Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    19. Ožujak 2016. 14:35

Stvarno ste spremni sanjarka. Ja cekam radove. Valjda ce do 1.4. Bit gotovo, onda past u nesvijest kad izvucem robicu, pranje peglanje. Torbu jos ne pomisljam. To cu pocetkom 5mj. Jedino me ona mustelina kopa. Prelijepa mi je a vecinu toga imam (ne mustelino; i podloga za previjanjr je u tome)

Abies
    19. Ožujak 2016. 14:40

Mislim mustelina torba s kremama maramicama gel...

ejic
    19. Ožujak 2016. 15:01

Sanjarka, pa vi ste stvarno spremni 😉 mene jos to sve ceka.😍 Iako mislim da nabavka robice nece toliko snazno udrit po novcaniku koliko jos sve ostale potrepstine kad nista jos nemamo... Ali mi imamo jos koja 4,5 do 5 mj vremena a vecinu namjeravam preko amazona tako da ne moram puno hodati po ducanima 😉 Za kremice i ostale higijenske potrepstine mi dm 3min voznje autom tako da i to ona mogu svaki dan kad se sjetim neceg 😍 Al ce kartica patit u nasljednjih par mjeseci 😈

Inaj, hvala na objasnjenju! 😘 to sto sam ja vidjela je bilo tanje od onih pelena u sto su nas premotavali, to je vise bilo ko one gazice za bljuckanje ali vece velicine. Mislim da cu ipak uzeti jedan taj paket da vidim koja je kvaliteta, ako mi budu prevelike ce mi ih mama narezati ma manje velicine i podrubiti tako da imamo za bljuckanje.

Iskisne mame, koliko tih gazica za bljuckanje otprilike treba? Da ne kupujem previse 😉 A koliko tih debljih tetri ako bi to koristila samo da stavim ispod bebe dok lezi? Moram poceti sastavljati popis stvari sto nam sve treba 😉

Cure, jel stvarno niti jedna nezna kako se racuna velicina bebe na temelju napisanih mjera?😦

MalaKoza
    19. Ožujak 2016. 15:02

E cure, ako kome treba,  imam par popusta za baby walz - 10 € za kupnju od 50 € i više. Dobila sam uz Vitamine koje pijem, pa da ne propadnu

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Cro262
    19. Ožujak 2016. 15:15

Ejic, evo ti link, upisi FL i klikni da ti izračuna dužinu bebe:

http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto.htm

Sanjarka, a di je muž bio za vrijeme shoppinga? Mom zivci pocnu raditi cim udem u jedan ducan, a ako udem u još koji...smak svijeta... Svaka ti čast kako imaš snage za sve to odraditi u jednom danu, i shopping i pizza i još na selo...

Mama3put
    19. Ožujak 2016. 15:17

Sanjarka nemam ti sta pametno rec sto se tice odjece za pricest 😞 
    Da, muz sam pituravao😊i evo sve gotovo i ocisceno cak!
    Shoping prosao savrseno vidim😄
     mene tek ceka peglanje,samo sam oprala.

Mala koza dobro sam je ocaparila,vise od pola leda😑

Bety zgodnuso jedna😍

Ejic uzmi bar 10 gaza jer ce ti trebat za bljuckanje i ostale gadorije dosta njih😆 a tetre ako su samo pod glavicu,za kolica...dosta ti je 5 komada 
    Za staviti ispod bebe pri presvlacenju su ti najbolje jednokratne podloge,uprlja se i bacis

Nekom je rodendan
    E pa SRETAN RODENDAN!!! 🎂

Abies
    19. Ožujak 2016. 15:27

Manje gaze nisam imala nego samo tetre. 20kom al duple tako da 40kom tankih. Kupala u tetri umjesto trljacicw. Pa zamotala u rucnik. Ljeti pokrila tetrom umjesto dekom. Omotala as isto ljeti. I kao plahtu negdje. Sad sam tu vidjela kaliko u dm 1+1 za 35kn pa sam uzela to jer mi se cini ok. Plus da ja ne znam sto je bljuckanje! 
    I cure sa sinovima - kod previjanja nesto na pisu dok ne poklopite jer sprica 2m u vis i u dalj! Ne znam kak curice

sarlina
    19. Ožujak 2016. 16:09

Weeeeeeeeeeeeeeee hvala svima ...ajte na tortu ...
    Ja sam danas u speedu i sve vas ljubim...čupam obrve, lakiram nokte, ko će mi noge obrijat ne znam još...u haljinicu koju sam planirala stanem i čak disati mogu u njoj hjihihi...
    Dan je prekrasan, tata nam na nogometnom turniru za Dan grada i zabio 2 gola-kaže za svoje cure hahahah..
    Još malo pa na party...tipkamo seee...
    P:S: koja je spomenula next web stranicu-zadavit ću je, pa ja nakupila u košaricu za 830 kn grrrrrr

inaj
    19. Ožujak 2016. 16:45

Sarlina sretan rodendan lijepo se zabavite 🎉🎉🎁

mare1989
    19. Ožujak 2016. 17:51

Sanjarka ti si super kupila robice.Ja samo malo,jer imam jos vremena do 8mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.