Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Lipanj 2018. 20:20

pharmamma

Ena31

pharmamma

Honeyhoney nažalost nemam sličnih iskustava da probam pomoći 😞 jesu ti i ctg radili?otvorena nisi?
    Evo buške za 37 tj,da ne ostanem dužna 😊

Krasna bušica draga😍😍,čestitke na 37 tjednu😍🤗😘,sve ste blizu već 😍😍😘😘🤗🤗🤗.
    Iz osobnog iskustva želim ti dr. Gredičaka na porodu,svaka mu čast ,meni je došao pod kraj i spasio me daljnjih ko zna kolko sati muke,divan je i susretljiv,neki dan sam bila u bolnici s malim na kontroli,samo sam ga htjela pitati nešto u vezi šava dole,odmah me pregledao,svaka mu čast.

U utorak sam još na kontroli kod njega i onda ide na godišnji 😩😩😩 nadam se da ide samo za ove blagdane,a da moja frajerica neće taman uraniti..ja sam si nekako zamislila u glavi da neće ona prije 10.7. 😂🙈 sad će taman i on i dr.Batas na go 😞

Ajooj..nadam se da nećeš ranije 😀,ma ok su oni svi,ionako babice odrade sav posao,oni tu i tamo dođu i završe tak da...

Pahuljica
    17. Lipanj 2018. 20:41

Ivy, Mia cestitam na bebicama! 😄😍
    Ivy super je i slikica, vidi se da si super to odradila, a mali Vid je divan😊 Mia zao mi je za epi kaj nije djelovala, sjecam se da si se ti bas pouzdala u nju haha ali sve u svemu imam dojam da je dobro proslo😄
    Također cestitke svim slavljenicima danas, nadam se da uzivaju🎉🎁🎈
    Honeyhoney ne zelim te plasit ali mene su te fejk kontrakcije bas dobro otvarale jedino kaj me nisu bolile nego sam ih lagano osjetila, a one "prave" su me vraski bolile, al otvarale pomalo i sporo

💙 A.L.

Yvone
    17. Lipanj 2018. 21:27

Sad cemo vidjeti sto sam zapamtila... divna kolica, moja slična s manjim kotačima a vrlo lagana.Jedva čekam vožnju😀 Pripremaju se nove bebice, neke od nas samo sto nisu na cilju...gusto je i predivno..👍😀 Čestitke malim slavljenicima 🎉🎉🎉🎂🍡🍡🍡 Pharma prekrasan trbuščić, i vidi se Kak je narastao 😀 Honeyhoney nemam takvog iskustva, al zao mi je sto te boli i brineš. Ivanolora  ja sam imala smećkasti iscjedak ali na početku trudnoce. U prvoj t. Morala mirovati jer se pojavljivao uvijek kad sam hodala, u mirovanju ništa.U ovoj t. Se pojavio ujutro i polako prestajao u toku dana. Rekla mi dok da je vjerojatno neka kapilarica puka usred rastezanja maternice.Ako potraje Odi svakako dok. Confused nama rekla patronažna da si pomažemo tako da u bočicu od 0,5 natočimo mlake vode i s tim masirati prsa da ne dođe do upale.Sve sto su druge cure rekle isto super. Ja zakurila 38.Boli glava i grlo. Sigurno primila od sina on je to odradio početkom tjedna.Sva sreća nije dugo trajalo.Netko je rekao da ima osjecaj kao da ce beba van.Nocas kod mene isto.Toliko gura da sam stavljala ruku da vidim jel se to osjeti izvana.

Yvone
    17. Lipanj 2018. 21:30

Cokica divna trudnica, i vi rasteže polako i sigurno 😀

Yvone
    17. Lipanj 2018. 21:31

Rasteteee😀😀😀

Yvone
    17. Lipanj 2018. 21:42

E da i jos sam se sjetila Bojana i malena, divne!!!! Jos malo i 2 sreće najveće 😀 Možda sam nešto i pozaboravljala, nemojte zamjerit, cijeli dan moving. Ljubim vas sve😀

6xmama
    17. Lipanj 2018. 22:22

Vec vas je tolko doslo do termina da vise nemrem ni popamtit 😂. 
    Sretno svima koje imaju sutra pregled! 
    Novopecene mamice, uzivajte u svojim strucicama ❤️... 
    Ja idem spat, glava mi vec pada... Tipkamo se sutra, noćka, klokancice 😘

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mya
    17. Lipanj 2018. 22:25

Honeyhoney isti scenarij mene prati vec dva tjedna,bolne kontrak.,jedan dan slabije,drugi dan bolne za oba dana,otvorena,ctg savrsen,trudovi uhvaceni,svaki cas cete pa jos nista...receno mi samo da ako je zbilja bolno,grci neizdrživo odmah bolnica

gagi2
    17. Lipanj 2018. 22:29

Bila u citiy centru,uspjela se posvađati sa mužemdošla doma,ispekla neka dva kolača da smirim živce,baš sam imala inspiraciju 
    Što se tiče curenje plodne vode,ja sam se par puta uplašila ,onda sam zadnji put zvala dr jer sam uz mokre gaće imala i bolove pa mi je rekao da stavim neku platnenu peleni ili tako nešto i ako se to ne namoči jako da nije ništa.ja to jadna dva dana natezala,malo mokro ništa strašno i to je to.nisam išla nikud

Mya
    17. Lipanj 2018. 22:32

E da,buse su divne,čestitke na ulaske u termine,pharmamma ti naocito rastes🤗sretno svima na pregledima sutra,ja opet hodocastim ujutro na ctg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.