Ma naravno. Koliko ide i koliko pase. Fizicki i psihicki.
Imala sam period od 4 i pol tjedna kada od mucnina nisam mogla lezati, a kamoli vjezbati. Sada vec vjezbam polako, ali bas osjetim kako tijelo nije isto kao prije tih mjesec dana. Mentalno je skroz drugaciji pristup. Prije je bio 'brze, vise, dalje' a sad je 'disi, polako, popij vode'...
27.6. 💙
Ja cekam iduci tjedan da vidim hocemo li dobiti zeleno svjetlo za odnose... do tada cu biti ko da sam opet nevina 😂😂😂😂
19.06.18. 😊
Odnose nije zabranio, jos je rekao da se ne stedim puno jer nema potrebe 😂 djabe mi je rekao to kad me umor prikovao za krevet svih ovih tjedana 😂😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutrooo cure. Kako ste? Ima li koja danas pregled? Ak ima, sretnoo😘
Evo ja sam se bome naspavala 😂
I da, meni gin nije nista posebno govorila. Samo da usporim tempo i osluskujem tijelo.
💗Baby E💗
Curke dobro jutro. Ovako jutros mi je otvoreno bolovanje tj. komplikacije. Sad ima li neka za objasnit mi kako to sad ide, koliko sam na teret firme i kako kasnije ide to? Dali nosim doznake na socijalno, mirovinsko??
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Jutroo!!! JAAAA imam danas kontrolu,baš sam uzbuđena!! Nadam se da je sve ok!!!
Curke dobro jutro. Ovako jutros mi je otvoreno bolovanje tj. komplikacije. Sad ima li neka za objasnit mi kako to sad ide, koliko sam na teret firme i kako kasnije ide to? Dali nosim doznake na socijalno, mirovinsko??
Kada si na čuvanju trudnoće automatski prelaziš na teret države.
Doznake nosiš u zdravstveno, i u firmu. Najbolje ti je nazvati HZZO ili vidjeti na njihovim stranicama. Nije komplicirano, ali ne bih htjela krivo reći.
UPDATE IZ PETROVE 3
Išla sam raditi ICT u Zavod za transfuzijsku. Došla u 7.45, u 7.55 bila vani.
Upute za sve trudnice
- Kada dođete najprije ispunite obrazac koji se nalazi na stoliću preko puta ulaza, desno (zid nasuprot ulaza)
- Obrazac, uputnicu i zdravstvenu onda nosite do kutije za trudnice (za uputnice), obavezno sve spojite spajalicom koja se nalazi na stoliću za uputnice i ubacite u kutiju.
- Trudnice prozivaju preko reda, ali ima ih poprilično, danas navodno nije bila gužva.
- Teta vas proziva preko mikrofona.
Nalazi se moraju pokupiti osobno ili pak može netko drugi s vašom osobnom, zdravstvenom i obrascem koji dobijete nakon vađenja krvi. Reći će vam kada da dođete tj kad su nalazi gotovi, pa onda valjda možete kombinirati.
Termini preuzimanja
PON, SRI, PET - 14-15h
UT, ČET, 14-17h
27.6. 💙
Kada si načuvanju trudnoće automatski prelaziš na teret države.
Doznake nosiš u zdravstveno, i u firmu. Najbolje ti je nazvati HZZO ili vidjeti na njihovim stranicama. Nije komplicirano, ali ne bih htjela krivo reći.
UPDATE IZ PETROVE 3
Išla sam raditi ICT u Zavod za transfuzijsku. Došla u 7.45, u 7.55 bila vani.
Upute za sve trudnice
- Kada dođete najprije ispunite obrazac koji se nalazi na stoliću preko puta ulaza, desno (zid nasuprot ulaza)
- Obrazac, uputnicu i zdravstvenu onda nosite do kutije za trudnice (za uputnice), obavezno sve spojite spajalicom koja se nalazi na stoliću za uputnice i ubacite u kutiju.
- Trudnice prozivaju preko reda, ali ima ih poprilično, danas navodno nije bila gužva.
- Teta vas proziva preko mikrofona.
Nalazi se moraju pokupiti osobno ili pak može netko drugi s vašom osobnom, zdravstvenom i obrascem koji dobijete nakon vađenja krvi. Reći će vam kada da dođete tj kad su nalazi gotovi, pa onda valjda možete kombinirati.
Termini preuzimanja
PON, SRI, PET - 14-15h
UT, ČET, 14-17h
AAAAAAAA Mimoišle smo se!!!!! Ja sam došla u 8:10!!!! A mogle smo skupa čekati
Jutroo!!! JAAAA imam danas kontrolu,baš sam uzbuđena!! Nadam se da je sve ok!!!
Jutroooo!!!! Jupiiii, sretno! Ma bit će sve ok, nego kako!
Happyseal tnx ns objasnjenju, to mene isto ceka! Jeste vidjele do koliko sati se moze doci tamo na vadenje krvi?
Sortiraj odgovore
Najstariji