Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • patiponp2
    08. Rujan 2018. 10:15

nice post thack you    http://www.ufa007.com

6xmama
    08. Rujan 2018. 10:56

ami25

Cure hvala vam😘😘mi smo malo lijeni za cicat pa se mucimo a ja ne mogu sjedit jos pa lezeci sta potegne iz lijeve al mislim da mu je malo pa plače pa sam ja tuzna malo, al nadam se da ce se sve uhodat brzo! I ja o on.. Kako ste vi? Pisem jos ovdje da vidimo stanje s mladommamom🤗

Amy,normalno je da još nema dosta mlijeka,bitno da on dobro cica i da ga dobro stavljaš na cicu,bude navuko...moja nije ni navukla kak treba jer je bila preslaba i uspavana totalno(to je još uvijek),pa naše dojenje nije ni počelo a već je završilo..bitno da su živi i zdravi,sve se ostalo da sredit.Te boli jako rez od epiziotomije?

Mladamama,ima kaj?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• ian1910
    08. Rujan 2018. 11:12

Amy uhvatit ćete ciku ne brini se! Kako se ti osjećaš?? Kada idete kući??? Kakve su ti sestre na famoznom trećem katu??? 

ivymicek
    08. Rujan 2018. 11:45

6xmama

ami25

Cure hvala vam😘😘mi smo malo lijeni za cicat pa se mucimo a ja ne mogu sjedit jos pa lezeci sta potegne iz lijeve al mislim da mu je malo pa plače pa sam ja tuzna malo, al nadam se da ce se sve uhodat brzo! I ja o on.. Kako ste vi? Pisem jos ovdje da vidimo stanje s mladommamom🤗

Amy,normalno je da još nema dosta mlijeka,bitno da on dobro cica i da ga dobro stavljaš na cicu,bude navuko…moja nije ni navukla kak treba jer je bila preslaba i uspavana totalno(to je još uvijek),pa naše dojenje nije ni počelo a već je završilo..bitno da su živi i zdravi,sve se ostalo da sredit.Te boli jako rez od epiziotomije?

Mladamama,ima kaj?

Umorna si i buba te sve i normalno da si tužna. Ali proći će sve kad dodete kući. Samo ga stavljaj na ciku pa kako bude. Ako ti je baš teško nek ga malo prevare sa ad.. samo da ne plaki... Pa će i tebi biti lakše. Ne sekiraj se jer svi plaču 😘😘😘😘. Šaljem hrpu pozitivne energije

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Noemi
    08. Rujan 2018. 12:33

Ami, prvih par dana ne treba njima puno mlijeka, zovi sestru da ti pomogne namjestiti ga a stavljali ga na ciku jer je to njima i ljubav i utjeha i sigurnost.. ja nisam imaš ništa mlijeka prvih dana tako da je bila na ad i sad normalno sisa.. tako da ako puno place samo ti njemu daj bočicu.. nemoj da smatraš to nikakvih neuspjehom.. sad su ti sve emocije prenaglašene tako da je sve to normalno.. i bit će jedan period.. kod mene još traje 😁🙈 pusu ti šaljem i Iskoristi svu pomoć koja ti se nudi 😘

ami25
    08. Rujan 2018. 13:35

Hvala cure na ovim rijecima❤️❤️❤️ mama jucer bila u posjeti pa kao mali je gladan trpa ruke u usta a kao da ja to ne vidim ☹️ dam mu sta mogu a ostalo se malo mazimo.. Treba samo proc malo vremena da se upoznamo i bit ce to ok 💪 rez boli, ali nista neizdrzivo nakon poroda mi je sve super😂 jutros me probudi sestra i kad me vidjela uplasila se, meni su sve kapilare popucale u očima😏😏 i jos sam na bok di mogu leci dobila injekciju za onu krvnu grupu jer je beba poz a ja neg 😂tako da je i to sad oteceno.. svasta nas je ulovilo, al proci ce sve🤗🤗
    6xmama ma nije meni ni ad problem al ovdje u bolnici ne daju bas, meni su ponudili izdajalicu sad da pokusam s njom izdojit pa mu dat na zlicu!!
    Ian sestre su relativno ok, barem meni. Cula sam svasta pa ne ocekujem da ce mi se toliko posvetit i neki luksuz, nece bas pomoc ako ne molis pomoć al eto svima je tako.. Uzmu bebu 1 na dan na kupanje u 8 ujutro i tamo bude pola h i to je to..ostalo su sve s tobom u sobi. E da jos nesto za tebe, prije 2 dana su uveli pravilo da nema posjeta bebama samo ih mogu vidjet minutu preko stakla, donesu ih. A tate mogu od 16 do 16 i 30 samo sta je bezveze ☹️

💙Bartol💙

• ian1910
    08. Rujan 2018. 13:38

Ami brzo ćete se vi upoznati! Ono najgore je prošlo sad slijede samo lijepe stvari!! Nemoj zezati znaci bake dede nitko ga ne može vidjeti???? Ma izmišljaju Al Ajde! Kd ćete doma??? 
    Zašto ti muza nisu odmah pustili???? 
    Ako se sjetiš nečeg još i nadjes vremena napisi za nas cure iz Pule!
    Pusa velika! 

ami25
    08. Rujan 2018. 14:10

On mi nije smio ni stvari unijet u sobu, smiju doc od 16 do 16 i 30 a bake dede mogu izvana doc preko nekog stakla i sestra drzi bebu kao nama jucer ma bezveze.. I onda naravno da svi izađemo van.. Kao da su imali nekih neugodnih iskustava😏 sjetit cu se jos nesto usput pa pisem 😘😘

💙Bartol💙

ivymicek
    08. Rujan 2018. 14:58

ami25

Hvala cure na ovim rijecima❤️❤️❤️ mama jucer bila u posjeti pa kao mali je gladan trpa ruke u usta a kao da ja to ne vidim ☹️ dam mu sta mogu a ostalo se malo mazimo.. Treba samo proc malo vremena da se upoznamo i bit ce to ok 💪 rez boli, ali nista neizdrzivo nakon poroda mi je sve super😂 jutros me probudi sestra i kad me vidjela uplasila se, meni su sve kapilare popucale u očima😏😏 i jos sam na bok di mogu leci dobila injekciju za onu krvnu grupu jer je beba poz a ja neg 😂tako da je i to sad oteceno.. svasta nas je ulovilo, al proci ce sve🤗🤗
    6xmama ma nije meni ni ad problem al ovdje u bolnici ne daju bas, meni su ponudili izdajalicu sad da pokusam s njom izdojit pa mu dat na zlicu!!
    Ian sestre su relativno ok, barem meni. Cula sam svasta pa ne ocekujem da ce mi se toliko posvetit i neki luksuz, nece bas pomoc ako ne molis pomoć al eto svima je tako.. Uzmu bebu 1 na dan na kupanje u 8 ujutro i tamo bude pola h i to je to..ostalo su sve s tobom u sobi. E da jos nesto za tebe, prije 2 dana su uveli pravilo da nema posjeta bebama samo ih mogu vidjet minutu preko stakla, donesu ih. A tate mogu od 16 do 16 i 30 samo sta je bezveze ☹️

Ami bebice kad su tako malo jako malo i jedu. Što će više biti na ciki prije će si navuć mlijeko. Moj Vid od rođenja stavlja ruke u usta a sumnjam da je gladan 😂. Bolovi će proć a ostalo će sve biti dobro .😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamama98
    09. Rujan 2018. 08:22

Da se javim da smo mi još uvijek u komadu iako je sutra termin, sutra smo opet na pregledu pa ću se javiti poslje sa izvještajem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.