Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinanema00
    17. Lipanj 2018. 14:06

Confused

Sinoc mi je nadoslo mliko.U rodilistu je isao samo kolostrum pa su mi je dohranjivali jer joj je bilo malo,a prava je izjelica.A sad ona ne moze izvuc koliko toga ima,obe su mi dojke nabrekle i bole ajme,nemam sta drugo nego malo izdojit da si olaksam,jel da?

Jesi otekla ili?

💕💕💜💜👶😍

Confused
    17. Lipanj 2018. 14:09

tinanema00

Confused

Sinoc mi je nadoslo mliko.U rodilistu je isao samo kolostrum pa su mi je dohranjivali jer joj je bilo malo,a prava je izjelica.A sad ona ne moze izvuc koliko toga ima,obe su mi dojke nabrekle i bole ajme,nemam sta drugo nego malo izdojit da si olaksam,jel da?

Jesi otekla ili?

Da

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bojana27
    17. Lipanj 2018. 14:42

Gagi moja isto stalno lupa , evo danas je nesto mirnija al mislim da je to radi moje nervoze 

nasdva
    17. Lipanj 2018. 15:17

Confused stavi si obloge od svježeg lista kupusa. I masiraj ih da ti se ne stvore kvrge. Ja prošli put imala velikih problema. Obavezno izdajaj višak pa makar i na ručnih.

nasdva
    17. Lipanj 2018. 15:20

gagi2

Kako su se vaše bebe micale u 36 tj…ja ne znam kako je inače ali ovaj moj je stalno budan,udara,ne znam ni sama kako da ga malo smirim
    Imam osjećaj ko da će prije van

Moja je stalno divlja. Jedino ako sam ja nervozna smiri se

ivymicek
    17. Lipanj 2018. 15:28

gagi2

Kako su se vaše bebe micale u 36 tj…ja ne znam kako je inače ali ovaj moj je stalno budan,udara,ne znam ni sama kako da ga malo smirim
    Imam osjećaj ko da će prije van

Uf uf ja sam sinoć rodila i on je u trudovima toliko divljao da je skoro izbio one pipke od CTG a. A
    Sad ću ja doć

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    17. Lipanj 2018. 16:02

ipak bila u gradu dosla umorna ko pas,isla do kauflanda kupiti sve za kucu i tak te sitnice...noge otekle uzas...pritisak dolje ajme i neki cudni bolovi...jedva cekam utorak da vidim situaciju dam se kladiti da sam se jos otvorila 😁😁😁  kupila i farbu za kosu...moram ju obojati jer mi je uzas...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

17. Lipanj 2018. 16:14

Confused masiraj kvrge dok je mala ma cici,  da ti ona to izvuce. Ako ti se prepunjavaju,  izdoji toliko da ti popusti pritisak,  nikako ne do kraja,  da si ne povecas proizvodnju. I sto vise dijete na cicu. Moj je na svaki kme na cici 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mateya1993
    17. Lipanj 2018. 16:52

Mia čestitam 😘❤

💖 Nikol -12.08.2018💖

mandarina
    17. Lipanj 2018. 17:01

Mia čestitam !!! Uživaj sa svojom princezom i brz oporavak ti želim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.