Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    08. Ožujak 2018. 16:27

HappySeal

Meni MM kad dodje s posla uvijek kaze 'Buconjaaaa!' Pa kad vidi pogled sto ubija snagom tisucu metaka kaze 'Ma to ja malome, ti se uopce nisi zdebljala'…

Da ne kazem kad gledamo dokumentarce, u zadnje vrijeme nalazi samo kitove, slonice, nosoroge i nilske konje.
    Mrs tamo i donesi mi sladoled 😅

I uz sve to nick ti je Seal 😆
    Uglavnom sad imamo izliku jest kad, sta i koliko hocemo.
    Pa beeeeba trazi!😋

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

08. Ožujak 2018. 16:29

baarbaraa29

HappySeal

Meni MM kad dodje s posla uvijek kaze 'Buconjaaaa!' Pa kad vidi pogled sto ubija snagom tisucu metaka kaze 'Ma to ja malome, ti se uopce nisi zdebljala'…

Da ne kazem kad gledamo dokumentarce, u zadnje vrijeme nalazi samo kitove, slonice, nosoroge i nilske konje.
    Mrs tamo i donesi mi sladoled 😅

I uz sve to nick ti je Seal 😆
    Uglavnom sad imamo izliku jest kad, sta i koliko hocemo.
    Pa beeeeba trazi!😋

😂😂😂daaa😂😂moja beba je za sve "kriva",  gladna, žedna,hoće slatko,  ide pišati, sve je bebo🤣🤣😍

pharmamma
    08. Ožujak 2018. 16:29

Ena31

pharmamma

Sladoleeeeed..jučer sam isla po kruh,došla doma s kruhom i onim novim ledovim sladoledom 🤤

Ima novi? Koji?

08. Ožujak 2018. 16:30

pharmamma

Ena31

pharmamma

Sladoleeeeed..jučer sam isla po kruh,došla doma s kruhom i onim novim ledovim sladoledom 🤤

Ima novi? Koji?

Mmm...izgleda baš 😋😋

Rubia
    08. Ožujak 2018. 16:44

Hvala na pozivu Ena... Pozdrav svim mamama sa ljetnim bebicama.
    Moj termin je 27.07. i sledece sedmice cemo saznati pol ako se pokaze 😂. Vidim da je sladoled i hrana glavna danasnja tema, pa evo.. ja se davim sa brownie kolacem i jos natrpam sladoled 😃😃😃

08. Ožujak 2018. 16:52

Rubia

Hvala na pozivu Ena… Pozdrav svim mamama sa ljetnim bebicama.
    Moj termin je 27.07. i sledece sedmice cemo saznati pol ako se pokaze 😂. Vidim da je sladoled i hrana glavna danasnja tema, pa evo.. ja se davim sa brownie kolacem i jos natrpam sladoled 😃😃😃

Dobrodošla nam😀. A tu je uvjek hrana glavna tema😂😂...😋😋😋ovo tvoje zvuči isto mljac

HappySeal
    08. Ožujak 2018. 16:53

Ja napravila pileci satay s kikirikijem i sad cekam M-a da dodje da jedemo. I pokusavam dobit sestru da mi kaze nalaz al to je mission impossible

27.6. 💙

08. Ožujak 2018. 16:54

Rubia dobro dosla!
    Sunce vam vase i vama i hrani,  sad sam jela,  i dodjem tu i sad opet mislim sta cu jest.
    I meni je moje dijete sve krivo,  beba hrce,  beba je gladna,  beba je nervozna. To nisam ja,  to je moja beba! 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    08. Ožujak 2018. 16:58

Rubia dobrodošla ☺️
    I ja sam sad jela,al mi fali nekaj slatko..moram dragog nagovoriti da me malo kasnije vodi na palačinke sa sladoledom i preljevom od šumskog voća hahahah 

08. Ožujak 2018. 16:58

ProudMomy

Rubia dobro dosla!
    Sunce vam vase i vama i hrani, sad sam jela, i dodjem tu i sad opet mislim sta cu jest.
    I meni je moje dijete sve krivo, beba hrce, beba je gladna, beba je nervozna. To nisam ja, to je moja beba! 😂😂😂

Šogorica peče svinjske šnicle nanaglo i vidjela sam neki bijeli umak, mislim da vrhnje i šampinjoni😋😋, cijela kuća miriši..al ću biti fer i čekati m da dođe s posla..a i zelje me još drži😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.