jbt sad sam procitala sta ste natipkale i sveeeee zaboravila ono blok zesci ah trudnicki mozak 😂😂😂😂😂😂
Tak i ja i sad si razmišljam jesam li pohvalila Teinu bushu jučer.. hm 🤔🤔🤔. Ako nisam a mislim da nisam ponavljam kako je lijepa i okrugla i to je jedino što raste jer 11 kg je otišlo samo u bushu, mislim da vaga laže 😒💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Baš ste se raspisale, a mene zeza internet pa mi je trebalo duže da sve pročitam pa sam tako i zaboravila šta sam pročitala i htjela napisati. Zapamtila sam za ogtt. Imam papir sto sam dobila od njih kad sam se naručivala.
Ovdje piše ne jesti nakon 23 h, valjda varira od mjesta do mjesta. I da, slike bebača su preslatke 😍
04.07. Matija 💜
ena jos kad po kuci krenem ko muha bez glave a nemam pojma sta bih i gdje 😂😂😂
ja si evo i danas i jucer kao međuobrok naprsvim vocnu salatu stavila ananas iz kompota i u to narezala jagode,banane,sipak fino ali nemoze mi voce zamjeniti obrok evo i sad razmisljam sta ubaciti u kljun 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ja si evo i danas i jucer kao međuobrok naprsvim vocnu salatu stavila ananas iz kompota i u to narezala jagode,banane,sipak fino ali nemoze mi voce zamjeniti obrok evo i sad razmisljam sta ubaciti u kljun 😂😂😂😂
Njamiii😋😋😋😋...a ja razmišljam da ustanem i skuham puding, volim onako vruči pojesti ko vruča čokolada kad je, imam i šlag u spreju😋😋😋
Njamiii😋😋😋😋…a ja razmišljam da ustanem i skuham puding, volim onako vruči pojesti ko vruča čokolada kad je, imam i šlag u spreju😋😋😋
aaaaaaaa joj a ja bas imam toplu cokoladu za skuhati nakupovala neki dan ali bas razmisljam da bih slag u spreju bio pogodak a nemam 😂😂😂😂😂 dodi i ponesi slag 😙😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Njamiii😋😋😋😋…a ja razmišljam da ustanem i skuham puding, volim onako vruči pojesti ko vruča čokolada kad je, imam i šlag u spreju😋😋😋
aaaaaaaa joj a ja bas imam toplu cokoladu za skuhati nakupovala neki dan ali bas razmisljam da bih slag u spreju bio pogodak a nemam 😂😂😂😂😂 dodi i ponesi slag 😙😂😂
Nemoj me zvati da se ne iznenadiš kad ti pozvonim 😂😂🤣🤣
Mljac mljac svi ovi smoothieji i voćne salate...meni došla frendica pa sam uz razgovor potamanila veliku zdjelu kokica 😂 i sad sam baš dobila volju za voćnu salatu
Slike bebača su vam premedene 😍😍😍
I ja bi tako nesto slatko pojela al pokusavam izdrzat 😂😂
Gle draga, nisi se puno udebljala, doktor ti je freak, slobodno malo prekršiš, trudna si, kad ćeš ako ne sad😂😂😂
I ja bi tako nesto slatko pojela al pokusavam izdrzat 😂😂
Gle draga, nisi se puno udebljala, doktor ti je freak, slobodno malo prekršiš, trudna si, kad ćeš ako ne sad😂😂😂
Stedim se za uskrs 😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji