Meni MM kad dodje s posla uvijek kaze 'Buconjaaaa!' Pa kad vidi pogled sto ubija snagom tisucu metaka kaze 'Ma to ja malome, ti se uopce nisi zdebljala'…
Da ne kazem kad gledamo dokumentarce, u zadnje vrijeme nalazi samo kitove, slonice, nosoroge i nilske konje.
Mrs tamo i donesi mi sladoled 😅
I uz sve to nick ti je Seal 😆
Uglavnom sad imamo izliku jest kad, sta i koliko hocemo.
Pa beeeeba trazi!😋
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Meni MM kad dodje s posla uvijek kaze 'Buconjaaaa!' Pa kad vidi pogled sto ubija snagom tisucu metaka kaze 'Ma to ja malome, ti se uopce nisi zdebljala'…
Da ne kazem kad gledamo dokumentarce, u zadnje vrijeme nalazi samo kitove, slonice, nosoroge i nilske konje.
Mrs tamo i donesi mi sladoled 😅
I uz sve to nick ti je Seal 😆
Uglavnom sad imamo izliku jest kad, sta i koliko hocemo.
Pa beeeeba trazi!😋
😂😂😂daaa😂😂moja beba je za sve "kriva", gladna, žedna,hoće slatko, ide pišati, sve je bebo🤣🤣😍
Sladoleeeeed..jučer sam isla po kruh,došla doma s kruhom i onim novim ledovim sladoledom 🤤
Ima novi? Koji?
Sladoleeeeed..jučer sam isla po kruh,došla doma s kruhom i onim novim ledovim sladoledom 🤤
Ima novi? Koji?
Mmm...izgleda baš 😋😋
Hvala na pozivu Ena... Pozdrav svim mamama sa ljetnim bebicama.
Moj termin je 27.07. i sledece sedmice cemo saznati pol ako se pokaze 😂. Vidim da je sladoled i hrana glavna danasnja tema, pa evo.. ja se davim sa brownie kolacem i jos natrpam sladoled 😃😃😃
Hvala na pozivu Ena… Pozdrav svim mamama sa ljetnim bebicama.
Moj termin je 27.07. i sledece sedmice cemo saznati pol ako se pokaze 😂. Vidim da je sladoled i hrana glavna danasnja tema, pa evo.. ja se davim sa brownie kolacem i jos natrpam sladoled 😃😃😃
Dobrodošla nam😀. A tu je uvjek hrana glavna tema😂😂...😋😋😋ovo tvoje zvuči isto mljac
Ja napravila pileci satay s kikirikijem i sad cekam M-a da dodje da jedemo. I pokusavam dobit sestru da mi kaze nalaz al to je mission impossible
27.6. 💙
Rubia dobro dosla!
Sunce vam vase i vama i hrani, sad sam jela, i dodjem tu i sad opet mislim sta cu jest.
I meni je moje dijete sve krivo, beba hrce, beba je gladna, beba je nervozna. To nisam ja, to je moja beba! 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Rubia dobrodošla ☺️
I ja sam sad jela,al mi fali nekaj slatko..moram dragog nagovoriti da me malo kasnije vodi na palačinke sa sladoledom i preljevom od šumskog voća hahahah
Rubia dobro dosla!
Sunce vam vase i vama i hrani, sad sam jela, i dodjem tu i sad opet mislim sta cu jest.
I meni je moje dijete sve krivo, beba hrce, beba je gladna, beba je nervozna. To nisam ja, to je moja beba! 😂😂😂
Šogorica peče svinjske šnicle nanaglo i vidjela sam neki bijeli umak, mislim da vrhnje i šampinjoni😋😋, cijela kuća miriši..al ću biti fer i čekati m da dođe s posla..a i zelje me još drži😂
Sortiraj odgovore
Najstariji