Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    30. Studeni 2017. 22:14

Ma naravno. Koliko ide i koliko pase. Fizicki i psihicki.

Imala sam period od 4 i pol tjedna kada od mucnina nisam mogla lezati, a kamoli vjezbati. Sada vec vjezbam polako, ali bas osjetim kako tijelo nije isto kao prije tih mjesec dana. Mentalno je skroz drugaciji pristup. Prije je bio 'brze, vise, dalje' a sad je 'disi, polako, popij vode'...

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    30. Studeni 2017. 22:38

Ja cekam iduci tjedan da vidim hocemo li dobiti zeleno svjetlo za odnose... do tada cu biti ko da sam opet nevina 😂😂😂😂

Tea👶
    30. Studeni 2017. 22:59

19.06.18. 😊
    Odnose nije zabranio, jos je rekao da se ne stedim puno jer nema potrebe 😂 djabe mi je rekao to kad me umor prikovao za krevet svih ovih tjedana 😂😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

bejb23
    01. Prosinac 2017. 08:28

Jutrooo cure. Kako ste? Ima li koja danas pregled? Ak ima, sretnoo😘
    Evo ja sam se bome naspavala 😂 
    I da, meni gin nije nista posebno govorila. Samo da usporim tempo i osluskujem tijelo. 

💗Baby E💗

• M.lady
    01. Prosinac 2017. 09:21

Curke dobro jutro. Ovako jutros mi je otvoreno bolovanje tj. komplikacije. Sad ima li neka za objasnit mi kako to sad ide, koliko sam na teret firme i kako kasnije ide to? Dali nosim doznake na socijalno, mirovinsko??

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mare27
    01. Prosinac 2017. 09:22

Jutroo!!! JAAAA imam danas kontrolu,baš sam uzbuđena!! Nadam se da je sve ok!!! 

HappySeal
    01. Prosinac 2017. 09:41

M.lady

Curke dobro jutro. Ovako jutros mi je otvoreno bolovanje tj. komplikacije. Sad ima li neka za objasnit mi kako to sad ide, koliko sam na teret firme i kako kasnije ide to? Dali nosim doznake na socijalno, mirovinsko??

Kada si na čuvanju trudnoće automatski prelaziš na teret države. 

Doznake nosiš u zdravstveno, i u firmu. Najbolje ti je nazvati HZZO ili vidjeti na njihovim stranicama. Nije komplicirano, ali ne bih htjela krivo reći.

UPDATE IZ PETROVE 3

Išla sam raditi ICT u Zavod za transfuzijsku. Došla u 7.45, u 7.55 bila vani. 

Upute za sve trudnice

- Kada dođete najprije ispunite obrazac koji se nalazi na stoliću preko puta ulaza, desno (zid nasuprot ulaza) 
    - Obrazac, uputnicu i zdravstvenu onda nosite do kutije za trudnice (za uputnice), obavezno sve spojite spajalicom koja se nalazi na stoliću za uputnice i ubacite u kutiju. 
    - Trudnice prozivaju preko reda, ali ima ih poprilično, danas navodno nije bila gužva.
    - Teta vas proziva preko mikrofona.

Nalazi se moraju pokupiti osobno ili pak može netko drugi s vašom osobnom, zdravstvenom i obrascem koji dobijete nakon vađenja krvi. Reći će vam kada da dođete tj kad su nalazi gotovi, pa onda valjda možete kombinirati. 

Termini preuzimanja

PON, SRI, PET - 14-15h
    UT, ČET, 14-17h

27.6. 💙

Honey
    01. Prosinac 2017. 09:49

HappySeal

M.lady

Kada si načuvanju trudnoće automatski prelaziš na teret države.

Doznake nosiš u zdravstveno, i u firmu. Najbolje ti je nazvati HZZO ili vidjeti na njihovim stranicama. Nije komplicirano, ali ne bih htjela krivo reći.

UPDATE IZ PETROVE 3

Išla sam raditi ICT u Zavod za transfuzijsku. Došla u 7.45, u 7.55 bila vani.

Upute za sve trudnice

- Kada dođete najprije ispunite obrazac koji se nalazi na stoliću preko puta ulaza, desno (zid nasuprot ulaza)
    - Obrazac, uputnicu i zdravstvenu onda nosite do kutije za trudnice (za uputnice), obavezno sve spojite spajalicom koja se nalazi na stoliću za uputnice i ubacite u kutiju.
    - Trudnice prozivaju preko reda, ali ima ih poprilično, danas navodno nije bila gužva.
    - Teta vas proziva preko mikrofona.

Nalazi se moraju pokupiti osobno ili pak može netko drugi s vašom osobnom, zdravstvenom i obrascem koji dobijete nakon vađenja krvi. Reći će vam kada da dođete tj kad su nalazi gotovi, pa onda valjda možete kombinirati.

Termini preuzimanja

PON, SRI, PET - 14-15h
    UT, ČET, 14-17h

AAAAAAAA Mimoišle smo se!!!!! Ja sam došla u 8:10!!!! A mogle smo skupa čekati

Honey
    01. Prosinac 2017. 09:50

mare27

Jutroo!!! JAAAA imam danas kontrolu,baš sam uzbuđena!! Nadam se da je sve ok!!!

Jutroooo!!!! Jupiiii, sretno! Ma bit će sve ok, nego kako!

Ana_Marija_2019
    01. Prosinac 2017. 10:04

Happyseal tnx ns objasnjenju, to mene isto ceka! Jeste vidjele do koliko sati se moze doci tamo na vadenje krvi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.