Dan zenske 🙂
Ja i moje cure popile kavu,obavile spizu i evo njih dvi se sad igraju,a ja lezim i prevrcem se s boka na bok.Jucer sam isto bila koma.Kicma mi se raspada,ne mogu pronac ni lezeci ni sjedeci odgovarajuci polozaj,a ako sam duze na nogama umorim se brzo i pocne me presjecat u donjem dijelu trbuha.Uglavnom zivim za dan poroda,stvarno ne mogu vise,ova trudnoca me bas iscrpila…
Još malo izdrži draga ,bar 2 tjedna 😘,vjerujem da ti je dosta svega već,još je vjerujem teže uz dvoje djece al brzo će to.😘
Confused evo i tebe uskoro u sigurnijoj zoni 😉! Jos samo malo!
Evo ja stavila susit ves, pospremila s malim sobu, spremila sudje, laganini. Muz dosao sa servisa pa smo popili kavu na balkonu. Sad je otisao malo lec jer je nocas 3 cuke spavao samo, pa ce on i mali otici obavit ducan, dok ja jos malo pospremim. Od ponedjeljka se bacam na generalku, opisar vam ne mogu koliko se veselin, kao da cu ne znam kaj radit.
Mislim da mi je sad malo tlak pao, nekak mi je slabo u glavi, al bit ce bolje 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
dan cure eto mene iz grada obavila sve sto sam morala i crkla ko konj...al u povratku kuoila vruce langosice i domace jsgode mljaaaaaac 😂😂😂 kasnije cu kod sestre na fis...
confused totalno suosjecam s stobom i pun mi k da me staaaaalno nesto boli eto danas kicms od jutra ubijaaaaaaaa sinoc ubijaka stidna kost ma uzas😈😈😈
6×mama i ja ispucala jako s prvim tak da vidjet cemo sad moze li to jos gore,a vjerojstno moze 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja iz prve nemam ni jednu striju, sad cekam zadnji tjedan, puno cura mi kaze da su tada najvise pucale, pa se jos ne veselim kaj nema nista. Za sad se drzimo, a dokle, vidjet cemo. 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud,pa ti si fit trudnica,kaj bi dobila strije...meni su to u prvoj trudnoći krenule od 7.mj i onda svaki dan po par novih do kraja,bez obzira na mackanje...Al sam ja bila slonica -dobila 30 kg u toj trudnoći,došla u rodilište ravno sa 100tkom,mislim da sam najviše zbog toga tak fest spucala...
Sretno s generalkom,ja sad samo gledam kak je sve -prozori prljavi,al ne dira me...već sam rekla mužu da ću platit neku ženu da mi očisti sve prije nek rodim,neću se čak ni mučit da sama to delam i kad bum mogla ustat.Spremat ću samo stvari za bebicu
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cure mislim da mi je krenuo sluzni cep ispadat. 😁
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
6xmama boljs si od mene ja sam u prvoj dobila "samo" 24 kg 😂😂😂😂
proud ma neces ti ni dobiti ti si bas stvarno fit 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jupiiii 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Wooooow,eto kaj je čovjek kopal jučer ...ja morampriznat da sam ja taj famozni čep skužila i vidla samo u svojoj jednoj trudnoći.Kaj se s njim u drugima desilo i kad i kud je otišo nemam pojma
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji