Cure oprostite, nisam sve pročitala, evo sad ću, ali trebam pomoć :/
Već 20 sati (od jučer navečer) imam nepravilne kontrakcije koje su dosta bolne, kao jaki menstrualni grčevi, ponekad me bole i leđa, ali većinom samo naprijed. Znam da nisu trudovi jer nisu u pravilnim razmacima, ali ipak, ne staju.
U noći sam promijenila nekoliko gaća jer su mi se stalno močile, ali nisu mirisale na urin. Bojala sam se da nije plodna voda. Zvala sam bolnicu i rekli su da dođemo. Tamo su ustanovili da mi plodna voda ne curi, nego se samo "pojačala sekrecija", a ove kontrakcije su pripremni trudovi. Poslali me doma (meni i draže), ali mene ne prestaje boljeti, još uvijek imam te bolne kontrakcije. Do sad nisam imala takve, a i znam trpiti bol, ovo me stvarno dosta boli i baš ih moram prodisati.
Uglavnom, skroz sam zbunjena. A i gaće su mi još uvijek mokre. Ali ne tako jako kao po noći. Ta pojačana sekrecija mi uopće nije jasna, s tim da je doktor rekao da to nema veze sa sluznim čepom...
Imate li kakvih iskustava, savjeta, je li i vama tako?
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
I da dodam, sad kad sam sve pročitala - dvije nove bebice <3 koja radost! a vi majčice, kako ste sretne što su vam u rukama i što je sve dobro prošlo! Podsjeti me da sve te boli ipak vrijede!
I sretni ročkasi svima :))))
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Honeyhoney nažalost nemam sličnih iskustava da probam pomoći 😞 jesu ti i ctg radili?otvorena nisi?
Evo buške za 37 tj,da ne ostanem dužna 😊
Honeyhoney,koji tjedan je u pitanju?meni se ista stvar dogodila,na Tijelovo..znaci dva dana su me kontrakcije ubijela,ledja isto a gace non stop mokre s tim da nije mirisalo na urin..isto sam mislila da je plodna voda i brze bolje otisla na kraju na hitnu..isto nije bila plodna voda u pitanju nego nekontrolirano mokrenje,tj.veci pritisak na mjehur..ctg uredan ali je mali ta dva dana nemilosrdno udarao..na kraju se izgleda,spustio u zdjelicu skroz i zbog toga su gace stalno mokre..nemoj se brinuti,meni je tad bio kao 35.tjedan..od tog dana me puno vise ledja bole,trtica i veci mi je pritisak dolje..to je moje iskustvo.doktor za mokre gace rekao samo uvin caj ili brusnicu,a ako se ne smanji da trazim antibiotik.
Honeyhoney nažalost nemam sličnih iskustava da probam pomoći 😞 jesu ti i ctg radili?otvorena nisi?
Weeee ušle vi u 37 tt...
Divan bušek, baš je narastao 😍.
Honey honey ako se kontrakcije ustabile bris u bolnicu ali vjerujem da bu sve ok.
Kisamo vas Vid i ja 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Krasna bušica draga😍😍,čestitke na 37 tjednu😍🤗😘,sve ste blizu već 😍😍😘😘🤗🤗🤗.
Iz osobnog iskustva želim ti dr. Gredičaka na porodu,svaka mu čast ,meni je došao pod kraj i spasio me daljnjih ko zna kolko sati muke,divan je i susretljiv,neki dan sam bila u bolnici s malim na kontroli,samo sam ga htjela pitati nešto u vezi šava dole,odmah me pregledao,svaka mu čast.
Radili su mi ctg koji je bio "savršen", a uopće ne znam kaj bi to trebalo značiti. Cijelo vrijeme dok su me snimali sam imala kontrakcije, sad ne znam dal su tak slabe ili što...
A mokre gaće nažalost nisu od urina, definitivno ide neka sluz, ali mi jako smoči, očito je neka jako vodenasta sluz... Ali i sad bi ju pomiješala s plodovom vodom, pogotovo kad uvijek čujem - ako krene voda, odmah u bolnicu, zbog bebe, da se njoj nešto ne dogodi.
Baš sam zbunjena, do sad mi je sve u trudnoći bilo jako školski i sad me ovo jako zbunjuje...
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
I hvala na dosadašnjim savjetima i utjesi, puno znači.
Pharma, imaš trbuh kao i ja :D
Bila sam otvorena samo 1 cm, kao i tri dana ranije na pregledu.
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Krasna bušica draga😍😍,čestitke na 37 tjednu😍🤗😘,sve ste blizu već 😍😍😘😘🤗🤗🤗.
Iz osobnog iskustva želim ti dr. Gredičaka na porodu,svaka mu čast ,meni je došao pod kraj i spasio me daljnjih ko zna kolko sati muke,divan je i susretljiv,neki dan sam bila u bolnici s malim na kontroli,samo sam ga htjela pitati nešto u vezi šava dole,odmah me pregledao,svaka mu čast.
U utorak sam još na kontroli kod njega i onda ide na godišnji 😩😩😩 nadam se da ide samo za ove blagdane,a da moja frajerica neće taman uraniti..ja sam si nekako zamislila u glavi da neće ona prije 10.7. 😂🙈 sad će taman i on i dr.Batas na go 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji