Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • honeyhoney
    17. Lipanj 2018. 17:04

Cure oprostite, nisam sve pročitala, evo sad ću, ali trebam pomoć :/
    Već 20 sati (od jučer navečer) imam nepravilne kontrakcije koje su dosta bolne, kao jaki menstrualni grčevi, ponekad me bole i leđa, ali većinom samo naprijed. Znam da nisu trudovi jer nisu u pravilnim razmacima, ali ipak, ne staju. 
    U noći sam promijenila nekoliko gaća jer su mi se stalno močile, ali nisu mirisale na urin. Bojala sam se da nije plodna voda. Zvala sam bolnicu i rekli su da dođemo. Tamo su ustanovili da mi plodna voda ne curi, nego se samo "pojačala sekrecija", a ove kontrakcije su pripremni trudovi. Poslali me doma (meni i draže), ali mene ne prestaje boljeti, još uvijek imam te bolne kontrakcije. Do sad nisam imala takve, a i znam trpiti bol, ovo me stvarno dosta boli i baš ih moram prodisati. 
    Uglavnom, skroz sam zbunjena. A i gaće su mi još uvijek mokre. Ali ne tako jako kao po noći. Ta pojačana sekrecija mi uopće nije jasna, s tim da je doktor rekao da to nema veze sa sluznim čepom...

Imate li kakvih iskustava, savjeta, je li i vama tako?

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

• honeyhoney
    17. Lipanj 2018. 17:37

I da dodam, sad kad sam sve pročitala - dvije nove bebice <3 koja radost! a vi majčice, kako ste sretne što su vam u rukama i što je sve dobro prošlo! Podsjeti me da sve te boli ipak vrijede! 
    I sretni ročkasi svima :))))

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

pharmamma
    17. Lipanj 2018. 17:38

Honeyhoney nažalost nemam sličnih iskustava da probam pomoći 😞 jesu ti i ctg radili?otvorena nisi?
    Evo buške za 37 tj,da ne ostanem dužna 😊

• MalaPlava1209
    17. Lipanj 2018. 17:44

Honeyhoney,koji tjedan je u pitanju?meni se ista stvar dogodila,na Tijelovo..znaci dva dana su me kontrakcije ubijela,ledja isto a gace non stop mokre s tim da nije mirisalo na urin..isto sam mislila da je plodna voda i brze bolje otisla na kraju na hitnu..isto nije bila plodna voda u pitanju nego nekontrolirano mokrenje,tj.veci pritisak na mjehur..ctg uredan ali je mali ta dva dana nemilosrdno udarao..na kraju se izgleda,spustio u zdjelicu skroz i zbog toga su gace stalno mokre..nemoj se brinuti,meni je tad bio kao 35.tjedan..od tog dana me puno vise ledja bole,trtica i veci mi je pritisak dolje..to je moje iskustvo.doktor za mokre gace rekao samo uvin caj ili brusnicu,a ako se ne smanji da trazim antibiotik.

ivymicek
    17. Lipanj 2018. 17:50

pharmamma

Honeyhoney nažalost nemam sličnih iskustava da probam pomoći 😞 jesu ti i ctg radili?otvorena nisi?

Weeee ušle vi u 37 tt...
    Divan bušek, baš je narastao 😍.
    Honey honey ako se kontrakcije ustabile bris u bolnicu ali vjerujem da bu sve ok.
    Kisamo vas Vid i ja 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

17. Lipanj 2018. 17:54

pharmamma

Krasna bušica draga😍😍,čestitke na 37 tjednu😍🤗😘,sve ste blizu već 😍😍😘😘🤗🤗🤗. 
    Iz osobnog iskustva želim ti dr. Gredičaka na porodu,svaka mu čast ,meni je došao pod kraj i spasio me daljnjih ko zna kolko sati muke,divan je i susretljiv,neki dan sam bila u bolnici s malim na kontroli,samo sam ga htjela pitati nešto u vezi šava dole,odmah me pregledao,svaka mu čast.

• honeyhoney
    17. Lipanj 2018. 17:59

Radili su mi ctg koji je bio "savršen", a uopće ne znam kaj bi to trebalo značiti. Cijelo vrijeme dok su me snimali sam imala kontrakcije, sad ne znam dal su tak slabe ili što... 
    A mokre gaće nažalost nisu od urina, definitivno ide neka sluz, ali mi jako smoči, očito je neka jako vodenasta sluz... Ali i sad bi ju pomiješala s plodovom vodom, pogotovo kad uvijek čujem - ako krene voda, odmah u bolnicu, zbog bebe, da se njoj nešto ne dogodi. 
    Baš sam zbunjena, do sad mi je sve u trudnoći bilo jako školski i sad me ovo jako zbunjuje... 

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

• honeyhoney
    17. Lipanj 2018. 18:02

I hvala na dosadašnjim savjetima i utjesi, puno znači.
    Pharma, imaš trbuh kao i ja :D
    Bila sam otvorena samo 1 cm, kao i tri dana ranije na pregledu.

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

natar
    17. Lipanj 2018. 18:03

Pharma cestitam na ulasku u termin!! 🎉🎉🎉
    Jako lijepa busica 😍😍😍

pharmamma
    17. Lipanj 2018. 18:12

Ena31

pharmamma

Krasna bušica draga😍😍,čestitke na 37 tjednu😍🤗😘,sve ste blizu već 😍😍😘😘🤗🤗🤗.
    Iz osobnog iskustva želim ti dr. Gredičaka na porodu,svaka mu čast ,meni je došao pod kraj i spasio me daljnjih ko zna kolko sati muke,divan je i susretljiv,neki dan sam bila u bolnici s malim na kontroli,samo sam ga htjela pitati nešto u vezi šava dole,odmah me pregledao,svaka mu čast.

U utorak sam još na kontroli kod njega i onda ide na godišnji 😩😩😩 nadam se da ide samo za ove blagdane,a da moja frajerica neće taman uraniti..ja sam si nekako zamislila u glavi da neće ona prije 10.7. 😂🙈 sad će taman i on i dr.Batas na go 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.