I da ja se prijavljujem u klub +30, za mjesec dana cu navrsiti 32, da mi muz nije isto godiste ,nebi ni znala koliko imam godina stala sam oko 25😜
Hvala cure! I ja sam jako zadovoljna s jucerasnjim sopingom 😉
Da, primark je i meni super! Kupila si jucer i 2 tajice, jedne po 4€. Posto nemam namjeru kupovati trudnicke hlace jer su mi preskupe za ta 3mj sto cu ih nositi, rade kupim svaki mj nove tajice ako se stare rastegnu.
Kod primarka jedino ne treba ocekivati neku posebnu kvalitetu robe. Kupila sam jednom dragom majcu za 3€, nakon jednog pranja je vec izgledala ko da je nosi godinama. Kod djecje robice cu vidjeti sad nakon pranja ali materijal mi za sad dobro izgleda 😉
Cure, jel zna koja kako izracunati duzinu i tezinu bebe? Dr nije nista reko a ja zacarana nasim pisulincem zaboravila polovicu toga pitati sto sam planirala. Sad u trudnickoj vidim da je napiso neke mjere:FL=28, opseg grudnog kosa=3,7, opseg glave 4,4. Negdje sam procitala da se duzina bebe racuna FLx7 sto ispada oko 19cm i sto mi se cini puno za 19+1tt...
Uzmes sto ti pase od pidjama. Ja sam imala neku na par gumbica. Dvije sam imala za 2tj. I njihovu 2 dana. Kako tko, al ja ju ne mijenjam svaki dan pa da cu 3 nosit. Jutarnja vizita izgleda da skines gacice i cekas u krevetu. Ne ides na ginek stolicu.
Isto prijava u klub +30
Ah da, cure trbuscici su vam super!
Inaj, nisam do sad cula za tu trgovinu s tetrama, ali bi rado znala. Znas, nisam do sad bila toliko zainteresirana za baby stvari pa i neznam te ducane 😉 Kad sam poklone kupovala uvijek bi isla u H&M ili C&A, cula sam za kik da i tamo ima dobre i kvalitetne stvarcice, a jeftine. Ja imam namjeru dosta toga preko H&M i C&A online kupiti jer je dosta jeftinije.
Tko nam to danas ima rodendan? Sarlina (jesam li dobro zapamtila?), sretan ti rodendaaan!!!
Inaj kod nas u Puli daju svaki dan cistu spavacicu,al ja sam ipak ponijela jednu,na karju mi nije ni trebala.Ne znam kako je u drugim bolnicama
Peppe super izgledas
Abies sta moras skidat i dole za pregled?Ja kad sam 2011 rodila morala sam se skidat u jutarnjoj viziti i dole da pregleda,a 2013 nisam morala.
2012 sam morala skinut se i cekas ih. Pokrijes se plahtom. Nisi bas na izvol' te al je odvratno kad ih hrpa dodje i bleje. A danas ne znam. I kako koja bolnica
Abies i meni je to bilo odvratno jedan gleda stomak i dole,a drugi dode i pipa grudi da li ima mlijeka,a uvijek je bila neka ko s brda sisla kad uhvati moras ga imat htjela ne htjela
2013 kad sam rodila bilo je super nisi se morao skinuti,pitaju kako se osjecas,da li beba ima mlijeka,ako imas problema sa dojenjem onda dode sestra pa ti lijepo objasni
Nama nisu cice dirali. Al barem 5 glava je bilo dolje.... i ne sjecam se bas mislim jedan pregled na stolici gdje su palpacijom gledali. Prodje i to pa vecinom zaboravis
Istina,to se sve brzo zaboravi.Joj sad sam nestrpljiva,uplasena sve ujedno.Robicu pomalo kupujem neutralne boje jer jos spol ne znam.
Sortiraj odgovore
Najstariji