Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    07. Rujan 2018. 08:01

Draga Issa i Ami, ISKRENE CESTITKE na rodjenju vasih princeva!!! 🎉🎉🎉 Zao mi je sto ste se obje napatile, ali zelim vam brz oporavak i vasim malisanima dug i sretan zivot!!!  😘😘😘

Mladamama98
    07. Rujan 2018. 08:03

Ami čestitam, Bartol dobrodošao 🎉🎉, bas mi je zao sto si se napatila ali vjerujem da sad kad ga držiš je vrijedno toga
    Isssa i tebi čestitam 🎉🎉
    Sad još samo da moja bebica dođe i sve smo gotove onda

Elza
    07. Rujan 2018. 08:32

Cestitam Ami! 😊😊😊

• Maja82
    07. Rujan 2018. 09:09

Bravo Ami i Issa! Cestitam od srca!

07. Rujan 2018. 09:39

Čestitam curke.. 😘😘 brz oporavak želim, a bebicama dug i sretan život 😘❤❤

bejb23
    07. Rujan 2018. 10:41

Issa i Amy cestitaaaam!!!! Bebicama dug i sretan zivot a mamitama brz oporavak! 
    Ljubimo Vas E i ja 😘🤗❤

💗Baby E💗

07. Rujan 2018. 11:05

Ami i Issa iskrene čestitke objema na rođenju vaših smotuljaka😘😘. Žao mi je zbog teških poroda,odmorite koliko vam to bebe dozvole i brz oporavak vam želim. Uživajte i mazite bebice😘😘🤗🤗😍😍😍

Marijaa30
    07. Rujan 2018. 12:34

Ami, cestitam od srca 🙂 Bartol, dobrodosao, dugo smo te cekale, sretno i bezbrizno djetinjstvo! Ami brz oporavak!
    Issa, cestitke i tebi 🙂 brz oporavak zelim 🙂

26.8. Ivan 💙💙

Majda23
    07. Rujan 2018. 18:34

Issa i Ami cestitke od srca 🎉🎉😘😘 

04.07. Matija 💜

ami25
    08. Rujan 2018. 10:12

Cure hvala vam😘😘mi smo malo lijeni za cicat pa se mucimo a ja ne mogu sjedit jos pa lezeci sta potegne iz lijeve al mislim da mu je malo pa plače pa sam ja tuzna malo, al nadam se da ce se sve uhodat brzo! I ja o on.. Kako ste vi? Pisem jos ovdje da vidimo stanje s mladommamom🤗

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.