodošao! 🤗🤗🤗🤗🤗

nena1986
    23. Srpanj 2019. 20:14

Nikolina95

Dobrodošao Mateo!! Čestitke i brz oporavak želim!! 💙

24. Srpanj 2019. 07:28

Jutro ☀️
    Lista je skoro popunjena, jos nas je malo ostalo 🙂
    Kako se osjecate vi koje jos sitno brojite? Ima li kakvih znakova poroda? Jeste li otvorene ista ili nista? 
    Meni termin prosao, pregledi svaka dva dana, otvorena jesam, povremeni bolovi, ali nista konkretno... Valjda ce uskoro... 😁

TonkicaPrrr
    24. Srpanj 2019. 08:01

mmamma

Jutro ☀️
    Kako se osjecate vi koje jos sitno brojite? Ima li kakvih znakova poroda? Jeste li otvorene ista ili nista?
    Meni termin prosao, pregledi svaka dva dana, otvorena jesam, povremeni bolovi, ali nista konkretno… Valjda ce uskoro… 😁

Baš sam krenula postaviti ista pitanja 😁😁
    I kod nas ništa, ali nama termin još nije prošao pa je nama "lakse"" 😀 
    Nikakve naznake, ctg uredan, zatvorena.. Bole jedino prepone toliko jako da si nekad mislim da umišljam.. 🙄🙄

• Ivonne
    24. Srpanj 2019. 08:13

Nikolina95

Čestitam i brz oporavak 😍😍

Nikolina95
    24. Srpanj 2019. 08:42

Hvala svima na lijepim čestitkama 😀💕💕

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

CiniMINIS
    24. Srpanj 2019. 08:46

mmamma

Jutro ☀️
    Meni termin prosao, pregledi svaka dva dana, otvorena jesam, povremeni bolovi, ali nista konkretno… Valjda ce uskoro… 😁

Ja ne osjecam bas nista. Odlicno se osjecam i to mi je totalno cudno. Do sad nisam imala bas nikakve bolove, nit u ledima, nit u preponama. Povremeno osjecam "menstrualne bolove" al s obzirom da menstrualnih bolova nikad nisam bas ni imala se po meni to ni ne moze nazvat bol. Kakvo je stanje cu cut sutra, prije 10 dana bila uloziva za prst. Ctg ocitao bh kontrakcije. Al ima kod mene jos vremena..

24. Srpanj 2019. 08:49

mmamma

Jutro ☀️

Jutro ☕
    Meni termin još nije prošao. Osjećam se baš loše ovih dana, jako loše spavam pa mi je sve teže izgurat dan. Ali nekako se trgnem i na kraju napravim svašta.
    Pregledi svaki drugi dan, ctg stalno pokazuje trudove. Mene ništa ne boli, ali ti valjda lažni trudovi me prate već duže vrijeme kroz cijeli dan. Trbuh se stvrdne, zgrči, nije baš ugodno. Otvorena 2cm već neko vrijeme. Valjda će ovih dana krenuti.

24. Srpanj 2019. 08:52

CiniMINIS

mmamma

Jutro ☀️

Ja ne osjecam bas nista. Odlicno se osjecam i to mi je totalno cudno. Do sad nisam imala bas nikakve bolove, nit u ledima, nit u preponama. Povremeno osjecam "menstrualne bolove" al s obzirom da menstrualnih bolova nikad nisam bas ni imala se po meni to ni ne moze nazvat bol. Kakvo je stanje cu cut sutra, prije 10 dana bila uloziva za prst. Ctg ocitao bh kontrakcije. Al ima kod mene jos vremena..

To ti je doktor rekao da su bh kontrakcije? I meni ih stalno bilježi ctg, idu i do 100, ali nitko nije rekao jesu li bh ili ne. Pitaju samo jel boli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.