Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Ožujak 2016. 07:28

8.5 je pričest. Sta god obucem izgledat cu ko bacvica bojim se 😭😭😭

O pituravanje! Sami ce te ili? 
    Ide jedan jecmenac, od viska glava ne boli 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    19. Ožujak 2016. 07:28

Jutric! Ima jos probudjenih koji piju kavu u miru dok ne cuju maaaama.
    Majin trbuscic - sretnice. Junior valjda broji kraljeske. 

Starim, necu trazit sliku,vjerovat cu ti da smo s MalomKozom u vodstvu s nasim trbusima. meni izletio valjda od 2tt. I sve mi muka koliko me nepokretnijom cini. Da ne kazem da sve mi mora padat iz ruke, a sagnut se uzas. A sto me tek ceka. Uh. Dok jos mogu u rikverc vozit dobro je
    Saljem i ja jecmenac

Sanjarka88
    19. Ožujak 2016. 07:32

Ja ne pijem kavu ja se jos izlezavam 💪 
    A trebala bi se dignit jede mi se nešto slatko 😂

I ja se stalno pitam gdje se mladunce Majino skrilo, stalno ga zamisljam s rukam i nogama kao uz zid 😂 Majo u svemu tome zavidim ti sto se mozes obrijat kao zena 😒
    Kad smo vec kod brijanja jel koja pronasla kremu koja skida kako Bog zapovida??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    19. Ožujak 2016. 07:36

Ja se drzim britve. Od kreme voska mi dlake urastu pod kozu pa jos mi gore bude. Cekam jackpot na lotu pa da odem na laser :P

iva1989lea
    19. Ožujak 2016. 07:38

Dobro jutro :) mi još u krevetu...al smo se naspavali...u mene kaos u glavi i životu kad svatis da si godinama imao nekog za prijatelja ko to nije bio...al svatko pokaže svoje lice prije il poslije...
    No nema veze,sunce  sija 

Abies
    19. Ožujak 2016. 07:42

Ah da IvaLea. Bolje u zivotu bez takvih. A nekako treba preboljeti. Mislim da nema tko to nije okusio   (steta sto jos nema suza)

CrazyPuppet
    19. Ožujak 2016. 07:46

Aaaaa napisem roman i onda kliknem OČISTI X-) joj joj
    Jutro cure, vidim da ima nespavalica, mi danas potegli do 6:15 wooow...
    Durim se na muža jer sam danas trebala ici na seminar a on ostat doma s malim, ali neee on mora na posao... grrrr u top bi ga stavila!
    Sanjarka neki dan sam bila u zare imaju krasnih stvari za cure, sve nesto gledam imaju li i u mojoj velicini, hehe... ukusi su razliciti ofc, al pogledaj ako ti je usput :-)
    Isijas mi nekad bude cijeli dan, nekad samo navecer kad sam vec umorna. A jel bi pomogla ona IC lampa za grijanje? 
    Starim ne slat jecmence frizerki, samo nađi drugu... a jecmence mozete slobodno slat mom muzu X-P

iva1989lea
    19. Ožujak 2016. 07:51

Abies boli,al proći će...bolje i SAD nego kasnije.... Šteta vremena potrošena na krive ljude...
    Crazy jadan muž ako mu svi pošaljemo po jedan ječmenac :)

Dunyasha
    19. Ožujak 2016. 07:53

Jutro komadi!
    Ja bidna od pola 7, ali sad se tek digla, nastojala drzazi oci sto duze zatvorene, pa mozda zaspim. (Aha)
    Maja, trbuh je medeni, mislim nas dvije se vidimo, pa znam tvog Ejča! Daj mi reci kakve plocice ces raditi? Ja sam razmisljala mozda napraviti domacu granolu, pa ju zdruckati u plasticne posude, u torbu i samo jogurt kupiti...
    Vjeverice, i ti si bas fit trudnica, rekla bih! 💪
    Mene jucer pocela alergija muciti na najjace... Kao da mi je netko sjeo na pluca, ne mogah udahnuti..
    I malena je bila full mirna. Onda sam nazvala dr opce prakse, napisala mi Ventolin, ja udahnula 2x, odmah prodisala, a Nika se pocela razbacivati po trbuhu..
    Tako da tocno kuzim da je bila mirnija jer ja nisam mogla disati (a onda je i ona dobivala manje kisika) i sad sam rekla, nema zezancije. Cim me stisne, odmah udah i mir.. Jutros me vec lupa! 💖 moje!!
    Ja vam dns idem sa zenskama na izlet u Varazdin!! Krecemo u pola 11, tako da sad idem u tus, pa dorucak i put pod noge! Sve zapele stat u Calzedoniju, u outlet po badice, a ja si mislim... Greeeaaat.. Ja cu traziti trudnicke carape. 😂😂😂
    Ugodan vam svima dan zelim!!

Abies
    19. Ožujak 2016. 08:07

Kad citam kak uzivate putujuci.... ja u obje trudnoce cim sam malo proputovala zavrsila na hitnoj  :(
    A Inaj me dotukla sa robicom i cijenama u grazu. Morat cu jesen cekati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.