Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    08. Ožujak 2018. 10:18

jutro ljepotice
    Sretan Vam dan zena 😙❤
    evo dorucak gotov i mogu samo izvslit se pred tv jer kisa pada i fuj je...
    sretno svima na pregledima 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

08. Ožujak 2018. 10:21

U Sesvetama sunceko,  bas ce biti lijepi dan,  opet 😍
    Meni je s Maksom na danasnji dan bio termin,  al musko ko musko,  masilo dan 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    08. Ožujak 2018. 10:21

Jutro :) svima sretan Dan žena!
    cure, kaj je s tim ogtt-om? čitala sam da se pije ta neka tekućina 3 puta u razmaku od jednog sata. a kaj ima nekakve nuspojave poslije? mislim probavne il kaj? vidim da se nikome to ne sviđa.

joj, kad dođem tu na forum, ogladnim...stalno hrana :P ja jedva čekam domaće jagode i trešnje, a i one ljetne salate od krastavca, paprike i paradajza.. onak lijepo hladne.

inače, više volim čokolade jesti, al sad u trudnoći mi više paše slano.

26.8. Ivan 💙💙

08. Ožujak 2018. 10:23

franovamamita

jutro ljepotice
    Sretan Vam dan zena 😙❤
    evo dorucak gotov i mogu samo izvslit se pred tv jer kisa pada i fuj je…
    sretno svima na pregledima 😙

Jutreko😘..samo se ti izvali a ja ću ti poslati malo sunca🌞🌞🌞🌞🌞iz Zagorja😁...eto ja baš doručkujem pletenicu i paštetu pred tv...i kavica naravno😀

08. Ožujak 2018. 10:26

macica2

cure, kaj je s tim ogtt-om? čitala sam da se pije ta neka tekućina 3 puta u razmaku od jednog sata. a kaj ima nekakve nuspojave poslije? mislim probavne il kaj? vidim da se nikome to ne sviđa.

joj, kad dođem tu na forum, ogladnim…stalno hrana :P ja jedva čekam domaće jagode i trešnje, a i one ljetne salate od krastavca, paprike i paradajza.. onak lijepo hladne.

Tekucinu pijes samo jednom,  3 puta ti vade krv.
    Jako je slatka,  glukoza,  logicno,  pa nekome tesko pada,  pogotovo jer 12 prije ne smijea nista jesti,  i tijekom tih 2 sata cca ne smijes se ni kretati ni jesti ni piti.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Ožujak 2018. 10:29

macica2

joj, kad dođem tu na forum, ogladnim…stalno hrana :P ja jedva čekam domaće jagode i trešnje, a i one ljetne salate od krastavca, paprike i paradajza.. onak lijepo hladne.

Dođeš tamo, izvade ti krv i popiškiš se, daju ti jaako slatku tekućinu koju popiješ(negdje stave i limun pa je lakše), čekaš tj odsjediš sat vremena, izvade ti krv, opet odsjediš sat vremena, izvade ti krv i onda možeš kući. Nema nuspojave, bar meni nije imalo, al to radiš ujutro natašte, gladna, pa ti može doći slabo..a neko i može toliko slatko izdržati pa povrati.

08. Ožujak 2018. 10:35

ProudMomy

U Sesvetama sunceko, bas ce biti lijepi dan, opet 😍
    Meni je s Maksom na danasnji dan bio termin, al musko ko musko, masilo dan 😁

😂😂muški uvjek kasne😂😂...ajme, ja sanjala da sam bila pijana😂😂, al onak pošteno i da sam pušila Marlboro😱

pharmamma
    08. Ožujak 2018. 10:41

Kod mene sunceko,zove na šetnju i kavicu,al mora se raditi...kolegica donijela domaće kroasane,dio s orasima,dio s makom pa svako malo pojedem jedan 😁 da lakše izdržim do pravog gableca hehehe

• riri5
    08. Ožujak 2018. 10:46

Bok Drage moje cure,da se i vama javim onima koje me znaju sa ove teme,inače sam se prebacila na jesenske bebe,ali nažalost jucer nije dobro prošlo ,prazna gestacijska vrecica,nije se razvio plod,ako se samo ne ocisti kroz par dana ,idem na ciscenje ali privatno,sta da vam kazem tuzna sam jako,ali nekako se nadam da Ce drugi put biti u redu,pa bolje sada na početku nego nedaj boze kasnije.Dali je koja od vas to dozivjela? Hvala vam na svemu 

08. Ožujak 2018. 10:49

Ena 😂😂😂😂
    I ja sam nema dugo sanjala da pusim 😂😂😂
    A sto mi se piva pije od kad sam trudna to je cudo,  a inace nisam neki pivopija. Al sad mi bas mirisi. Muz si natoci casu,  a ja snjofam ko budala. On umire od smjeha 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.