Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    08. Ožujak 2018. 15:57

Zenske nasla sam slikicu testova kad sam saznala da sam trudna 😁😁

plusevi ko kuca a ja dok sam slikala ovo mm je plakao i cistio sa cetkicom za zube fuge na plocicama u  kupaoni 😂😂
    Jadan trebalo mu je par dana da dode sebi od šoka 😂

Marijaa30
    08. Ožujak 2018. 16:00

Riri, zao mi je... Nadam se da ces izbjeci kiretazu i da ce doci druga beba ubrzo.
    Sad kuzim ogtt, hvala 😃
    Opet vi s hranom, sladoled...mmmm
    Ah idem jest 😋

26.8. Ivan 💙💙

08. Ožujak 2018. 16:01

Happy, sline mi cure sad na sladolef i poslala sam m poruku da mi kupi King😂😂😋.
    Mladamamica 😂😂kužim kaj je plakao al fuge i četkica i pločice??😂😂

HappySeal
    08. Ožujak 2018. 16:05

Ja sam bila u vecem soku nego on nakon testa jer nisam ocekivala da cemo tako brzo imati srece. I zovem ga 'M, M, dolazi ovamo! Ajme dolazi!'

I on gleda u mene, pa u test. Pa u mene.

'Sta.'

'Ja ne znam jel pozitivan, ajde ti vidi'

Naime, zaboravila sam s uputstava kako izgleda pozitivan od silnog soka. Pa je on jadan citao upute dok sam ja vikala pored 'Joj, joj, joj'....

27.6. 💙

Mladamamica1911
    08. Ožujak 2018. 16:07

Ena31

Voli cistit opusta ga to pa je od stresa do kasno navecer ribao fuge da se smiri 😂

HappySeal
    08. Ožujak 2018. 16:08

macica2

Riri, zao mi je… Nadam se da ces izbjeci kiretazu i da ce doci druga beba ubrzo.
    Sad kuzim ogtt, hvala 😃
    Opet vi s hranom, sladoled…mmmm
    Ah idem jest 😋

Ako ces imat srece pa radit na dan kad je suncano (a sudeci po tjednima hoces), moj ti je savjet da odmah sjednes van ambulante jer meni je to bio najgori dio jer je danas vani bilo sve mokro, a ne mogu bas 60 minuta stajati pred ambulantom niti sjediti na betonu. I ponesi si od doma limun pa neka nacijede ako imaju taj obicaj. U mojoj ambulanTi je ispalo da nemaju nista protiv limuna ako ga doneses. Ali ga ne nude sami.

27.6. 💙

HappySeal
    08. Ožujak 2018. 16:08

Mladamamica1911

Ena31

Voli cistit opusta ga to pa je od stresa do kasno navecer ribao fuge da se smiri 😂

Koliko naplacuje sat? Imam jednu kupaonu za ocistiti 😂

27.6. 💙

pharmamma
    08. Ožujak 2018. 16:21

Sladoleeeeed..jučer sam isla po kruh,došla doma s kruhom i onim novim ledovim sladoledom 🤤

Mladamamica1911
    08. Ožujak 2018. 16:23

HappySeal

Mladamamica1911

Ena31

Koliko naplacuje sat? Imam jednu kupaonu za ocistiti 😂

Kad se posvadamo posaljem ga za dabe 😂

08. Ožujak 2018. 16:26

pharmamma

Sladoleeeeed..jučer sam isla po kruh,došla doma s kruhom i onim novim ledovim sladoledom 🤤

Ima novi? Koji?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.