Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Svibanj 2018. 21:35

ProudMomy

Je Ena, taj donji red ocitava trudove.

Tnx😊,baš sam bedaček,a jbg nisu mi baš objašnjavali ..onda mi je jedan od 3 zabilježena danas bio jači,zadnji,e sad me zanima kolko su pravi bolniji 😂

Pahuljica
    16. Svibanj 2018. 21:37

Mladamamica fora izbor, glavno da su mamite zadovoljne onda sve ide lakse
    za sebe mislim kad trudovi pocnu da bum se uspanicila i da bi otrcala u prvu bolnicu haha
    Netko je spomenuo tresnjice, njamaa😍😋, zadnja 3 dana samo jagode zobam🤣 mogla bi se lagano prebacit i na druge vocke

💙 A.L.

ivymicek
    16. Svibanj 2018. 21:48

Mladamamica1911

ivymicek

baarbaraa29

Znaci umorila sam se cutajuc 🤪
    Porodi, dripovi..tu pojma nemam.
    Sljedeci tj.isto idemo na valjda neki dogovor oko poroda. Ja kontam reci da na sve pristajem sto ce oni u tom trenu mislit da je najbolje. Ko bi to jarca isplanirao? A i otkud da znam sta ocu kad nikad nisam rodila?
    Jesam luda zato? Da nedam nesta? 😆
    Seks? Tu isto mislim da vise ne znam sta i kako! Sve si nest mislim kad bi i smjeli da bi ja bila ta koja bi mislila na lupanje po glavi😂 Jbte kad me pregledava rukom kaze aha, glavica..i kao sve 5! 🙊
    Blackie ti si bas bila maja sica onda 🤗
    Ena Majkl 😉 je primao sve s lijevog boka, sta s? 🙏🏻😉
    Ja uopce ne sumnjam u tebe i da ces sve savrseno odradit i da ce after birth post bit puuun pozitive! 🤗
    Proud ajde dosta i tebi! Nemoj sad krenit krov i plocice mjenjat jos! 😆 Sad kavenisi, lizi sladolede, paradiraj po spici..sve sto do sad nisi smjela!

Al me nasmija danas 😂😂😂. Molim te Proud poslušaj barbaru 😂😂😂.
    Dakle više niš ne znam a svašta pročitah. Znam samo da nam je Proud spremna i sve je napravila.što je htjela. 🎉🎉🎉 Woooohoooo.
    Ena ništa pilates lopta i yoga čučanj (odličan za širenje kukova i moguće otvaranje) ja krećem s njim od petka 😊.
    Mladamamica kako odeš u Brežice?! Mislim znam kako ali dali moraš platiti, tražiti dozvolu od hzzo, imati slo državljanstvo? Oprosti malo sammneznalica po tom pitanju a meni su brežice čak bliže od svetog duha (ak ne zapnem na granici 😂).
    Marija jesi bolje, prošao osip?
    Pharma bravo za peglanje i slaganje ormara a sad nešto slatko 🎉🎉.
    Tinchyca ajme mene noge bole koliko si se nahodala 😂. Neka buš super spavala.
    Ja idem nešto večerat i s mužićem gledati seriju.
    Nešto me cijeli dan zateže u lijevom gornjem kutu trbuha, baš onak boli. Valjda mi je trbuh pretežak 😂.

Kad me uhvati idem 😁
    Imam slovensko drzavljanstvo ali mi to nis ne znaci jer sam osigurana u hrv i tu mi je stalni boravak tako da cu platit porod a idem jer su uvjeti i rodiliste odlicni i blizu su 40 min od zagreba 😊

Hvala ti sada idem malo googlati 😂.
    Neka pharma nutelle i mene traži slatko ovih dana užas jedan 😱. 
    Bravo za vrijedne mamice koje čiste i sređuju svaka vam čast!!! Confused ti se fakat ulovila posla priprema za porod 😂.
    Želim nam što manje pipi po noći, što manje kontrakciha i sutra sretno svima na pregledima.
    Noćica 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Blackíe
    16. Svibanj 2018. 22:27

Gnijezdite se naveliko 😊 
    Bh kontrakcije me sibaju zadnjih par sati. Trbuh ceseee. A i curke su poludile, mlate po mjehuru. Mozda cu spavat na wc-u nocas 😆 
    Laku noc svima 😘
    Sretno sutra na pregledima! 

17.7. 💝💝

16. Svibanj 2018. 22:34

Blackie tjeramo kontrakcije od tebe,iako i mene baš sad al očito da mi ne djeluju🤣,maži trbuščić,curke budu zaspale pa budeš ipak spavala u krevetiću😁😘,ugodna i laka noć klokanice,mirne vam i ugodne snove, s samo jednom piš pauzom želim😂😍😘🤗

franovamamita
    16. Svibanj 2018. 22:40

cure pomoc 
    sjedila i odjednom me presjeklo u predjelu lijevog bubrega strasna bol bila sam mokra u trenu..nekako se natjerala uststi malo popustilo...evo sad lezim na suprotnoj strani..boli i dalje al ni priblizno onako jako...jel moguce da mi beba pritisce neki zivac ili nesto?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    16. Svibanj 2018. 22:46

franovamamita

cure pomoc
    sjedila i odjednom me presjeklo u predjelu lijevog bubrega strasna bol bila sam mokra u trenu..nekako se natjerala uststi malo popustilo…evo sad lezim na suprotnoj strani..boli i dalje al ni priblizno onako jako…jel moguce da mi beba pritisce neki zivac ili nesto?

Rekla bih da je moguće... Ako bol ne popusti i ako te frka slobodno otiđi na hitnu ali vjerujem da će ležanje pomoć. 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    16. Svibanj 2018. 22:56

Franova, moguce je da ti beba pritisce i sami bubreg ili mokracovod... Ak ne prodje, na hitnu

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    16. Svibanj 2018. 23:19

Zene evo da i ja prijavim da mi je poceo ispadat sluzni cep 😅

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Pahuljica
    16. Svibanj 2018. 23:26

Franova nadam se da nece vise bolit, cure kak vama taj sluzni cep zgleda jel to nes kao iscjedak sa zilicama? Tak sam cula, meni je nes izaslo prekjucer bijelo s roskastim, ali mi je vise na iscjedak licilo haha prvo pa nista ne kuzim sad opet imam iscjedak povecan al je prozirno

💙 A.L.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.