Da se javim nakon pregleda, jednako otvorena, ctg ne očitava trudove, rekla je doktorica da je beba jako nisko, jedini problem je sto su bebi otkucaji dosta niski, do 120 pa za pola sata ponavljam ctg

Cure brzinsko javljanje-jutros kad sam se spremala pocela krvarit jako isli za bolnicu kao po planu, ctg ocitava trudove ja otvorena 4 cm poslali me u predrađaonu,dr prokinuo vodenjak pl. Voda zelena 😱al prate bebu.. Javljam dalje😘😘😘rekli su da nece bas brzo, al bar se pokrenulo..

💙Bartol💙
Cure brzinsko javljanje-jutros kad sam se spremala pocela krvarit jako isli za bolnicu kao po planu, ctg ocitava trudove ja otvorena 4 cm poslali me u predrađaonu,dr prokinuo vodenjak pl. Voda zelena 😱al prate bebu.. Javljam dalje😘😘😘rekli su da nece bas brzo, al bar se pokrenulo..
Ipak odlučio Bartol sam pokrenuti stvari 😁 držim fige da sve prođe što brže i bezbolnije i da se brzo družiš sa svojim toliko isčekivanom srećicom 🤞😘😘💙💙
Amy, sretno!Nadam se da ce ubrzat stvari s obzirom na mekonijsku pl.vodu,nije bas dobro da to potraje zbog mogucnosti infekcije 🙄
Mladamama, nadam se da bu drugi ctg ok... Mene su inducirali zbog njega jer je malecka dva dana za redom na ctgu imala ili jako visoke otkucaje(do 200)ili su joj padali do 70...a protoci svi bili ok. Pa su mi taj dan kad si me poslali rekli:"Gospodjo, mi ne znamo sto vasa beba hoce od nas al ocito je da se zeli roditi... Ctg nije kak bi mi htjeli i u radjaonu,. "
Cokice, taman smo jele u ta doba po noci 😂, pa ja reko da vidim kaj ima 😜

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Amy sretnooooo nadam se da imaš super babice i dobrog doktora i vjerujem da Bartol neće zezati Drž se još malo i mama siiiiii!!!!!!!
Ami 😍😍 ipak je Bartol odlučio sam izaći 😊 Sretno i da čim prije bude gotovo.. ❤️

Amy - drzim fige da bude brzooo i da se uskoro vas dvoje mazite 😘
Mladamama - nadam se da ce iduci ctg biti bolji

Ami sretno i držim fige da sve bude Oke 🤞🏻🤞🏻
Drugi ctg je bio Oke, pred kraj su ju uspjeli probuditi, bas me je bila uplašila, u svim položajima ništa, drma sestra stomak nista, na kraju se probudila u zadnjih 5 min čak i dva slabija truda

SRETNO🤞🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘😘😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Cijeli dan navraćam i gledam jel se javila Ami. Nadam se da je sve ok i da je već sve gotovo i da se družiš sa svojom buhtlicom 😘😘❤️❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji