Radili su mi ctg koji je bio "savršen", a uopće ne znam kaj bi to trebalo značiti. Cijelo vrijeme dok su me snimali sam imala kontrakcije, sad ne znam dal su tak slabe ili što...
A mokre gaće nažalost nisu od urina, definitivno ide neka sluz, ali mi jako smoči, očito je neka jako vodenasta sluz... Ali i sad bi ju pomiješala s plodovom vodom, pogotovo kad uvijek čujem - ako krene voda, odmah u bolnicu, zbog bebe, da se njoj nešto ne dogodi.
Baš sam zbunjena, do sad mi je sve u trudnoći bilo jako školski i sad me ovo jako zbunjuje...
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
I hvala na dosadašnjim savjetima i utjesi, puno znači.
Pharma, imaš trbuh kao i ja :D
Bila sam otvorena samo 1 cm, kao i tri dana ranije na pregledu.
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Honeyhoney nažalost nemam sličnih iskustava da probam pomoći 😞 jesu ti i ctg radili?otvorena nisi?
Evo buške za 37 tj,da ne ostanem dužna 😊
Krasna bušica draga😍😍,čestitke na 37 tjednu😍🤗😘,sve ste blizu već 😍😍😘😘🤗🤗🤗.
Iz osobnog iskustva želim ti dr. Gredičaka na porodu,svaka mu čast ,meni je došao pod kraj i spasio me daljnjih ko zna kolko sati muke,divan je i susretljiv,neki dan sam bila u bolnici s malim na kontroli,samo sam ga htjela pitati nešto u vezi šava dole,odmah me pregledao,svaka mu čast.
U utorak sam još na kontroli kod njega i onda ide na godišnji 😩😩😩 nadam se da ide samo za ove blagdane,a da moja frajerica neće taman uraniti..ja sam si nekako zamislila u glavi da neće ona prije 10.7. 😂🙈 sad će taman i on i dr.Batas na go 😞

honeyhoney stavi komad neke tkanine na gacice ili obuci neke gacice u boji na kojima bih se vidjela mokra fleka...to stavi/obuci setaj i zakaslji se na silu par puta ako curi dok se nakasljes plodna je voda....a za bolove nisu svima potpuno pravilni trudovi i ako te bas boli idi ti da te opet pogledaju
pharma divan buso i cestitam ma punih 37😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharma, bas je buknuo busko fest od prosle slike il mi se to cini?!
Honey, potpisujem sve kaj su cure rekle... Ja sam 2 dana prije pravih trudova u drugoj trudnoci imala takve trudove kao sto opisujes, a na ctgu ih nije bilo... Isto su mi onda rekli da su to pripremni trudovi,prvi put sam onda opce cula da tak nekaj postoji ja sam bila uvjerena da je to to. Nakon ta dva dana su se na te nastavili pravi trudovi i rodila...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Honeyhoney Ma,najbolje ti idi opet da oni vide sto je u pitanju..nije se zezat s bilo cim...i sama sam,se prepala pa mi je bilo lakse kad sam otisla.makar sam mogla,spavati mirno..ja sam prvorotkinja pa me svaka bol zabrinjava jer neznam kako to sve izgleda...tako da,poslusaj cure i slusaj svoje tijelo.ne kosta njih nista da ponovno naprave pregled a ti ces makar biti mirna.pusa i javi ishod ako odes ❤
Pharma, bas je buknuo busko fest od prosle slike il mi se to cini?!
Honey, potpisujem sve kaj su cure rekle… Ja sam 2 dana prije pravih trudova u drugoj trudnoci imala takve trudove kao sto opisujes, a na ctgu ih nije bilo… Isto su mi onda rekli da su to pripremni trudovi,prvi put sam onda opce cula da tak nekaj postoji ja sam bila uvjerena da je to to. Nakon ta dva dana su se na te nastavili pravi trudovi i rodila…
I meni se čini..nisam uopće imala dojam da je toliki dok nisam uslikala 😁

Ja danas uspijem i pročitati nešto, al smo cijeli dan u radovima, na terenu nadstrešnicu slažemo, tj ja gledam kako slažu 😁
Evo i moje slikice za 31tt 😁

Cokice, bome i tvoj je nekak buknul, ima ga ima 😊❤️...
Odo se sad kupat, mi pojeli sve kaj smo imali za pojest, veliki na nogometu, muz na igralistu s manjima, ja soliram sa svojom skembicom...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji