Trbuščiće neću komentirati. fora su mi svi, osim mog, ja ko da trojke nosim. ah ta genetika....
Sarlina Sretan rođendan!
Abies tako je i moj ogroman,jucer krenula obuc hlace i samo sam se rasplakala,a jadan muz kaze aj ti sebi kupi neku lijepu haljinu one ti tako lijepo stoje
joj Mare, ne znam i u prvoj trudnoći sam bila trudnica s najvećim trbuhom (iako tog nisam bila ni svjesna dok nisu sestre mi počele pričati), a sad od prvog dana je iskočio. jedino genetici mogu to zahvaliti. čini mi se i veći nego onda, a kila manje. imam samo one dvije slike pa ne mogu još usporediti. jedva se krećem. i divim se svom djetetu koje ima toliko puno razumijevanja. žao mi ga što ne skakućemo do boli.
Ja u prve dvije trudnoce nisam imala velik trbuh, a sad je velik kao u prvoj trudnoci u 7mj trudnoce.Tjesim se bar ce imati mjesta za igru
Sarlina sretan ti rockas 😀😊
Puni zdravlja, srece , ljubavi i svega ostalog sto si sama zelis 😘😘
Dobro jutro svima! Evo mi se već treću noć za redom dižemo oko 4-5 i idemo na wc...malo iritantno ali priprema je to :)
Dan je predivan vidim, zavidim vam svima koje ćete ga provesti vani na suncu!
Ejic, shopping je vidim uspješno obavljen, ako bude sreće i ja ću idući mj u Graz do primarka, čula sam da su cijene skroz ok.
Majo, nemam riječi kako dobro izgledaš! . Ideja sa energetskim pločicama je odlična, koliko puta mi samo dode da nešto gricnem pa uhvatim glupost, a ovo je puno puno bolje.
Betty, mrsavice, i tvoja loptica mi je preslatka!
Sarlina, sretan rodendaaaaaan!!!!
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro
Kod nas vec 3. dan za redom Sunceee
Sarlina, sretan rodjendan...uzivaj u svome danu...
Majo, pa tebi se trbuh ne mijenja...uvijek isti :) Betty, ti si zbilja mrsavica...ali super da mozes sve :)
Dunya, ima Zabica pravo, tebi je trbuh nisko a imas curicu, ja sve cekam da se meni digne do sisa ali izgleda da ipak nece...Vjeverica, ti si isto fit trudnica :) Tko spominje godine, ja sam isto u starijoj grupi, kada rodim za mjesec dana cu imati 32...ali super se osjecam, jedino ako se odlucim na 2. dijete cu malo smanjiti razliku da rodim prije 35. i to je to...
Za predvidjanje spola, ja sam imala osjecaj da je curica, a mm je govorio da ce biti decko... ja ispala u pravu :)
Ejic...valjda nisam krivo, preslatka robica... mi sutra idemo za Ikeu i Villesse a tamo je i shopping centar veliki tako da ocekujem bankrot... makar dragi i dalje neda da kupujem za bebu jer je rano, ali to uglavnom pada u vodu...
Evo i nas... kod mene guza veca od trbuha, ali sta cu :) Nadam se da ovaj put nece okrenuti sliku naopako...Meni poceo rasti trbuh pred jedno 2 tjedna konacno, dakle tek u 6. mjesecu...sada se bas lijepo vidi kad imam nesto uze, ali i dalje ga sakrijem po potrebi sa trenerkom :D
Uzvajte cure u vikendu...
Peppe
ejic, kako su ove prekrasne tirkizne boje za bebaca. Hocem ja to :) to mi je najdraza boja. I boja mentola ili kak god se vec zove. Imala sam u planu otici do Primarka. Tamo se stvarno mozes obuc za male pare. I bebu isto.
Meni je teta obecala dat stvari od male sestricne i na kraju mi obje zaboravile na to sad kad sam bila u Hrvatskoj. Tako da moram kupiti sve do 4.mjeseca bebe. Jer ponovo idemo u Hrvatsku tek u 10. mjesecu.
Majadila, super trbuscic. ti si bas fit trudnica. Morat cu probat ovaj domaci Corny napravit. Zvuci fino.
Sto se tice podizanja stvari s poda, takoder je aktualna Plie tehnika :D
TPol, cestitam na curki. Ima nas jooos :)
Starim, bilo bi u redu da ti je trbuh veci od mog, ipak si 2 i pol tjedna u prednosti :)
Ti si imala duuuguuu kosu. Koliko si skratila?
Nabrijavala sam se na spremanje torbe za rodiliste,a za sad sve sto imam je mini pasta za zube, krema za bradavice, krema za bebu, mpp i jednokratni podlosci za presvlacenje bebe koje sam vec stavila u auto da imam pri ruci ako pukne vodenjak na putu do bonice :D
BettyBoop i PeppePula i vi ste trudnice s manekenske piste. Pored vas vitkih se osjecam ko morz
:(
mare, muz ti je super.Zna reagirati na dobar nacin. Moj meni u najboljem slucaju kaze - pa sta hoces, biti trudna bez trbuha. Otkopcaj gumb i navuci majicu preko da se ne vidi Dobro, priznajem, jednom je rekao i da navucem jutenu vrecu na sebe, bila bi mu lijepa...to sam shvatila ko kompliment
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Pozdrav curke
Sinoc sam isla spavat u 20h nisam vise mogla, poslije posla smo odmah za medimurje isli, i ja bila gotova, bilo je budenja ponoci jer me malisa rita kad mu ne paše moj položaj, ah ti muski....nikad zadovoljni😁
Od jutra smo u pogonu, piceke rjesili, sad mislim da cu se izlezavat ostatak dana, psi se suncaju na dvoristu, ocito smo se svi zaželjeli sunca 😎
Ejc super shopping, sogorica mi je govorila za primark i njihove cijene, mozes navesti jos koji su dobri ducani za bebace...znam da ima u grazu u jednom ducanu super tetre za kupiti ,svasta se nade
Ostale curke uzivajte u danu, Vž-u, Zagorju, selu gdje god da idete
E da zenske koje ste rodile, koliko nam spavacica treba za bolnicu, ova moja najpametnija mi govori 3 spavacice da nam trebaju.
Jel si mogu uzeti za drugi treci dan i klasicnu pizdamu sa gornjim dijelom na gumbice ili bas stalno moramo biti u spavacicama ?
Sortiraj odgovore
Najstariji