Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarlina
    18. Ožujak 2016. 14:08

Aj dok sam svježa...hhahhaha  netko je napisao da je od moje naopake slike mislila da je moja guzica umjesto stomaka...hahahhah...nasmijale ste me do suza...kretenska slika...
    Iva....nalaz je odličan i ne moraš se ti ništa sekirati niti čvrsto držati te 1800 kcl dijete...
    Starim...kolica su super...
    pelene nisu švedske..nego platnene i to AI2 ove što imaju dio jednobojno i 1 je AIO....MOLLY sa face ih je izradila..super su....koštale me 295 kn ..
    Našla sam danas švedske za široko povijanje ua 44 kn pa ću kupiti samo 2 kom je se brzo suše a i ljeto će....pa neću kuhat dijete....

sarlina
    18. Ožujak 2016. 14:30

Ajmeee kako ste sve zgodne....trbusi su vam super...
    Jutros ustajanje u 9, spremila se , pokupila sveki i pičile na kavu....toliko je vruće bilo na terasi u kafiću da smo prokuhale obje...guštale smo, pa na tržnicu i usput naravno sveki mooorala po 1 benkicu, kapicu i trakicu....e ako su se ovi moji dr zjb da je cura, biti će veselo hahahahhah....
    Fino sam se ogrebala za grah kloji je sveki kuhala, kod kuće svašta još napravila i sada sve 4 u zrak s vama....
    Počele mi ruke po malo oticati, noge ne...tj. više me zglobovi bolje nego što se vidi oteklina na rukama...i prstenjak mi utrnut već 3 tjedna...bzvz...
    Idem se sad naprašiti graha i luka (opet) i uživati dalje u suncu sa Mion i MMom...kisssy komadiii moji...

Abies
    18. Ožujak 2016. 14:36

Sarlina ako natices manje soli. I skini prstenje ako imas. Vrijedi za sve.
    Lijepo imam gulas od jucer pa mi dan prodje super dok ne moram kuhat :)

CrazyPuppet
    18. Ožujak 2016. 14:52

sarlina, bravo za uživanciju i za super sveki :) 
    ja danas konačno kupila šparoga, pa ćemo bacit neku fritaju, plus paška skuta...
    zadnjih dana kako kasno dolazimo s posla, pa sve nešto kaos,pa s nogu jedemo, baš mi fali neki pravi čušpajz... 
    tražim trudničke haljinice sad za proljeće, pa nigdje nikako ničeg nema, čak ni online h&m neda nama hrvatima da kupujemo te stvari... :( Znate li koji dobar online dućan s tim stvarima?

vjeverica8
    18. Ožujak 2016. 14:59

Asos ima lijepih stvari, ali malo su skuplji..
    Sarlina baš si lijepi dan opisala 

CrazyPuppet
    18. Ožujak 2016. 15:04

e to je to, nikako se nisam mogla sjetit imena brenda, thanx ;)

Ribi
    18. Ožujak 2016. 15:24

ajme koliko bušica  preslatko curke  
    Ejic čestitke na dečku 
    Crazy , vjeverica da, asos ima prekrasnih stvari, ali lako se zaneseš. baš sam neki dan i ja gledala.šteta što nije sezona sale-a

Dunyasha
    18. Ožujak 2016. 15:34

Curke, pa vi ste sve tako mlade zenskice!! Bas se staro osjecam kraj vas 22-29 godina.. Ja vec ulazim u onu kategoriju iznad. 😂😂
    Ja i, suborkinja mi, Ty!! 💪💪💪
    Ja isto dns gustala na suncu, bila vani s pesicom, pa sjedila i upijala D vitamin!! 
    Ja narucila s asosa haljinu, ali nisam odusevljena bas... To sve bolje izgleda na manekenkama kojima samo namontiraju fake trbuhe. Nit cica, nit nista... 
    Tak da... Bolje prvo probati...

Malamimi
    18. Ožujak 2016. 15:54

Ja sam narucilvala te trudnice stvari iz nexta. A do mama nove prosetam... Skupi su al sta mogu kad ne stanem u nist normalno...

ivf_mommy
    18. Ožujak 2016. 16:03

Dobar dan curke! 
    U Splitu je danas diivan dan, i baš se veselim vikendu i uživanju na suncu. Ja samo ovih dana bila zakupljena cuvanjem nećakinje, sad će mi trebati nekoliko dana da se odmorim od vrlo zivahne četverogodišnjakinje 😄
    Jutros sam radila ogtta. Na tašte mi je šećer 5,2 nakon sat vremena 8,3 i nakon dva 5,7. 
    Malo me brine da me neće zezati radi ovog prvog.. Iako mi žena u labu govori da su granicu suludo spustili i je po njoj moj šećer super..
    U ponedjeljak idem na pregled.
    Danas sam u adaxu u kupila krevetić.  Sinoć čula da je do kraja mjeseca sve na popustu 30% za gotovinu i Amex pa sam iskoristila. Taman za popust dobili madrac..  Baš sam sretna i zadovoljna i jedva čekam bacit neki ozbiljniji šoping 😍😍 
    Drago mi je da sve vi sve dobre, da bebe treniraju karate.. 
    Uživajte u prekrasnom vikendu 😘😘😘

..da nema nade, srce bi prepuklo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.