Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    18. Ožujak 2016. 11:56

Cure super izgledate 

vjeverica8
    18. Ožujak 2016. 12:09

Obje imate super cool trudničke bušice 

ejic
    18. Ožujak 2016. 12:13

MalaKoza i Dunya, trbuscici su vam preslatki!
    Vi se vec imate cime diciti, ja jos malo moram pricekati na takvu lopticu

MalaKoza
    18. Ožujak 2016. 12:13

Kod nas 

Obukla sam kratke hlače i topić,  namazala busu i legla ispred otvorenih vrata balkona.  Emily i ja glumimo da smo u solariju. Mala će mi fine brončane puti izaći u 6.mjesecu 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Cro262
    18. Ožujak 2016. 12:15

zumbul, tako sam si i mislila...

cure, fakat su vam lijepe, okrugle buše! 

Ja sam oduvijek htjela imati starijeg brata, sto je naravno bilo nemoguce, tako sam i htjela da bude sin pa kao drugo moze cura da brat pazi seku... sto sam vise razmisljala sam si zeljela curu jer mislim da je s njima lakse, a mm je jaaako happy jaj je cura, on si je fakat htio curku...i ja sam happy zbog toga :)

zabica25
    18. Ožujak 2016. 12:25

Dunja i MalaKoza, 100% cura, spušten je trbuh....potpuno različito od dečka..meni je na početku bio ispod prsa ali se ubrzo spustio kao vaš tak da je i kod mene najvjerojatnije cura po obliku trbuha 

Ja sam na početku T imala predosjećaj da je dečko, a svi su mi govorili curica..sad sam se uvjerila da je ipak Hana :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

CrazyPuppet
    18. Ožujak 2016. 12:27

e je mi 2x objavilo post...grrrr

http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/prvo-vs-drugo-dijete-10-istina-o-odgoju-koje-se-roditelji-ne-usude-reci-naglas---369300.html
    evo jedan članak koji me malo nasmijao, pogotovo za vas kojima je ovo 2. dijete :)

Jel vi možda vodite onaj dnevnik trudnoće? Ima u dm-u za kupit... Ja sam za prvog to sve upisivala, a za drugo (da se nadovežem na ovaj članak gore) sam kupila al još je zapakiran  
    moram se natjerat da nešto upišem

Zumbul
    18. Ožujak 2016. 12:45

Evo mene iz Peteove bolnice

Tu se nezna ko pije ko placa 😑
    Jucer zvala i rekli su da dodem na dogovor, da vide nalaze i da mi kazu kad da dodem na hospitalizaciju i koja mi treba uputnica i to

Pa baba na salteru vice, aaa morate sad platit pregled??? Ja reko kakav pregled ?? Samo sam dosla na sogovor, ne na pregled..
    Da ona nista nezna, pa me poslala u laboratorij da vidim s njima kako sta

Zena u lab.u soku da sto sam dosla, da nema ona nista s tim, da mi jedino moze dat epruvetice i iglice i da se bockam sama..

Mislim si sterajte se svi u pm !!  Samo su me isetali ko malog majmuna !

Tako da sam na kraju uzela iglice i pikat cu se sama 

Svi nesto neevozni bahati, i bolje da sama to obavim ! 

Eto, ukratko 😊

Sad sjedim na kavici i suncu i ljecim zivceke 😂😂

zabica25
    18. Ožujak 2016. 12:53

Crazy, ja vodim taj dnevnik :)
    Kad navratiš u Međimurje, javi se da se nađemo na kavi...pozovemo Rozaliju i Marie

zabica25
    18. Ožujak 2016. 12:53

Crazy, ja vodim taj dnevnik :)
    Kad navratiš u Međimurje, javi se da se nađemo na kavi...pozovemo Rozaliju i Marie

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.