Hvala vam, ja se nadam da će samo krenuti do ponedjeljka ali lakše mi je nekako kad znam da neće pustiti predugo da prenesem
Hvala vam, ja se nadam da će samo krenuti do ponedjeljka ali lakše mi je nekako kad znam da neće pustiti predugo da prenesem
Sretno mladamama. Baš si slatka ti i busho. 🤞🤞🤞Da krene samo!!!
Woohooo jel nam to zadnja bebica?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mladamama, drzim fige da krene samo prije ponedjeljka 🤞... Busko opce ne zgleda ko da si 40 tjedana 😉 mogla bi i produzit 🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamama drzim fige da krene samo a ako ne opet je brzo bebač s tobom i super sta nece puno čekati!!! 💪💪💪A ti si divna, buso je bas niknuo u zadnja dva tjedna❤️❤️❤️
💙Bartol💙
Amy kako ide tvoj oporavak? Koliko si bila u bolnici? Kako je Bartol???
Mene su dosta sivali pa mi je tesko jos se kretat a u rodilistu malo forsiraju pa sam morala se trgnut.. Dosli smo doma u nedjelju i imamo sad malo problema s papicom, bas sam pisala curama tamo na temu kako je mali stalno na cici a plače mislim da trazi jos hrane da mu moje mlijeko nije dosta 😩☹️ meni je samo da je sit, to mi je najveci strah.. Al pomalo budemo se uhodali tek nam je 2 dan doma 🤗🤗hvala Bogu s njim je sve ok..
💙Bartol💙
Bitno da je on ok! A i ti pomalo da dodjes k sebi, ali čim si doma mislim da je sve lakše nekako!!! Šta kaže patronažna? Za to stic place a Papa??
Probaj šavove fenom sušiti i sto vise “zračiti” bez gaca i ičega kažu da je lakše tako!
Ami drago mi je da ste Oke, ja ti nemam iskustva sa bebama nikakvog ali da mu pokušaš nakon sisanja dati bočicu?
Sortiraj odgovore
Najstariji