Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    07. Ožujak 2018. 17:17

ProudMomy

Nisam vam sliku pokazala
    Ugl jako je divlji bio pa nisu danas najsretnije slike.
    Evo tu si pokusava saku zgurat u usta, al nikak pogoditi. 😂

Imam istu scenu na snimci sa ultrazvuka jucer 😍😍😍 presladak je misko 

07. Ožujak 2018. 17:26

E da,  nisam vam to ni ispricala. Znaci moj ginic je inace jedan jaaaako lajav covjek,  sve sto radi objasnjava,  na uzvu ne prestaje pricati,  sve mi pokaze objasni,  bez da i pitam. I danas on meni pokazuje kraljeznicu,  organe itd i veli samo da nesto vidim i gleda i gleda i gleda,  i suti frajer! Ja se usrala! Reko jel sve u redu? Veli je je,  samo da nesto vidim i opet suti i gleda i gleda. I stalno vidim da je fokus na srcu i trupu cijelom. Jebote daj vise progovori!
    I napokon veli,  a evo ga! Koga ?!?!
    Nikako nije mogao uhvatit presjek da vidi osit,  jer je ovaj divljao. A zna se desit da nema osita kod bebica,  pa se to operativno rjesava,  kad se beba rodi.
    Ugl reko covjece nemoj me plasit!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    07. Ožujak 2018. 17:34

Hahaha proud, tako se i meni sestra jednom zabuljila u nalaze i ja gledam i cekam i cekam, a ona 'sorry, odlutale mi misli'. Trebaju nas prestati tako plasiti 

Btw, smijem li sutra prije oggta piti vode? Nailazim na svakakve informacije.

27.6. 💙

07. Ožujak 2018. 17:37

HappySeal

Hahaha proud, tako se i meni sestra jednom zabuljila u nalaze i ja gledam i cekam i cekam, a ona 'sorry, odlutale mi misli'. Trebaju nas prestati tako plasiti

Btw, smijem li sutra prije oggta piti vode? Nailazim na svakakve informacije.

Ja sam dobila uputu,  da 12 sati prije ne jedem nista,  samo smijem piti vodu,  do prvog vadjenja,  nakon toga ni vodu dok ne bude gotovo.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    07. Ožujak 2018. 17:38

Ok, onda je to to. Imam navike napiti se vode nakon pranja zubi i bez toga mi je kao da nisam ni prala 😅

27.6. 💙

07. Ožujak 2018. 17:38

Stovise,  buduci da ces piskit doma,  a tamo ces morat dat urin prije nego popijes glukozu,  savjetujem da si popijes vode da imas kaj pisati. Ja nisam i jedva sam nesto nacijedila 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    07. Ožujak 2018. 17:43

Hahaha, ok. Voda it is. Meni je sestra rekla iza sedam navecer samo voda, nista hrana, a na drugim forumima kazu da su ih vracali zbog vode ujutro sto mi bas i nema smisla. Ocito svatko svoju politiku vodi.

27.6. 💙

07. Ožujak 2018. 17:48

Ma smijes vodu,  imala sam negdje isprintane upute iz laba,  al brijem da sam bacila,  al tocno tak je pisalo kak sam si ti rekla. Ne smijes piti vodu tek nakon sto popijes glukozu,  jer bi valjda voda to kao razblazila,  kaj ja znam.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Ožujak 2018. 18:05

ProudMomy

Ma smijes vodu, imala sam negdje isprintane upute iz laba, al brijem da sam bacila, al tocno tak je pisalo kak sam si ti rekla. Ne smijes piti vodu tek nakon sto popijes glukozu, jer bi valjda voda to kao razblazila, kaj ja znam.

Potpis na ovo..iza glukoze ni pit, jesti, šetati, ništa, samo sjediti.

07. Ožujak 2018. 18:08

ProudMomy

Nisam vam sliku pokazala
    Ugl jako je divlji bio pa nisu danas najsretnije slike.
    Evo tu si pokusava saku zgurat u usta, al nikak pogoditi. 😂

Beboooo😍😍😍😍slatkoo😍😍...nisam pisala prije ništa, bila susjeda kod mene pa se zapričale😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.