Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    17. Lipanj 2018. 16:02

ipak bila u gradu dosla umorna ko pas,isla do kauflanda kupiti sve za kucu i tak te sitnice...noge otekle uzas...pritisak dolje ajme i neki cudni bolovi...jedva cekam utorak da vidim situaciju dam se kladiti da sam se jos otvorila 😁😁😁  kupila i farbu za kosu...moram ju obojati jer mi je uzas...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

17. Lipanj 2018. 16:14

Confused masiraj kvrge dok je mala ma cici,  da ti ona to izvuce. Ako ti se prepunjavaju,  izdoji toliko da ti popusti pritisak,  nikako ne do kraja,  da si ne povecas proizvodnju. I sto vise dijete na cicu. Moj je na svaki kme na cici 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mateya1993
    17. Lipanj 2018. 16:52

Mia čestitam 😘❤

💖 Nikol -12.08.2018💖

mandarina
    17. Lipanj 2018. 17:01

Mia čestitam !!! Uživaj sa svojom princezom i brz oporavak ti želim. 

• honeyhoney
    17. Lipanj 2018. 17:04

Cure oprostite, nisam sve pročitala, evo sad ću, ali trebam pomoć :/
    Već 20 sati (od jučer navečer) imam nepravilne kontrakcije koje su dosta bolne, kao jaki menstrualni grčevi, ponekad me bole i leđa, ali većinom samo naprijed. Znam da nisu trudovi jer nisu u pravilnim razmacima, ali ipak, ne staju. 
    U noći sam promijenila nekoliko gaća jer su mi se stalno močile, ali nisu mirisale na urin. Bojala sam se da nije plodna voda. Zvala sam bolnicu i rekli su da dođemo. Tamo su ustanovili da mi plodna voda ne curi, nego se samo "pojačala sekrecija", a ove kontrakcije su pripremni trudovi. Poslali me doma (meni i draže), ali mene ne prestaje boljeti, još uvijek imam te bolne kontrakcije. Do sad nisam imala takve, a i znam trpiti bol, ovo me stvarno dosta boli i baš ih moram prodisati. 
    Uglavnom, skroz sam zbunjena. A i gaće su mi još uvijek mokre. Ali ne tako jako kao po noći. Ta pojačana sekrecija mi uopće nije jasna, s tim da je doktor rekao da to nema veze sa sluznim čepom...

Imate li kakvih iskustava, savjeta, je li i vama tako?

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

• honeyhoney
    17. Lipanj 2018. 17:37

I da dodam, sad kad sam sve pročitala - dvije nove bebice <3 koja radost! a vi majčice, kako ste sretne što su vam u rukama i što je sve dobro prošlo! Podsjeti me da sve te boli ipak vrijede! 
    I sretni ročkasi svima :))))

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

pharmamma
    17. Lipanj 2018. 17:38

Honeyhoney nažalost nemam sličnih iskustava da probam pomoći 😞 jesu ti i ctg radili?otvorena nisi?
    Evo buške za 37 tj,da ne ostanem dužna 😊

• MalaPlava1209
    17. Lipanj 2018. 17:44

Honeyhoney,koji tjedan je u pitanju?meni se ista stvar dogodila,na Tijelovo..znaci dva dana su me kontrakcije ubijela,ledja isto a gace non stop mokre s tim da nije mirisalo na urin..isto sam mislila da je plodna voda i brze bolje otisla na kraju na hitnu..isto nije bila plodna voda u pitanju nego nekontrolirano mokrenje,tj.veci pritisak na mjehur..ctg uredan ali je mali ta dva dana nemilosrdno udarao..na kraju se izgleda,spustio u zdjelicu skroz i zbog toga su gace stalno mokre..nemoj se brinuti,meni je tad bio kao 35.tjedan..od tog dana me puno vise ledja bole,trtica i veci mi je pritisak dolje..to je moje iskustvo.doktor za mokre gace rekao samo uvin caj ili brusnicu,a ako se ne smanji da trazim antibiotik.

ivymicek
    17. Lipanj 2018. 17:50

pharmamma

Honeyhoney nažalost nemam sličnih iskustava da probam pomoći 😞 jesu ti i ctg radili?otvorena nisi?

Weeee ušle vi u 37 tt...
    Divan bušek, baš je narastao 😍.
    Honey honey ako se kontrakcije ustabile bris u bolnicu ali vjerujem da bu sve ok.
    Kisamo vas Vid i ja 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

17. Lipanj 2018. 17:54

pharmamma

Krasna bušica draga😍😍,čestitke na 37 tjednu😍🤗😘,sve ste blizu već 😍😍😘😘🤗🤗🤗. 
    Iz osobnog iskustva želim ti dr. Gredičaka na porodu,svaka mu čast ,meni je došao pod kraj i spasio me daljnjih ko zna kolko sati muke,divan je i susretljiv,neki dan sam bila u bolnici s malim na kontroli,samo sam ga htjela pitati nešto u vezi šava dole,odmah me pregledao,svaka mu čast.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI