Sinoc mi je nadoslo mliko.U rodilistu je isao samo kolostrum pa su mi je dohranjivali jer joj je bilo malo,a prava je izjelica.A sad ona ne moze izvuc koliko toga ima,obe su mi dojke nabrekle i bole ajme,nemam sta drugo nego malo izdojit da si olaksam,jel da?
Jesi otekla ili?
💕💕💜💜👶😍
Sinoc mi je nadoslo mliko.U rodilistu je isao samo kolostrum pa su mi je dohranjivali jer joj je bilo malo,a prava je izjelica.A sad ona ne moze izvuc koliko toga ima,obe su mi dojke nabrekle i bole ajme,nemam sta drugo nego malo izdojit da si olaksam,jel da?
Jesi otekla ili?
Da
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Gagi moja isto stalno lupa , evo danas je nesto mirnija al mislim da je to radi moje nervoze
Confused stavi si obloge od svježeg lista kupusa. I masiraj ih da ti se ne stvore kvrge. Ja prošli put imala velikih problema. Obavezno izdajaj višak pa makar i na ručnih.
Kako su se vaše bebe micale u 36 tj…ja ne znam kako je inače ali ovaj moj je stalno budan,udara,ne znam ni sama kako da ga malo smirim
Imam osjećaj ko da će prije van
Moja je stalno divlja. Jedino ako sam ja nervozna smiri se
Kako su se vaše bebe micale u 36 tj…ja ne znam kako je inače ali ovaj moj je stalno budan,udara,ne znam ni sama kako da ga malo smirim
Imam osjećaj ko da će prije van
Uf uf ja sam sinoć rodila i on je u trudovima toliko divljao da je skoro izbio one pipke od CTG a. A
Sad ću ja doć
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ipak bila u gradu dosla umorna ko pas,isla do kauflanda kupiti sve za kucu i tak te sitnice...noge otekle uzas...pritisak dolje ajme i neki cudni bolovi...jedva cekam utorak da vidim situaciju dam se kladiti da sam se jos otvorila 😁😁😁 kupila i farbu za kosu...moram ju obojati jer mi je uzas...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Confused masiraj kvrge dok je mala ma cici, da ti ona to izvuce. Ako ti se prepunjavaju, izdoji toliko da ti popusti pritisak, nikako ne do kraja, da si ne povecas proizvodnju. I sto vise dijete na cicu. Moj je na svaki kme na cici 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mia čestitam !!! Uživaj sa svojom princezom i brz oporavak ti želim.
Sortiraj odgovore
Najstariji