Jutro!
Ja sam nocas bome dugo bila budna, Mladamamica i ja smo zaspale valjda s mobitelom u rukama 😂😂
Sve me nesto probadalo i boljelo sinoc i ovaj kopao!
Muz mi je otisao jutros na servis s autom, ja se sad probudim uvjrena da je i mali s njim jer mi cudno da me do sad ne bi dosao vec nesto traziti. Vraga moj mis spava, ja njega probudila na kraju.
Sad sam se sjetila Ivy da sam zaboravila iskomentirati jucer tenke od male sefice! 😂Znala sam ja da je majcino dijete, ne moze se sakrit! S tom ljubavi prema animal printu se radjas 😂😂😂
Lezalice suosjecam i izdrzite! Danas je bar kod mene neki kilav dan, takve sam uvijek lakse odlezala.
Puse svima 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro curkee 😊
Ja i proudy odradile nocnu smjeni 😂😂
Evo ja doruckujem u dvoristu vruci burek od sira a ne volim sir (ocito sad volim) 🤣
Jutro 😀 mladamamica, dobar tek!
Zao mi je kaj vas muce bolovi i da nebrete spavati. Ja sam danas spavala ko beba, nit me noga vise ne gnjavi, al ocito bolovi dolaze poslije 30tt.
Jucer sam opet imala stresnu vecer, mama je baki govorila da ce od jeseni u dom i ona je odma rekla na to kao dok se decec narodi, onda bum ja morala iti. Naravno da sam odma pocela plakati jer ne mogu vjerovati kako je grozna osoba. Invalid je, sve je ostavila sinu, kod nas je, a nije zivjela s nama i samo nam rastura familiju cijelo vrijeme, a mama ne dozvoljava da se veli rijec protiv nje.
26.8. Ivan 💙💙
Jutro svima 😘 vidim da ste mi se raspisale 😁
Franova prekrasna si 😍
A od ovog bureka ogladnim iako sam upravo jela 😂
Želim vam svima lijep vikend i da vas svi maze i paze ❤️
Dobro Jutro svima! Mene oko 7 probudio susjed sa kosilicom ali sam se do maloprije izežavala. Već neko vrijeme me trbuh jalo svrbi ali nema nikakvpg crvenila ni ništa. Pretpostavljam da se to zbog širenja kože.. ima još koja sličan problem? Mažem se sa bademovim uljem ali ubrzo nakon mazanja opet počne..
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Dobro Jutro svima! Mene oko 7 probudio susjed sa kosilicom ali sam se do maloprije izežavala. Već neko vrijeme me trbuh jalo svrbi ali nema nikakvpg crvenila ni ništa. Pretpostavljam da se to zbog širenja kože.. ima još koja sličan problem? Mažem se sa bademovim uljem ali ubrzo nakon mazanja opet počne..
Rasteže ti se koža pa svrbi,umjesto češkanja svaki put kad počne svrbit namaži😉,ak ne prestane jbg,nema pomoći ,i mene to muči. I moram reći da nisam primjetila strije uopće,jedino kapilarice popucale a to će se povući😁,ak nebum ispucala zadnji tjedan😶
Mene više nema kaj svrbit nit kaj popucat ...u prvoj trudnoći sam takve strije dobila,prst debele,doslovno cijeli donji dio trbuha i još oko 5 cm iznad pupka,tak da su se u idućim trudnoćama samo te stare strije rastezale,nema više di puknut...dok sam bila mlađa me to smetalo,nisam htjela obuć dvodjelni badić-sad me baš briga,kome se gleda,nek gleda...mislim si evo ih cijela četa iza mene koji su tu stanovali
...to su ožiljci ratnice
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro mame 😁 bas ste se raspisale jucer i jutros... ja od posla nisam stigla citat. Evo i sad od ranog jutra na nogama i na poslu, samo cekam kad mogu kliznut kuci 🤣 samo sam tijelom prisutna hahahah
Sline mi cure na tu vasu hranu oko vas mmm... jedva cekam doma pa da i ja navalim na nesto 😃
Zelim vam svima divan i ugodan dan 😚😅
Dan zenske 🙂
Ja i moje cure popile kavu,obavile spizu i evo njih dvi se sad igraju,a ja lezim i prevrcem se s boka na bok.Jucer sam isto bila koma.Kicma mi se raspada,ne mogu pronac ni lezeci ni sjedeci odgovarajuci polozaj,a ako sam duze na nogama umorim se brzo i pocne me presjecat u donjem dijelu trbuha.Uglavnom zivim za dan poroda,stvarno ne mogu vise,ova trudnoca me bas iscrpila...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mene više nema kaj svrbit nit kaj popucat…u prvoj trudnoći sam takve strije dobila,prst debele,doslovno cijeli donji dio trbuha i još oko 5 cm iznad pupka,tak da su se u idućim trudnoćama samo te stare strije rastezale,nema više di puknut…dok sam bila mlađa me to smetalo,nisam htjela obuć dvodjelni badić-sad me baš briga,kome se gleda,nek gleda…mislim si evo ih cijela četa iza mene koji su tu stanovali
…to su ožiljci ratnice
Tako sam i ja u prvoj sva popucala,u iduce dvi nista,jer nemam di vise 😜
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji