Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    14. Rujan 2018. 12:13

CESTITKE mladamama, tebi zelim brz oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉

• Cekalica123
    14. Rujan 2018. 13:56

Mladamama98 cestitam 🎊🎊🎊🎉🎉🎉👏🏼👏🏼

ivymicek
    14. Rujan 2018. 14:02

Mladamama98

Cure ja rodila, u pola 4 noćas dobila svoje trudove i to odma bas jaki i na 3 minute i vidim da krvarim, zovem sestru ona zove doktora, ja 5cm otvorena, osli u rađaonu i bili u predradaoni sat vremena, legla na stol u pola 7 otvorena 7cm, uključili mi drip ja već nakon 3-4 sata osjetim nagon za tiskanje i molim ih doslovno da me pogledaju ali oni negoduju jer su me doslovno prije 15min pogledali ali Ajde kad ono kaže doktorica još 2-3 truda na boku i ide porod i u tom trenu ja počela tiskat, u 7:16 stigla moja nora, 3030g i 49cm, ja sam jako iznutra ispucala jer je izašla sa ručicom uz sebe ali kad ju uzmeš u ruke ta bol je ništa naspram tome sto se osjeća prema bebi, sikila je i bas zna pohvalili su ju

Bravo mladamama!!!! Dobro došla Nora 🎉🎉🎉🎉. Bravo!!!!!
    Eooojooo zadnja čjetnica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    14. Rujan 2018. 14:03

Dakle trebalo je pisati woohoo zadnja ljetnica !!!😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Rujan 2018. 14:13

ivymicek

Dakle trebalo je pisati woohoo zadnja ljetnica !!!😂

😂😂😂😂😂

Mladamama98
    14. Rujan 2018. 17:48

Hvala na čestitkama 😊😊

nivami
    14. Rujan 2018. 18:13

Mladamama98 cestitam na maloj proncezi, tebi brz oporavak a njoj dug i sretan život 😍 😍 💐 💐 

• Cekalica123
    15. Rujan 2018. 07:49

Mladamama98 nadam se da se dobro oporavljas :) imam sto i jedno pitanje koje mi kroz glavu prolazi pa kak sad ti to sve prolazis puno bi mi znacilo iskustvo iz prve ruke 😊 molim te mi reci nakon poroda koliko si bila s bebom? Nakon koliko te prebace u sobu?  Dali prakticiraju kozu na kozu nakon poroda? Kad te prebace u sobu dali je beba stalno s tobom? Dali sestre previjaju bebe ili to mame rade? Kakvi su po pitanju dojenja, dali ti sestre pokazu? Joj oprosti ako sam te ugnjavila 😂 ti kad stignes i ako stignes mi molim te javi svoje dojmove. 
    Znam da kazu da nema glupih pitanja, al sad kad vidim sta sam sve natipkala smijem se sama sebi al dobro drzim se one tko pita ne skita 😂

Mladamama98
    15. Rujan 2018. 20:52

Cekalica nisi ugnjavila, za sa sve u svemu ja sam zadovoljna bolnicom, od toga sto sam ležala na ginekologiji gdje su sve sestre stvarno super i možeš se dogovoriti sve s njima do sad kad sam na četvrtom katu, zovem sestre često jer mi je prva beba i ni jedna mi nikad nije bila bezobrazna ili ista tako, doktori svi super, kad je porod završio, u tom trenu kad je beba izašla iz mene su ju stavili na mene, još je imala pupčanu vrpcu, onda su ju uzeli da ju operu i to i onda ju stavili kožu na kožu, sveukupno negdje sat ipo, nisam sigurno točno, nakon toga odnesu bebu na kat i tamo ju kupaju i oblače , za to vrijeme su mene zasili i odvezli u hodnik na jedno pola sata da pričam s dečkom i svojima koji su čekali ispred rađaone i onda su me odvezli u sobu, bebu su mi doveli nakon možda pola sata -sat i od onda je beba s tobom osim sto se možeš sa sestrama dogovoriti da ju odvezu prvu noć i vrate ju ujutro, moj savijte ti je da ako ti to ponude prihvatiš, ja sam se loše osjećala jer jesam ali sam ujutro shvatila koliko mi je trebao odmor tu noć jer te porod užasno izmori a ako rodiš negdje ujutro kao ja onda je cijeli dan beba s tobom i ne možeš se bas naspavati, sto se previjanja tiče, prvi put je sestra stajala dok sam ju ja previjanja i govorila mi kako i sto da radim i od tada ju ja previjam, a sto se dojenja tiče forsiraju ali ako ti je beba gladna i zamoliš ih za dohranu nahranit će ju, meni ju danas cijeli dan hrane jer je moja curka glados pa joj nije dosta moje mlijeko , nisu mi na katu pokazali kako ali koliko se sjećam u rađaoni su mi ju stavili na prsa i pokazali kako rukom da držim, ali ako si nesigurna pitaj sestre sumnjam da će praviti problem jer kažem ti stvarno su za sada super,
    Nadam se da sam ti pomogla, a ako imaš još kakvih pitanja slobodno piši 

• Cekalica123
    16. Rujan 2018. 06:24

Mladamama98 hvala puno na izdvojenom vremenu i detaljnom opisu. Ako se jos nesto sjetim tipkam ti. Tebi i tvojoj bebici zelim cim brzi oporavak i da sto prije dodete svojoj kuci i uzivate 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani