Amy sretnooooo nadam se da imaš super babice i dobrog doktora i vjerujem da Bartol neće zezati Drž se još malo i mama siiiiii!!!!!!!
Ami 😍😍 ipak je Bartol odlučio sam izaći 😊 Sretno i da čim prije bude gotovo.. ❤️
Amy - drzim fige da bude brzooo i da se uskoro vas dvoje mazite 😘
Mladamama - nadam se da ce iduci ctg biti bolji
Ami sretno i držim fige da sve bude Oke 🤞🏻🤞🏻
Drugi ctg je bio Oke, pred kraj su ju uspjeli probuditi, bas me je bila uplašila, u svim položajima ništa, drma sestra stomak nista, na kraju se probudila u zadnjih 5 min čak i dva slabija truda
Cure brzinsko javljanje-jutros kad sam se spremala pocela krvarit jako isli za bolnicu kao po planu, ctg ocitava trudove ja otvorena 4 cm poslali me u predrađaonu,dr prokinuo vodenjak pl. Voda zelena 😱al prate bebu.. Javljam dalje😘😘😘rekli su da nece bas brzo, al bar se pokrenulo..
SRETNO🤞🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘😘😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Cijeli dan navraćam i gledam jel se javila Ami. Nadam se da je sve ok i da je već sve gotovo i da se družiš sa svojom buhtlicom 😘😘❤️❤️
I ja stalno dilazim gledat... Nadam se da je vec gotovo 🙄
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
I ja cijeli dan mantram i navraćam... 🤞🤞🤞
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Čestitke novim mamicama, Amy hoće li to više???
Evo ukratko da vam se javim, Lukas je došao 4.09 😀, bio je hitan carski, desila se abrupcija posteljice, sve je na kraju super završilo, rodio se sa 2850 i 49 cm dug 😀, sutra nas puštaju iz bolnice ako bude sve ok kao danas
Pusa svima
Sortiraj odgovore
Najstariji