Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zumbul
    19. Ožujak 2016. 08:10

Jutro zenske 😊

Ejic super soping,bravo 😀😀

Maja super ti je busa ❤

Vidim da pricate o haljinicama 😊 odma mi je muka kad to procitam

Meni seka pocetkom 5.mjeseca ima krizmu, i zbilja neznam sta cu obuci... stvarno.. 
    Ali ajee, imam vremena jos da si nadem nesto* to cu u zadnji cas , jer cu se jos prosirot do 5 mj, i sad sam vec verelikaaa 😁😁

E da, gledala sam u C&A spavacice.. pa ja neznam za koga su sivane 
    Sve nesto strukirane, male... xl velicina mi ne stane oko trbuha. Stvarno neznam di da pogledam spavacice..

Imaju prekrasne na snoopija lijepog laganog materijala, ali bez gumbica... Nisam pametna...
    Sve ove koje nemaju gumbice bi mi bile oke, a ove sa gumbekima koma....

CrazyPuppet
    19. Ožujak 2016. 08:19

Ja sam se udavala u 27tt, ako iskopam slike negdje poslat cu vam da vidite da se moze super slozit nesto za trudnicu. Ima na pinterestu odlicnih ideja, pa ako imate neku dobru tetu šivalicu svašta se može...

Abies
    19. Ožujak 2016. 08:22

Sori Ejic je bila u shopingu ne Inaj. Ne listam nego po sjecanju.
    Zumbul, ne znam jel jos postoji u sigetu trgovina mamin andjeo ili mali andjeo. (Iz zg si?) Bas za trudnice. I nisu bili skupi. Uzmes spavacicu odmah za dojenje.

Majadila
    19. Ožujak 2016. 09:35

Cure, hvala <3 
    Ejč broji kraljeske hahaha
    Da, istina je da mogu sve ko i inace - od brijanja, lakiranja noktiju itd, samo kada nesto podizem s poda, saginjem se Plié tehnikom :D

Ak je meni tesko s mojim trbuhom, mogu samo misliti kako je vama okruglastijimama. Sad mi je vec problem okretanje po noci i doslovno odugovlacim mijenjanje poze. 
    Predlazem nam svima nabavku ove alatke za podizanje stvari s poda :D

Ejic, super su stvarčice!

Išijas je zajeban jer je dosadan, kada je akutna faza malo toga pomaže ali se može olakšati, a najveći problem je detektirati što je uzrok -  zglobovi zdjelice, kralježnice ili mišić (piriformis). U trudnoći je miks svega. U akutnoj fazi se izbjegava tretiranje bolnog područja, ali može okolnog, a kada nije jako bolno mogu se raditi vježbe za mobilnost zdjelice, kralježnice i kukova, lagano istezanje mišića na tom području i masaža.
    Ma spremam se ovih dana, sad kad ću imati više vremena, obraditi baš tu temu za blog pa ću vam linkati kada složim. 

CrazyPuppet, Kokolo, hvala za upute za sterilizaciju! Zapisano! 

Corny radim varijacije ovih http://www.figura.fit/2013/08/homemade-corny.html
    To trpi svakakve izmjene. Ja cu to zamrznuti za kad se vratimo doma iz rodilista, pa cu odmrzavati po potrebi. Ovi glavni obroci su mi pokriveni, to cemo narucivati dostavu gableca, ima stvarno puno izbora tu u zgu. To smocesto koristili u mom 1.tromjesecju kada se nisam mogla ni pribliziti stednjaku koliko mi je kuhanje smetalo. Problem su ti medjuobroci, trebat ce nesto jace energetsko. 

Granola je isto super za doručke. U kakvu torbu, Dunya? Ti si mislila to furati u rodiliste? Nije ni to lose. Jer ako su dorucci ono sto sam cula - snita kruha s maslacem, furat cu i ja svoje zobene :D
    Joj, alergije. Jucer sam se sjetila vas alergicara kada sam uzivala u suncu i prirodi, kako je sve pocelo pupati... Samo si pomazi ventolinom, fora kako je i cura odmag zivnula. 
    Uzivajte u Varazdinu! Mi danas isto idemo na rostilj u Zagorje, frendica slavi rockas. 

Zumbul, ja muku mucim s tim spavacicama. Em sam kao visoka, em mi je torzo duzi - uvijek imam problema s tom duljinom jer ono sto je drugim curama na koju visinu malo iznad koljena, meni je malo ispod guzice. Na kraju sam si izabrala tu Snoopy bez gumbica o kojoj pricas, sve ostale su mi uzas od materijala, kroja, uzorka i duljine...
    U svlacionici sam probala dal mogu izvuc cicu preko ovratnika - i mogu, pa sam skuzila da i ako izvucem ruku kroz ovratnik, taman mi dodje fino za podoj. :D
    Nije idealno, ali bozemoj. U najgorem slucaju cu ju povlaciti gore skroz do vrata. 
    Ali bas mi je lijepa i ugodna, nju cu nositi i nakon poroda. A za sam porod imam neku s ebaya koja mi je isto dosta kratka, ali tamo si ionako polugol. Ta ima gumbice, i ici ce u smece kasnije.

Idem uzet psa i na Jarun na sunce. Citamo se djevojcice!

bettyboop_st
    19. Ožujak 2016. 09:36

Dobar dan curke  Da se malo javimo.Svim slavljenicama, ribicama, kojima je rockas bija i bit ce, zelim sve najbolje .Kod nas je  zivahno, i jaaako lipo.Dani lete, ne vjerojatnom brzinom, necu se okrenit, a rodit cu  Puno suncanih pozdrava, saljemo Andric i ja 

evo i nas 

zabica25
    19. Ožujak 2016. 09:38

Jutro  

Već drugi dan zaredom sunce, odličnoooo....odmah se ljepše osjećam!

ejic, odličan shopping....baš su slatke stvarčice..
    Majo, naša fit trudnica, predivna si 
    Crazy, u Lidlu će sad biti tunike, ali ne trudničke. Ja stanem u njihovu M pa ću valjda jednu uzeti.
    kokolo, ti me uvijek nasmiješ svojim postovima...kao 6. put 29 godina...ZAKON SI!
    vjeverica ima 29 godina? Pa ovo je ludo...stvarno izgledaš kao djevojčica 

Uživajte u vikendu, ja sam na pola puta

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Majadila
    19. Ožujak 2016. 09:42

A gle ovu bettyboop
    Hvala Zabice 

E da, danas je Sarlina na redu, sretan rođendan! 

mare1989
    19. Ožujak 2016. 09:42

Dobro jutro
    Cure koje ste stavile trbuscice super su i super izgledate
    Moj stomak je ogromana tek sam 17tj trudna,kaze sveki da ce tako biti posto mi je treca trudnoca

mare1989
    19. Ožujak 2016. 09:43

Sarlina sretan rodendan 

Abies
    19. Ožujak 2016. 09:48

Curke ne brinite za poslije poroda u rodilištu. samo ležiš i nikamo se ne krećeš, pa ne trošiš energiju. oni obroci koje dobiješ su ti dosta. možda koja napolitanka ili sl i sok (zeznuta ja pa sam htjela limunadu, ne kemiju sa šećerom), više sam vodu lokala. meni je mm donio u termosici kavu. to mi je bilo mmmm. svo voće koji su mi nosili, nosili su i doma.
    mislim da sam jutro doručkovala, čišćenje brijanje, pikanje...priprema za cr. nakon toga mi se večera gadila. kao jesam nisam smjela, donijeli su mi al meni se gadila samo sam tanjur odgurnula od sebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.