Mare, E to mi ide tako na zivce. Il je rozo il je plavo.... i neutralno ima nogometnu loptu ili barbiku na slici grrrrr
Ja sve bijelo kupujem,pa kojeg god spola,mama je kupovala u Bosni i zuto,zeleno,bijelo
A sveki ce u Njem kupovat kad saznam spol jer tamo ima dosta tih prodavnica sto ima jeftinih stvari za bebe,meni je nedavno kupila tri majice za 6€,majice predobre
Ima dosta krem lijepih stvari s medvjedicima, zirafama i slično. Iako sam ja svojoj curki kupila i par plavih bodija s nekim kul slikicama po njima
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ejlc baby walz se zove ducan tak nekak, gledala sam da je u centru graza, a tetre se zovu bornino tak nekak njih isto hvale u grupi, mozda ih ima i u drugim ducanima
Za bolnicu cu si onda kupiti jednu spavacicu i jednu kratku pidzamu si uzeti ,valjda nebudu prevec pregledavali a ako budu i vrucine valjda nas nebudu dugo drzali tamo
Inaj, da za baby walz znam i bila sam pred 2mj tamo isla gledati ta kolica koja smo sad narucili na netu. Ne sjecam se sad tocno cijena ali mi se cini da nisu bas jeftini. Osim baby walza ima i baby one, toys...ali to su sve trgovine specijalizirane za djecju robu i igracke pa obicno bude nesto skuplje nego kod drugih ducana gdje ima svega za kupiti (tako se bar meni cini), a izbor robe im isto nije bas najbolji (bar nije bio u baby walzu kad sam zadnje bila). Ali zato vjerujem da je kvaliteta bolja nego recimo u primarku.
Samo da sad blesavo pitam, tetre su drugi naziv za gaze ili su to one deblje pelene vecih velicina? Ja planiram koristiti jednokratne pelene pa nisam bas upucena u sve te nazive 😉
Neke te tanje gazice sam vidjela jucer u primarku ali mi se cini da su bile vecih velicina, mozda bi bile iskoristive za stavljanje ispod bebe u kolicima i sl. Ako se dobro sjecam za nekih 4,5€ 3 komada u pakiranju. Nisam uzela jer neznam kakve su kvalitete.
Ej babe! Ja zamijesila tijesto za pizzu, odoh prat pod i malo prašinu pobrisat, i malo wc izribat.
Pa cemo posli rucka put sela.
Shoping bio i vise nego uspjesan. Starije dijete dobilo haljinicu za pričest i balerinke, mlađe dijete dobilo hrpu robice i mislim da je obucen do jeseni! A ja sam sluzbeno bolesna shopingholicarka 😂 i da da ja sam se pocastila sa dvije spavacice, patikama i balerinkama 😷 i onda sam svoju malu pomagacicu pocastila slajicem u mc-a 😘
Ugl sto se tiče spavacica kupila jednu u h&m bez gumbica a drugu c&a sa gumbicima i zadovoljna sam s obe nadam se da cu iz ove bez gumbica nekako izbacit cicu
Ps. Danas u c&a 20%na sve
Majo uzivaj na rostilju 🌞 Dunya ti na izletu, i sve ostale takoder gdje god odlucile provest ovaj lipi dan ☀
Cro znaci krenule muke po wc? Ja si bas mislim kako mi je pritisak na mjehur samo dok sjedim i hodam no dok lezim nista
Bety mrsavice nasa super mi izgledas, koja slatka busica 😍Malakoza a da ti robicu nekako posalju postom?😒
Sarlina sreeeetan! 🍰😘
Zumbul meni c&a spavavice velike plivam cila u njoj a broj s uzela
Peppe zgodnice! Lipo vas dvoje rastete 💜
Zabice cestitke na pola trudnoce 💜
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tetre su ti one pelene gaze kaj su nas motali u to , ima i u zgu, u mulleru, lesnini, mali andeo tih sa uzorkom kaj mozes iskoristiti za pokrivanje ili pod glavicu
Rekoh da smo spremni 😂
Jos u 4mj operirat po dm-u po sitniim potrepstinama za bebija i moju torbu i mi spremni 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji