MalaKoza i Dunya, trbuscici su vam preslatki!
Vi se vec imate cime diciti, ja jos malo moram pricekati na takvu lopticu
Kod nas
Obukla sam kratke hlače i topić, namazala busu i legla ispred otvorenih vrata balkona. Emily i ja glumimo da smo u solariju. Mala će mi fine brončane puti izaći u 6.mjesecu
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
zumbul, tako sam si i mislila...
cure, fakat su vam lijepe, okrugle buše!
Ja sam oduvijek htjela imati starijeg brata, sto je naravno bilo nemoguce, tako sam i htjela da bude sin pa kao drugo moze cura da brat pazi seku... sto sam vise razmisljala sam si zeljela curu jer mislim da je s njima lakse, a mm je jaaako happy jaj je cura, on si je fakat htio curku...i ja sam happy zbog toga :)
Dunja i MalaKoza, 100% cura, spušten je trbuh....potpuno različito od dečka..meni je na početku bio ispod prsa ali se ubrzo spustio kao vaš tak da je i kod mene najvjerojatnije cura po obliku trbuha
Ja sam na početku T imala predosjećaj da je dečko, a svi su mi govorili curica..sad sam se uvjerila da je ipak Hana :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
e je mi 2x objavilo post...grrrr
http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/prvo-vs-drugo-dijete-10-istina-o-odgoju-koje-se-roditelji-ne-usude-reci-naglas---369300.html
evo jedan članak koji me malo nasmijao, pogotovo za vas kojima je ovo 2. dijete :)
Jel vi možda vodite onaj dnevnik trudnoće? Ima u dm-u za kupit... Ja sam za prvog to sve upisivala, a za drugo (da se nadovežem na ovaj članak gore) sam kupila al još je zapakiran
moram se natjerat da nešto upišem
Evo mene iz Peteove bolnice
Tu se nezna ko pije ko placa 😑
Jucer zvala i rekli su da dodem na dogovor, da vide nalaze i da mi kazu kad da dodem na hospitalizaciju i koja mi treba uputnica i to
Pa baba na salteru vice, aaa morate sad platit pregled??? Ja reko kakav pregled ?? Samo sam dosla na sogovor, ne na pregled..
Da ona nista nezna, pa me poslala u laboratorij da vidim s njima kako sta
Zena u lab.u soku da sto sam dosla, da nema ona nista s tim, da mi jedino moze dat epruvetice i iglice i da se bockam sama..
Mislim si sterajte se svi u pm !! Samo su me isetali ko malog majmuna !
Tako da sam na kraju uzela iglice i pikat cu se sama
Svi nesto neevozni bahati, i bolje da sama to obavim !
Eto, ukratko 😊
Sad sjedim na kavici i suncu i ljecim zivceke 😂😂
Crazy, ja vodim taj dnevnik :)
Kad navratiš u Međimurje, javi se da se nađemo na kavi...pozovemo Rozaliju i Marie
Crazy, ja vodim taj dnevnik :)
Kad navratiš u Međimurje, javi se da se nađemo na kavi...pozovemo Rozaliju i Marie
Sortiraj odgovore
Najstariji