honeyhoney stavi komad neke tkanine na gacice ili obuci neke gacice u boji na kojima bih se vidjela mokra fleka...to stavi/obuci setaj i zakaslji se na silu par puta ako curi dok se nakasljes plodna je voda....a za bolove nisu svima potpuno pravilni trudovi i ako te bas boli idi ti da te opet pogledaju
pharma divan buso i cestitam ma punih 37😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharma, bas je buknuo busko fest od prosle slike il mi se to cini?!
Honey, potpisujem sve kaj su cure rekle... Ja sam 2 dana prije pravih trudova u drugoj trudnoci imala takve trudove kao sto opisujes, a na ctgu ih nije bilo... Isto su mi onda rekli da su to pripremni trudovi,prvi put sam onda opce cula da tak nekaj postoji ja sam bila uvjerena da je to to. Nakon ta dva dana su se na te nastavili pravi trudovi i rodila...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Honeyhoney Ma,najbolje ti idi opet da oni vide sto je u pitanju..nije se zezat s bilo cim...i sama sam,se prepala pa mi je bilo lakse kad sam otisla.makar sam mogla,spavati mirno..ja sam prvorotkinja pa me svaka bol zabrinjava jer neznam kako to sve izgleda...tako da,poslusaj cure i slusaj svoje tijelo.ne kosta njih nista da ponovno naprave pregled a ti ces makar biti mirna.pusa i javi ishod ako odes ❤
Pharma, bas je buknuo busko fest od prosle slike il mi se to cini?!
Honey, potpisujem sve kaj su cure rekle… Ja sam 2 dana prije pravih trudova u drugoj trudnoci imala takve trudove kao sto opisujes, a na ctgu ih nije bilo… Isto su mi onda rekli da su to pripremni trudovi,prvi put sam onda opce cula da tak nekaj postoji ja sam bila uvjerena da je to to. Nakon ta dva dana su se na te nastavili pravi trudovi i rodila…
I meni se čini..nisam uopće imala dojam da je toliki dok nisam uslikala 😁
Ja danas uspijem i pročitati nešto, al smo cijeli dan u radovima, na terenu nadstrešnicu slažemo, tj ja gledam kako slažu 😁
Evo i moje slikice za 31tt 😁
Cokice, bome i tvoj je nekak buknul, ima ga ima 😊❤️...
Odo se sad kupat, mi pojeli sve kaj smo imali za pojest, veliki na nogometu, muz na igralistu s manjima, ja soliram sa svojom skembicom...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cure puno hvala na savjetima, stavila sam tamnoplave gaće i bilježim kontrakcije. Tako ću još dva sata, a onda ako budem mislila da treba, idem opet u bolnicu.
Puse svima!
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
cokica slatki skroz
honey ma samo se nakaslji ako pocne curiti plodna je voda i idi na pregled..ovako za dva sata moze biti stvarno samo iscjedak znoj bla bla...ovo suho obuces i nakasljes se na silu
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Honey potpisujem sve što su cure rekle.
Cure čestitam na ulasku u termin
Dal koja ima iscjedak kao pred menstruaciju, to mi se danas prvi puta pojavilo
Sortiraj odgovore
Najstariji