Mene su dosta sivali pa mi je tesko jos se kretat a u rodilistu malo forsiraju pa sam morala se trgnut.. Dosli smo doma u nedjelju i imamo sad malo problema s papicom, bas sam pisala curama tamo na temu kako je mali stalno na cici a plače mislim da trazi jos hrane da mu moje mlijeko nije dosta 😩☹️ meni je samo da je sit, to mi je najveci strah.. Al pomalo budemo se uhodali tek nam je 2 dan doma 🤗🤗hvala Bogu s njim je sve ok..

💙Bartol💙
Bitno da je on ok! A i ti pomalo da dodjes k sebi, ali čim si doma mislim da je sve lakše nekako!!! Šta kaže patronažna? Za to stic place a Papa??
Probaj šavove fenom sušiti i sto vise “zračiti” bez gaca i ičega kažu da je lakše tako!
Ami drago mi je da ste Oke, ja ti nemam iskustva sa bebama nikakvog ali da mu pokušaš nakon sisanja dati bočicu?

Da se javim nakon pregleda, inducirati će me u petak
Sretnoo 🤞🤞🤞😘😘 još malo onda i bebica je tu ❤️
Da se javim nakon pregleda, inducirati će me u petak
Sretno draga,još malo i imaš svoju bebicu u rukama😘😘😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗. Škicamo te i vibramo da sve prođe brzo i čim manje bolno😘😘
Hvala, dogovorila sam se s najboljom doktoricom u našoj bolnici pa se uopće ne bojim i vjerojatno neće gelovima nego odma drip, javim vam se onda kada bude gotovo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji