ena i moj dragi klopa samnom 😂😂 bas mu kad smo vecerali kazem sta cu ja kad mi odes za dva tjedna tko ce jesti samnom...kaze jest ces ti i za mene😆😆... jooooj nije ni krenio a vec mi fali 😢😢😢
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja sam ukrala mm par cokoladnih jajca onih malih uskrsnjih morala sam 😓
ena i moj dragi klopa samnom 😂😂 bas mu kad smo vecerali kazem sta cu ja kad mi odes za dva tjedna tko ce jesti samnom…kaze jest ces ti i za mene😆😆… jooooj nije ni krenio a vec mi fali 😢😢😢
Neznam kaj da ti velim😟..uživaj i izguštaj ga se još sad dok je doma😍😘
Ja sam ukrala mm par cokoladnih jajca onih malih uskrsnjih morala sam 😓
Joj, obožavam ih😋😋
Moj na kulen 😂😂😂
😂😂😂 Mamin dečko 😂😂😂.
Franova pošalji malo njoka i umaka, njam.
Ena i moj je trudan samnom svaki put. U 1 T je dobio više nego ja 😂
I moj! I nikad nije skinuo 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moj je dok sam ja imala mucnine i povracala isto to prozivljavao samnom 😂😂😂 i njemu je bilo lose cim bi ja krenula na wc 😂
Joj curke izludujete sa hranom..jedva cekam sezonu jagoda i lubenica i dinja uh. Ja sam inace veeeeeliki cokoljubac, al mi bas i ne pasu cokolade i to. Tu i tamo neki keksi. A muz svaki vikend donese iz Austrije punu vrecu slatkisa ajoj. Samo gledam i nista mi se ne jede 😭 inace bi vec sve nestalo za cas
All of God’s grace in one tiny face 💟
Joj curke izludujete sa hranom..jedva cekam sezonu jagoda i lubenica i dinja uh. Ja sam inace veeeeeliki cokoljubac, al mi bas i ne pasu cokolade i to. Tu i tamo neki keksi. A muz svaki vikend donese iz Austrije punu vrecu slatkisa ajoj. Samo gledam i nista mi se ne jede 😭 inace bi vec sve nestalo za cas
Lubenice dinje i bobicasto voce i ja iscekujem 😁
Ustala sam u pol 6, i jos sam budna! Jebem ti Big Brother 😂😂😂😂
Zenske laku noc 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ustala sam u pol 6, i jos sam budna! Jebem ti Big Brother 😂😂😂😂
Zenske laku noc 😘
I ja pratim BB 😊😊
Noc curke 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji