Mare, dobro nam dosla 😊. Znaci s tobom vec sitno brojimo 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Honey sretno, nek bude sto brže i bezbolnije!! Javi se cim budeš mogla! Bojana i tebi sretno sutra i javi se! 😘😘😘😘

Honey sretno da nam se brzo javis s lijepim vijestima
Bojana sretno sutra
Natar prekrasno izgledte vas troje
Mare dobrodosla 💐

Pozdrav ekipo... ja sam nova stara... piskarala sam vam negdje na samom pocetku trudnoce i onda prestala... uglavnom.. danas sam tocno 39 tjedana trudna, druga beba, ponovno decko.. cijelu trudnocu su prognoze da bi mogla roditi prije termina, ali izgleda da je ovaj malac lijen na mamu 😂 cestitam svim curama koje su rodile
Honey sretno.... mozda je do sada vec i gotovo 😍😍😍😍
Bojana drzimo fige za sutra 🤞😍

Sunce25 preeemedena su kolica!!! Znam da si nestrpljiva, tako nekak i ja 😀 Ali za čas ce to. Rubia slažem se, nadam se da je Honey gotova.Mislim da je kod prsnuca vodenjaka porod i brzi.

Morala sam isprobati , nisam mogla odoliti 💞💞💞💞
Prekrasna kolica 😁 nasa dolaze najkasnije za mjesec dana, al zato imam u sobi ljuljacku, posteljinu, medeka na navijanje i mobil i isto tak jedva cekam 😁 a kad kolica stignu, znat cu da smo jos blize druzenju 😁😍
Andrija, pa ti si isto pri kraju! Sretno!

26.8. Ivan 💙💙
sunce preslatko je 😍😍😍
andrija dobro dosla natrag 😀 taman dosla na kraj 😂😙
ja se okupala sredila noge i cucicu nemam pojma ni sama kako sam uspijela 😂😂😂😂
sredila malo kucu,slozila ormar svoju robu i od klinca...sutra idem prvi put u TA a nemam pojma kak cemo proci pa za svaki slucaj nosim i torbu...ipak sam bila prije tj dana otvorena 2prsta pa nikad se ne zna... ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Honey i Bojana sretno!
Natar izgledas super i fala Bogu da malci lijepo rastu, bit ce sve super.
Tinchyca super je i haljina i busko 😁 Slazem se nekako s tobom, zasad moram priznat ni ne razmisljam o porodu.. nemam bas nikakav strah. Vise jedva cekam da to prodje i nadam se najboljem.
Mi danas bili na pregledu, sve ok, mala ima oko 2200 😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji