Joj koliko kasnim
Ami cestitam 😘 😘 😘 napokon je Bartol stigao, uzivaj sa svojim smotuljkom, brz oporavak a njemu dug i sretan život 😍 😍 💐 💐
Issa također cestitam i tebi, uzivaj sa svojim smotuljkom, brz oporavk a njemu dug i sretan život 😍 😍 💐 💐
Mladamama cekamo tebe i tvoju princezu
Ostale cure 😘😘😘😘

Evo sad sam završila s pregledom, nema trudova, otvorena 2 prsta i cerviks 1/3 članka, ako ne krene samo u ponedjeljak bi trebali inducirati
Danas nam je termin pa evo slikica za velikih 40 tjedana

Evo sad sam završila s pregledom, nema trudova, otvorena 2 prsta i cerviks 1/3 članka, ako ne krene samo u ponedjeljak bi trebali inducirati
Danas nam je termin pa evo slikica za velikih 40 tjedana
Prekrasna i vitka😍😘,samo bušica je velika🙂. Držim fige da se pokrene samo,još noćas😉😘. Sretno🤞🤞
Hvala vam, ja se nadam da će samo krenuti do ponedjeljka ali lakše mi je nekako kad znam da neće pustiti predugo da prenesem

Hvala vam, ja se nadam da će samo krenuti do ponedjeljka ali lakše mi je nekako kad znam da neće pustiti predugo da prenesem
Sretno mladamama. Baš si slatka ti i busho. 🤞🤞🤞Da krene samo!!!
Woohooo jel nam to zadnja bebica?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mladamama, drzim fige da krene samo prije ponedjeljka 🤞... Busko opce ne zgleda ko da si 40 tjedana 😉 mogla bi i produzit 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamama drzim fige da krene samo a ako ne opet je brzo bebač s tobom i super sta nece puno čekati!!! 💪💪💪A ti si divna, buso je bas niknuo u zadnja dva tjedna❤️❤️❤️

💙Bartol💙
Amy kako ide tvoj oporavak? Koliko si bila u bolnici? Kako je Bartol???
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji